За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVIІ част

• 24 761
  • 473
  •   1
Отговори
# 105
Имам останали банани,от които съм решила да направя бананов шейк.Моля ,ако някой от вас има изпитана рецепта да сподели.Благодаря предварително  Praynig
Мъжа ми го прави като разбива с пасатора бананите,кисело мляко и захар на вкус.

# 106
  • На брега на реката
Простете за невежия въпрос, но как се пресява брашно?

Ето видео :

http://www.lookandtaste.com/go/videos/211/

# 107
  • област Софийска
Надето, видя ли това, тук има доста рецепти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203809

# 108
Колко време се варят сармите с лозови листа? Blush

# 109
Около 20мин.на тих огън.

# 110
Около 20мин.на тих огън.
О, мерси! Hug
...отивам да ги изключвам вече bowuu

# 111
Имам останали банани,от които съм решила да направя бананов шейк.Моля ,ако някой от вас има изпитана рецепта да сподели.Благодаря предварително  Praynig

моят син си прави 1 банан, 100гр извара1 2л.мед и 500мл прясно мляко. Пасирано, млякото накрая.
Многовкусна напитка   bouquet

# 112
  • София
♥♥рина , благодаря ти. Харесах си една рецепта и ще я пробвам. Приемам още предложения!

# 113
  • France
Момичета, коя страна на фолиото беше отвън: матовата или лъскавата?

# 114
Лъскавата.

# 115
  • София

Ми ако ти кажа, че никога пък не съм го гледал това не знам дали ще ми повярваш - пък фалове май не съм имал. Ся лъсканата напимер отразява топлината, ама пък ако ще завиваш нещо с фолиото не вярвам да има някакво значение.

# 116
  • София-Младост
Трябва ми съвет..правя ябълковият каприз на Морена, но варя вече повече от 30 мин. ябълките и водата не свършва. В нета намерх рецепта и там пишеше, варете 20мин...какво става с водата не се споменава. Нека ако някой го е правил да сподели, отцежда ли се...рецептата ми я прати една дама от форума и тя е написала, докато изпият водата...писах и на ЛС, но ако има по-бърз...така де поне да спестим малко от газта за готвене.  Simple Smile Wink

# 117
Може ли някой да ми даде съвет,  как да направя сладкото от смокини, така че когато го отворя през зимата да не се образуват вътре захарни кристали. От няколко години правя такова сладко , защото много го обичаме, но доста често вътре има не много приятни твърди кристали. Благодаря предварително.

# 118
  • Разград
Може ли някой да ми даде съвет,  как да направя сладкото от смокини, така че когато го отворя през зимата да не се образуват вътре захарни кристали. От няколко години правя такова сладко , защото много го обичаме, но доста често вътре има не много приятни твърди кристали. Благодаря предварително.

Малко преди да се смъкне сладкото от котлона се слага лимонена киселина.

# 119
  • Bulgaria-Italia
kloi , PURE ELIXIR, пеп-4о ,благодаря за рецептичките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт