Среща в ДОБРИЧ се гласи, хайде вдигай се, ела и ти!!!

• 15 534
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
И аз я чух и се чудих? Laughing

# 241
  • Добрич
Ние с Жени като я чухме, погледнахме през прозореца и я гледахме до края. От нас изгледа е невероятен, става за панорамни снимки  - вижда се половината град.

# 242
Момичета, знаете ли до кога са представленията на цирка, дали ще има и днес ? Предполагам че зарята беше за закриването на Добрички панаир...

# 243
  • Добрич
Пишеше, че циркът ще гостува до 30-ти. Според мен това значи, че и днес би трябвало да има представления.

dorela, наистина зарята беше от нея посока, но не си спомням друга година дали е имало. По това време /22 часа/, освен тези, които са правили зарята, дали е имало и други хора там?...

# 244
  • гр.Добрич
Краси, Ивчо харесал цирка. Даже стояли докрая. Сега пита кога пак ще ходи при животните. Laughing

# 245
Краси, Ивчо харесал цирка. Даже стояли докрая. Сега пита кога пак ще ходи при животните. Laughing
Laughing   е  вече  на друг цирка , ако има тая година .Вие от 14-ти ли ще го пускате на градина или по късно?

# 246
  • гр.Добрич
Той е записан в платената група. Тези дни трябвало да се върне сестрата и мъжа ми се кани да говори и с нея за нашия проблем. Ще пуснем изследванията и сигурно тогава с другите деца ще тръгне.

# 247
Какво съм изтървала? Има изтрити постове... Rolling Eyes..на кираа

# 248
  • гр.Добрич
Боре, как ги видя бре? Може да е заради Мондозоото, нали е забранена рекламата.

# 249
Боре, как ги видя бре? Може да е заради Мондозоото, нали е забранена рекламата.
Не знам Борито как е разбра,но определено липсват постове.
И Мондозоото,и групата,която кираа искаше да подкрепим и на Арчела поста го няма.

# 250
Жалко че са го изтрили, но работа на модераторите те си решават.

# 251
Разбрах, защото моя коментар по линковете на кираа го има, а нейните ги няма...бяха линкове към клипове във ви-бокса или ю-туб...Не знам Арчела какво е писала...+това не знаех, че модовете четат подробно градските теми...няко ги насочва, предполагам...ама има ли причина се питам newsm78....Линкове за мондозуу са забранени наистина.

# 252
Жалко че са го изтрили, но работа на модераторите те си решават.

Аз успях да гласувам преди чистката Laughing

# 253
А някой да каже за какво е било това гласуване....защо ме държите в неведение Tired

Добро утро! Mr. Green

# 254
  • Добрич
Добро утро и от мен Hug

Прибрах се вече в къщи, ох най - после почивкааааа.  Mr. Green
Хайде по кафенце

Ама много сте писали, трябва сега да четааааааааааа

Хайде лек и спорен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт