За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVIІ част

• 24 758
  • 473
  •   1
Отговори
# 360
  • Лондон
Търся изпитана рецепта за домашна юфка.

# 361
благодаря за бързия отговор,а дали някой я е правил и дали има добри отзиви за нея,че съм решила да я прави и искам да знам дали си заслужава труда?Ще съм благодарна, ако ми отговори някой,който я е правил.

# 362
  • Пазарджик/Лондон
spaska.1003 , правила сьм го по тази рецепта,от този форум е рецептата, на nela_66 е,много се харесва у нас Heart Eyes.Само вместо маргарин ползвам масло.

Сладкиш с вафли: /страшно бърз и много вкусен/
Продукти:
1 коф. кисело мляко
1 ч.чаша захар
1 равна ч.лъжичка сода
1/2 ч.чаша олио
2 ч.чаши брашно
4 вафли "Троя" /става и с други/
2 с.л. маргарин
Приготвяне:
 Бъркам със супена лъжица:В купа слагам киселото мляко, содата, разбърквам. Добавям захарта, разбърквам да се поразтопи. Слагам олиото, разбърквам. Прибавям постепенно брашното,разбърквам. Накрая - настъргани на ренде 2 вафли, разбърквам. В намазана с олио тавичка изсипвам сместа. Печа , проверявам с клечица дали е готово. След изваждане веднага намазвам с маргарина и накрая поръсвам с 2 настъргани  вафли. Добър апетит!

# 363
  • Варна
Здравейте! Моля за изпитана рецепта с пресни миди.  Praynig И евентуално някакви тънкости при приготвянето им.
Никога не съм правила, има много из нета, но разчитам на вас, защото каквото сте ми препоръчали - винаги се получава прекрасно.  Hug

# 364
Благодаря,Аелис за отговора ти,ще го направя утре сладкиша и ще пиша как се е приел вкъщи.

# 365
  • Варна
Здравейте,

на скоро някой беше публикувал рецепта за сладко от ягоди с гел-фиксовете на д-р Йоткер в темата "Ти какво сготви? ....." , но самата рецепта и снимката бяха в друг сайт. Ако някой се сеща, може ли линк  Praynig

Благодаря предварително   bouquet

# 366
Здравейте,

на скоро някой беше публикувал рецепта за сладко от ягоди с гел-фиксовете на д-р Йоткер в темата "Ти какво сготви? ....." , но самата рецепта и снимката бяха в друг сайт. Ако някой се сеща, може ли линк  Praynig

Благодаря предварително   bouquet
Може би го има тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294693.0

# 367
  • Пазарджик/Лондон
Благодаря,Аелис за отговора ти,ще го направя утре сладкиша и ще пиша как се е приел вкъщи.

spaska.1003 , успех ти пожелавам утре със сладкиша, аз спазвам точно инструкциите на авторката на рецептата и винаги се получава, на моята фурна го пека на 180 гр., но то си е до печка , ти ще си прецениш на колко да печеш твоя сладкиш, проверявай с клечка дали е готов Wink.

# 368
Търся изпробвана рецепта за баница с майонеза.

# 369
  • Пазарджик/Лондон
delicate , пробвала ли си баницата "Охлювче " на Лео?Хубава е, заедно с тази на Морена са най- харесваните баници вкъщи, ето линк, третото мнение мисля че се пада Wink:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122983.msg2263105#msg2263105

Вкусна е и е лесна  за приготвяне - любимата ми комбинация Heart Eyes.

# 370
Аелис,не съм ги пробвала Hug
Много ти благодаря  bouquet

# 371
Ето и трета рецепта, мисля, че няма особена разлика, но все пак Peace Wink

# 372
Ето и трета рецепта, мисля, че няма особена разлика, но все пак Peace Wink
esy,благодаря и на теб Hug

# 373
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Бладодаря ти Estell ,даже не предполагах,че в този магазин на чаталджа може да има такива неща.  bouquet  bouquet  bouquet

# 374
Здравейте! Моля за изпитана рецепта с пресни миди.  Praynig И евентуално някакви тънкости при приготвянето им.
Никога не съм правила, има много из нета, но разчитам на вас, защото каквото сте ми препоръчали - винаги се получава прекрасно.  Hug

Черноморски миди на барбекю
   Миди с ориз

П.П.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ХИ-ХИ-ХИ....

Общи условия

Активация на акаунт