Юли 2006 - Тема 87

• 12 924
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Иска нямаш никакво оправдание, че сте били в детския кът и не си ни звъннала. Sad На ли знаеш че живеем на 5 мин от там.  Crossing Arms
Нагушках си няколко бебета и в Червен бряг и в Синдел ,във Варна не можах ,защото болничко беше и сега още ми мирише на бебе ех колко е хубаво Crazy
Иска и ти ли Wink?

# 226
Kaто ви слушам колко сте редовни в кексането, май аз съм се чалнала.../да не види мъжо какви ги пишете, че веднага ще ви даде за пример, пък видиш ли аз... Rolling Eyes/
Ети, май наистина след раждането няма и помен от либидо, нагон и всякакви такива екстри.Дано скоро ми мине това състояние.

Яница, добре сте ни дошли с Викито! Hug

Аз днес бях на гинеколог, на профилактичен преглед след раждането. Исках да свърша тази работа, докато Дани не се е върнал. Нямам раничка, но видя течение, което според мен ако го има е страшно малко, защото почни нищо не ми натича. Та дадох за микробиология секрет в Цибалаб. Изръсих се 32лв. и евентуално ако се наложи лечение, чак след това ще давам пак секрет за цитонамазка.

Ронка, Дани е добре, кара на таратор, сок и хляб. Престрашил се е и се къпал в морето. Вчера били наказани с Яна и не ходили на дискотека, защото хич не слушали, докато сестра ми говореше с нас по gsm-a, те се завряли в една душкабина и излезли мокри естествено, после Яна се доомазала някъде и те така. Важното е, че са здрави. Дано и времето е с тях.
Дидка, лек път!

Анет, Тошето е много сладък с тия къдрички. Hug Страхотно парти, морето ви предлага много екстри! Peace

Да ви кажа и на наш Калин му се къдри косата. Мъжо почна да ме гледа подозрително, щото той е с най-правата коса на света, аз също, каза че ако беше и синеок, щеше да прави тест за бащинство. Laughing

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 15:28 от Nanny

# 227
Иска нямаш никакво оправдание, че сте били в детския кът и не си ни звъннала. Sad На ли знаеш че живеем на 5 мин от там.  Crossing Arms
Нагушках си няколко бебета и в Червен бряг и в Синдел ,във Варна не можах ,защото болничко беше и сега още ми мирише на бебе ех колко е хубаво Crazy
Иска и ти ли Wink?

виновна съм ,но Марти взе да се сополеви и не посмях ,като знам колко трудно изкарахте вируса. И май е бил заразен ,защото и Валери от днес взе да ми се сополеи и има конюктивит. Епо-добрия вариант ,че на морето този път бяхме здрави.
Верно ,че си поскитахме ,аз по-принцип съм си скитник по душа и май моите хубостници са го наследили от мен. Още мога да поскитам ,но септември ще пробваме да видим. Марти като се прибирахме и вика "оф пак се прибираме в тъпия Ямбол ,но няма как. Мамо аз като порасна ще живея във Варна ти ще дойдеш ли при мен?" а баща му отговаря вместо мен" Ти като пораснеш няма да искаш ни майка ни баща ,ама като имаш деца ще пратим майка ти при теб във варна да ги гледа" Joy вика му "мъжо чак толкова няма да издържа ,все ти пиля ,че искам да се махнем от Ямбол току ти омръзне да мрънкам"
А за бебетата многоооооо обичам да ми мирише на бебе ,но трето само ,ако спечелим от тотото ,но първо трябва да си пуснем фиш Joy hahaha

лети и ти не се сърди ,аз още по-телефона на Мимето казах ,че ни е натоварена програмата. Ако знете как исках да ви видя всичките

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:20 от isikam

# 228
Преди малко последно си купих нещата от аптеката за родилно, само те ми липсваха в багажа. Готова съм вече напълно.

Изчезвам навън, на биричка, че Гери и Васил ме чакат.

Hug

# 229
  • Костинброд
Приятна биричка, Дю.
Аз тъкмо се прибрах от скитосване, пообиколихме града с Вики, напазарувахме, сега тя продължи с баба си, а аз скапане се пльоснах пред компа.
Исе, ти се оплакваш от Ямбол, ама ако знаеше тук в Костинброд колко е забутано с кеф ще си живукаш в Ямбол. Ако щете вярвайте ама тук едно кафе няма къде да седнеш да изпиеш, камо ли да има някой парк или нещо подобно. Ореме улиците докато ни омръзне и се прибираме.

# 230
Приятна биричка, Дю.
Аз тъкмо се прибрах от скитосване, пообиколихме града с Вики, напазарувахме, сега тя продължи с баба си, а аз скапане се пльоснах пред компа.
Исе, ти се оплакваш от Ямбол, ама ако знаеше тук в Костинброд колко е забутано с кеф ще си живукаш в Ямбол. Ако щете вярвайте ама тук едно кафе няма къде да седнеш да изпиеш, камо ли да има някой парк или нещо подобно. Ореме улиците докато ни омръзне и се прибираме.

Ужас,ходете някъде на квартира в друг град,че по-лесно и работа ще си намериш и работата заспива Wink

Ронка прочел те Господ  Heart Eyes

Иси искам и аз на такова голямо скитосване.Много обичам.Добре че запланувах малко ходене на планина другият месец.Имам отпуска да взимам,та се порових из нета и реших да отидем малко на Трявна.Мисля да пообиколим Шипка и т.н.Ще видим ,не съм ходила натам  Thinking

Тиция поръчахме диван днес.Ще дойде след 1м.Като се завърнем от Трявна.Благодаря ти все пак.Имат магазин и тук Наш Дом.  Wink

# 231
  • Варна
Ренка,отивайте в Трявна,много е хубаво.Ние бяхме там миналата година.
С лоши спомени сме обаче,тъй като Димитър направи някаква алергична криза от въздуха Tired.Много често се случвало,при деца,които живеят на влажен въздух/и имат проблеми разбира се/ Peace С две думи бяхме с нещо като пневмония.Не искам да си спомням Naughty

Дю,мисля си за теб.Ако родиш докато ме няма,дано всичко мине по вода.да не усетиш въобще.  bouquet  bouquet  bouquet

Другите бременлийки,пазете се момичета Hug Hug Hug

Аз отивам зда няколко дни,да правя зимнина Crazy.Селянчета ще бъдем с Дити Mr. Green

Обичам ви много Heart Eyes

# 232
Яница, добре сте ни дошли с Викито! Hug

Етииии в грешка си,ако го държиш дълго на сухо стават момчета,трябва ти редовна употреба за мома.Така знам,преди като е имало войни само момчета са ставали защото мъжете на война като се върнат след дъъълга "почивка" и правели все мъжки,така че действайте спокойно Whistling

Аз разбрах че тя иска да го държи на сухо за да и направи бебе  Mr. Green, един вид да го накаже ,че не иска още деца Heart Eyes
Ахам така е! Ще го накажа. А за редовния кекс и момичетата мога да поспоря  Laughing При мен не важи  Naughty Ще го поизмъча аз, пък ако не се съгласи ще търся донор  hahaha Само дето аз не знам дали ще издържа толкова много време  Blush

# 233
  • София
 Hug
Добре дошла на Яница и малката Вики  Hug
Моят опит за въздържанието и "концентрирания материал"  Wink е следният: непрекъснато кекс, няколко месеца и резултат- момче  Joy Просто упорито работихме за бебче, да не си помислите нещо  Embarassed
Всеки ден ви чета, ама не ми се  пише нещо, но да знаете наблюдавам ви, затова внимавайте  Hug
Рени, чакаме радоастна новина  Hug

# 234
  • През девет земи в десета
Мацки,току що се прибрахме от морето,прочетох темата по диагонал,но сега ще чета по-подробно.
На морето нямаше нет тази година и умрях от яд и работа никаква не можах да свърша,изобщо ужас,но иначе добре си изкарахме.
После като ми остане време ще кача малко снимчици да ни видите,че сигурно вече ни забравихте.

Ронка,пропуснала съм рождения ти ден,за това сега да ти честитя на патерица!Пожелавам ти всичко най-хубаво,много здраве щастие и любов,нека всичките ти мечти се сбъднат,голямо гуш от нас с Цвети  bouquet  bouquet  bouquet

# 235
  • Костинброд
Привет и от мен.
Аз чак сега се добрах до компа, че мъжо днес е почивка и го беше окопирал. А и след малко дзвера ще се събуди та пак бързичко ще стана.

Етииии в грешка си,ако го държиш дълго на сухо стават момчета,трябва ти редовна употреба за мома.

ThinkingПри нас пък след сухото се получи момата, абе майката си му е секс, пък каквото дойде.

# 236
  • софия
Еххххххх, момичета  Hug Чета ви много редовно, но отааааааавна не намирам подходящ момент да се включа. Сега, покрай обсъжданията за момиче/момче, яко се провокирах да споделя какво разправяла майката на баща ми на майка преди да ме роди: "Господ, когото не обича го дарява с момче!" (За протокола: тя има 3 момчета Laughing) За мен си е Божа работа, но мен лично ме радва, че имам девойка-дивак и ако имаме 2ро пак искам момиченце.
Ронка, Рени (и всички, с които не се познаваме) Hug Hug Hug

# 237
  • Костинброд
ето и обещаните снимки от мен(гледайте, че утре ще ги трийна):
Тук сме двете с Вики преди 1м

А тук е само тя като по- малка

# 238
Ей ме на и мен. Hug

Хей Руми, откога те чакам да се включиш! Hug Разкажи как я карате с Мина, ходи ли на детска, ти как си...абе всичко което искаш да споделиш! Heart Eyes

Деска, добре завърнала се от морето, мерси за пожеланията. Heart Eyes

Яница, много сте хубави с Вики! И колко много коса има(мен все това ме впечатлява, че моята мома е с малко косичка.

Вчера ходих да гледам един апартамент. Преди това го сънувах, че не е хубав и...не беше! Е кажете ми какво е туй чудо? Така де, не е супер лош, но ще трябва да се сменят подовите настилки и тапетите. Мразя тапети, изприщвам се, стои ми супер кичозно и натруфено. ooooh!
Днес бях по магазините да накупя дребните неща който ми остават. Понакупих, но има още какво да се желае, а и сама с торбите не е никак удобно. Хубаво, че Ема си върви чинно до мен и не мрънка, че не иска да върви. И нея започнах лека полека да приготвям, че след 2-3 седмици и тя е ученичка. Heart Eyes Довечера или утре продължавам с покупките и да се приключва.
Направо съм скапана, тук е неописуема жега, а сутринта уж беше хладничко, но за сега прохладата при нас е мираж! Whistling

Дю, не се е разписвала днес. Да знаете, че си имаме бебе най-вероятно. Simple Smile

# 239

Дю, не се е разписвала днес. Да знаете, че си имаме бебе най-вероятно. Simple Smile
Ха, дано! newsm53
Деси, Иси, добре завърнали се, чакаме снимки! Hug
Яница, много сте сладки!
zvanche, значи мен Господ направо ме мрази с тия две момчета. Laughing Аз пък не се оплаквам: кога ме мрази, така да е. Wink
Жоржи, до скоро! Hug
Сестра ми вчера водила децата до Снинеморец , да се видят с техни близки. В хотела имало две кротки сърнички. Дани и Яна много си играли с тях, галели ги, гушкали ги, били малки като козленца. Party Иначе Дани почти се научил сам да яде, заспиват сами на една малка спалня през деня, през ноща не се пазари да заспива на нощна лампа, както при мен...въобще голяма школа ще изкара там.
Чакам свеки да ми доведе бебето. Беше й скоучно и го взе да поиграят, а аз поспах едно хубаво. Сега мога и за друго да помисля, но пък мъжо го няма. Laughing
 По въпроса за пола на детето: най-бързият печели  fertilization , без значение колко концентриран е материала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт