Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 556
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Поздрав от мен!

Любэ - Конь

Е, не е концертен запис, но те така и не я изпълниха...

Чакам разказ за срещата Rolling Eyes...много малко чух Crazy

# 121
Разбрах за гостите като се прибрах, щях да звъня ама ми излезе от акъла. Верно ще наваксам другия път ама и аз като Борето чакам разказ. И ей тъй евентуално някоя снимчица, ако има.

# 122
  • гр.Добрич
Спинки -Цоци е в Добрич и беше на срещата!Хапнахме  и заради теб- а ти като родиш ще наваксаш! Wink

Ааааа добре, значи да не я мисля Цоцоланка, щом е била на маса.

# 123
  • Добрич
Привет.  bouquet
Искам да кажа, че ми беше изключително приятно снощи и много се радвам, че успях да се видя с вас!

Спинки, как си?

# 124
МамиБлю , благодаря!
Аз като ревностен фен на руската музика, се чувствам поздравена Simple Smile
Не знам за вас, но на мене снощната среща ми хареса Simple Smile

# 125
Май ще чакам Цоцоланка да разкаже в картинки Laughing

# 126
  • гр.Добрич
Къде се скатавате всички? Няма снимки, няма разказче. Човек да не ви изтърве. Laughing

Ани, добре съм. Лежа повечето време. Майка ми е по цял ден вкъщи уж да помага, ама то и това не е работа. Човек не може да се отпусне в собствената си къща. Малкия явно се страхува да не изчезна и не иска да излиза с майка ми навън и по цял ден тримата ще откачим. Утре съм на преглед и дано всичко е наред.

# 127
Мдаа...пустота е тука...
Ето ви една красота Mr. Green

Малка къща в ...балкана Wink

# 128
  • Добрич
Днес подписах, че отказвам извънредната имунизация, а за детската градина взех бележка, че е противопоказна за Жени заради бронхиалната астма. Личната лекарка спомена, че от РИОКОЗ им казали, че не изискват бележки от сестрите в детските градини.

# 129
  • Добрич
Личната лекарка спомена, че от РИОКОЗ им казали, че не изискват бележки от сестрите в детските градини.
И аз така разбрах от нашата лична лекарка. Но май в детските градини си въвеждат правила по тяхно усмотрение.  Rolling Eyes Смятам да не нося такава бележка другия месец, нищо че имаме вече реимунизация.

Аз имунизирах децата си, защото се запознах с европейските имунизационни практики, където реимунизация с МПР се прави във възрастта 4-6 години. Имам малко по-голямо доверие на немските, английските и т.н. имуниз. календари. И пак на тяхна база, ще откажа полагаемото се n-то Манту на дъщеря ми тази година, а догодина на малкия. Simple Smile

Вела, кой ви е лекаря (ако искаш на лични) ... щом ти е написал такава бележка.. евала!

# 130
  • Добрич
Ваксините в другите страни и у нас били различни, затова реимунизацията се правела по различно време. Това ми го каза хомеопатичката, при която лекуваме Жени.

Жени действително има поставена диагноза бронхиална астма.

# 131
  • Добрич
Ваксините в другите страни и у нас били различни, затова реимунизацията се правела по различно време.
В случая за МПР, приорикса е една и съща ваксина и тук, и в Германия например, но това не е толкова важно. Wink

Съжалявам за астмата на Жени. Надявам се да сте добре!!!

# 132
Спинки, безкрайно съжалявам,че не успях да чукна с теб с чаша минерална вода и да си направим двете поне 1 фото......Но...да знаеш......В началото на септември ще бъдем пак за 1 седмица в Добрич за да си приберем калпазаните....Ако тогава всичко е нормално с теб и мен - защо не се видим някъде двете? Тайно? И другите да ги е яд? И ще ти кажа на уше всички клюки от срещата?

Снимки няма, защото фотото остана в Добрич при децата да снимат всичко, което аз няма да успея да видя с очите си. Като се приберем септември месец - тогава ще пусна стари снимки от срещата!

Синеочке, не стига,че ни заряза най-позорно заради Любе, ами сега ни дразниш и с такива малки къщи в балкана.......Искам и аз такава къщичкаааааааааааа.............

И да се оплача......Вела ме попита дали съм ходила при Железов, нали толкова питах за него....Пък аз не бях отишла......Та на другия ден рано-рано отидох все пак......Леле...колко стара техника има този човек, а как иска пари като за последен писък на техниката...То като ми каза 30 лв. за по-малко от 3 мин. преглед - наистина пропищях......Та тук давам 30 лв. за 30 мин. преглед с хубав апарат където всичко се виждя къде-къде по-ясно.......Човека обаче с допотопната техника ми каза,че той не виждал миома newsm78 newsm78 newsm78-иска ми се да му вярвам, ама........

Не на последно място.....

Момичета, благодаря ви за хубава среща! Изкарах си много приятни часове с вас! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Аз сега 10-ина дни ще се наслаждавам на тишината и спокойствието у нас. Ама като се знам - още утре ще започне да ми е мъчно за разбойниците....Но нищо....и те, и аз имаме нужда да починем едни от други.....Пък и ей го - септември близо е!

# 133
  • Добрич
За любопитните - имам само две    снимки. Борито си беше вече заминала, а Арчела снимаше.

# 134

Леле...колко хубаво съм излязла.....да не очакваш,че това съм аз......  bouquet за Арчела.....

Общи условия

Активация на акаунт