ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга

• 35 679
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Нинка, стискам ти палци всичко да се оправи бързо и безпроблемно fingerscrossed Горе главата! Има една приказка, че всеки проблем има решение, а ако няма то това не е проблем! Hug Hug Hug

# 241
Мецанке   Hug Praynig

# 242
Ей момичета какво правите с малчуганите в това лошо време.Ние подивяваме,Маги вече се чуди каква нова беля да направи LaughingТо на мен ми се свива душата Whistling

# 243
На нас май ни растат и четирите горни зъба наведнъж  Twisted Evil. Има хрема, температура, разстройство и е супер крив.
Нина  Hug

# 244
  • Пловдив
Мече  Hug Дано ни зарадваш с добри новини Flowers Four Leaf Clover

# 245
# 246
И ние луднахме днес #Crazy На какво ли не си играхме днес,добре че свекърва ми дойде за час и нещо да успея да наготвя Peace
Хриси има 3и зъб-долен ляв кучешки #Crazy.Уникално е детето.Чакам тия дни да избият и оставащите 7,които никнат сега.
ПО колко и кога спят децата ви сега?
Хриси от 10ина дни спи само 1път през деня,все едно е голяма и ходи на ясла hahaha.От 13 до към 16 часа и после естествено й се доспива по-рано.Пред се къпехме в 10вечерта,а сега ок.9 е в банята.Но спи до към 7,7 и нещо сутрин,което мен ме устройва идеално Peace
Мецанке,как си,душице? Praynig

# 247
utre sam na poslednoto vazmojno izsledvane v sofia i ne6tata 6te se re6avat. \ne6to niamam kiril./  blagodaria vi, nepoznati mili jeni........za vsi4ko. utre gu6kaite pove4e decata si....... az niama da moga. neka tova vi dava sili da tarpite nevinnite im kaprizi...

# 248
utre sam na poslednoto vazmojno izsledvane v sofia i ne6tata 6te se re6avat. \ne6to niamam kiril./  blagodaria vi, nepoznati mili jeni........za vsi4ko. utre gu6kaite pove4e decata si....... az niama da moga. neka tova vi dava sili da tarpite nevinnite im kaprizi...
Мецо много прегръдки от мен и двете диванета и всички ще стискаме палци Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 249
Мецанке,с теб сме,Не скланяй глава и не се предавай.Бъди силна,знам,че можеш. Hug Praynig
Ако успея утре да изляза ще запаля свещичка за теб. Praynig.Обичаме те Heart Eyes

# 250
Мецанке,късмет и от нас.
Дано всичко да се оправи стискаме палци да не се налага операция. Hug

Иначе ние сме 10 500 кг. 79см. и имаме 8 зъба(четири израснаха едновременно,пак че има Хамолила и течен аналгин).Сега съм на вълна хомеопатия и да ви кажа има ефект.Ако ви интересува нещо питайте ще се опитам да помогна.

# 251
Нинче, много гушки и от мен  Hug  Hug Дано всичко се оправи  Hug

# 252
Мецанке,с теб сме късмет и дано всичко да е наред стискаме палци  Hug Hug Hug Hug  Peace

# 253
  • софия
В неделя ние ще ставаме християнчета LaughingДано се оправи времето. Praynig

# 254
Никой не пише  newsm78
Къде сте всички?
Микроели, ще чакаме снимки.
Неди, ами обади се да пием по кафе, че току виж дошла зимата.  hahaha
Тъй като наближават рожденните дни предлагам следващата тема да е с едно от следните заглавия:
"За купон голям се готви мама-ОКТОМВРИйче на годинка стана" или
"ОКТОМВРИйската бригада за рожден ден се стяга"
а може и "Пролет,лято вече мина-ОКТОМВРИйче стана на година"

П.С.   Пуснах анкета.  Whistling

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 17:03 от Kamence

Общи условия

Активация на акаунт