За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVIІ част

  • 24 761
  • 473
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: X
Имам останали банани,от които съм решила да направя бананов шейк.Моля ,ако някой от вас има изпитана рецепта да сподели.Благодаря предварително  Praynig
Мъжа ми го прави като разбива с пасатора бананите,кисело мляко и захар на вкус.

# 106
  • На брега на реката
  • Мнения: 1 540
Простете за невежия въпрос, но как се пресява брашно?

Ето видео :

http://www.lookandtaste.com/go/videos/211/

# 107
  • област Софийска
  • Мнения: 1 720
Надето, видя ли това, тук има доста рецепти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203809

# 108
  • Мнения: 7 723
Колко време се варят сармите с лозови листа? Blush

# 109
  • Мнения: 1 798
Колко време се варят сармите с лозови листа? Blush
Около 20мин.на тих огън.

# 110
  • Мнения: 7 723
Колко време се варят сармите с лозови листа? Blush
Около 20мин.на тих огън.
О, мерси! Hug
...отивам да ги изключвам вече bowuu

# 111
  • Мнения: 9 444
Имам останали банани,от които съм решила да направя бананов шейк.Моля ,ако някой от вас има изпитана рецепта да сподели.Благодаря предварително  Praynig

моят син си прави 1 банан, 100гр извара1 2л.мед и 500мл прясно мляко. Пасирано, млякото накрая.
Многовкусна напитка   bouquet

# 112
  • София
  • Мнения: 565
♥♥рина , благодаря ти. Харесах си една рецепта и ще я пробвам. Приемам още предложения!

# 113
  • France
  • Мнения: 726
Момичета, коя страна на фолиото беше отвън: матовата или лъскавата?

# 114
  • Мнения: 7 723
Момичета, коя страна на фолиото беше отвън: матовата или лъскавата?
Лъскавата.

# 115
  • София
  • Мнения: 8 491
Момичета, коя страна на фолиото беше отвън: матовата или лъскавата?

Ми ако ти кажа, че никога пък не съм го гледал това не знам дали ще ми повярваш - пък фалове май не съм имал. Ся лъсканата напимер отразява топлината, ама пък ако ще завиваш нещо с фолиото не вярвам да има някакво значение.

# 116
  • София-Младост
  • Мнения: 24 050
Трябва ми съвет..правя ябълковият каприз на Морена, но варя вече повече от 30 мин. ябълките и водата не свършва. В нета намерх рецепта и там пишеше, варете 20мин...какво става с водата не се споменава. Нека ако някой го е правил да сподели, отцежда ли се...рецептата ми я прати една дама от форума и тя е написала, докато изпият водата...писах и на ЛС, но ако има по-бърз...така де поне да спестим малко от газта за готвене.  Simple Smile Wink

# 117
  • Мнения: 49
Може ли някой да ми даде съвет,  как да направя сладкото от смокини, така че когато го отворя през зимата да не се образуват вътре захарни кристали. От няколко години правя такова сладко , защото много го обичаме, но доста често вътре има не много приятни твърди кристали. Благодаря предварително.

# 118
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Може ли някой да ми даде съвет,  как да направя сладкото от смокини, така че когато го отворя през зимата да не се образуват вътре захарни кристали. От няколко години правя такова сладко , защото много го обичаме, но доста често вътре има не много приятни твърди кристали. Благодаря предварително.

Малко преди да се смъкне сладкото от котлона се слага лимонена киселина.

# 119
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
kloi , PURE ELIXIR, пеп-4о ,благодаря за рецептичките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт