Отговори
# 690
Веднага, макар че тогава малко му се вързах и при първата криза на растежа си поплаках доста!

# 691
  • Видин
http://87.126.124.225/index.php
"Здраве за всички" ?!?!? И бебе с бутилка АМ в устата??!?  #Cussing out

# 692

И къде видя призив против кърменето?
Много се вглеждате в детайлите.

# 693
Надпис АМ никъде не се вижда... може майката да се цеди и в шишето все пак да има кърмица  smile3502

И къде видя призив против кърменето?
Много се вглеждате в детайлите.
Подкрепям!

# 694
  • Видин
Как не се сетих! Сигурно е кърма, прави сте  ooooh!

# 695
Като стана въпрос за детайлите-
цитат:
"Слънчо" АД е основано през 1978 год. Това е единствено в страната предприятие за производтсво на детски инстантни храни и храни на зърнена основа."
 Според мен,  би трябвало на снимката майката да държи лъжичка...след като са храни  newsm78

И кой като види бутилка с биберон ще си помисли ПЪРВО, че това е изцедена кърма?  Thinking

Свекър ми преди няколко дена гледа малката как щета из кухната като тазманийско дяволче и и вика: "Иве, всичката ти е наред, дядовата, само остава да се отбиеш от майка си..."

# 696
Относно линка с кашите: това са хранителни продукти, които са предназначени за деца над 4-6 месеца, не за новородени. Предполага се, че до тези месеци вече е ясно на майката с какво храни бебето си. Никой, никъде не приканва към използването на АМ. Просто снимка и нищо друго. Какво толкова? Една снимка на жена, хранеща с шише, би ви накарала да купите АМ от аптеката и да го дадете на бебето си? Едва ли. Не може навсякъде да има само снимки на кърмещи се деца. Винаги ще има и хранени с АМ по една или друга причина.

# 697
  • Видин
Като се замисля даже може да е каша в шишето  Whistling

# 698
нязнам но не съм забелязала корелация м/у размера на бюста и количеството мляко.
Аз съм с малък бюст но за сметка на това мога да пия някоя крава по добив  Joy Joy
Но забелязвам че уж всички искат да кърмят а същевременно изтъкват куп причини да не го правят
Майка ми - имах много кърма, но не беше хранителна. Сучиш 10 мин- тяглят те и ти зи изяла само 30 гр а трябва 100 гр и така ти дадох Ам
Е добре но може бебето да суче по бавно , както има хора които за 5 мин се наяждат има такива които обядват 1 час!
А това със соковете ме разбива. витамини и минерали иначе умира от глад детето!

# 699
Здравейте,
И аз да се присъединя, стига само съм чела  Hug
Когато захраних Алекс с пюре майка ми каза:
Добре, добре, то досега стомахчето и се изми само с това мляко  Joy

# 700
  • София
Fighter4 , като прочетох това и се сетих как като беше около шестия месец яна и още незахранена и баща ми ми каза "как може да го тормозиш така това дете и 6 месеца да не му дадеш да кусне нещо друго, то му се повръща вече от тая кърма на детето"... тя пък беше толкова злояда, че й се повръщаше от кашите и пюретата   hahaha

# 701
За сайта с кашите. Снимките каквото и да си говорим, са тъпо подбрани. Обаче като се зачете човек, статиите са ок.

# 702
Като стана въпрос за реклами-гледахте ли новата на Нестле?Според нея децата,които са на кърма след 6-я месец се нуждаят от допълнителна имунна защита и трябва да им предлагаме "безценното"преходно мляко NAN #Cussing out
Това е-нехранителна ни е кърмата ,вкисната и след 6 месеца и един ден не става за нищо. #2gunfireДавайте кравешка кърма и всичко ще е наред.

# 703
записвам се за да ви следя

# 704
  • София
Аз нестле отдавна ги мразя. прекаляват много в рекламите си.

Общи условия

Активация на акаунт