Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 29 211
  • 590
  •   1
Отговори
# 375
Този линк на форума е пускан,а аз вчера или онзи ден цитирах тази информация вече.Четете!!!

# 376
Aurora, книжката си заслужава.Има много красиви снимки, не останаха с впечатлението за нещо негативно, може би защото вече всичко бях чела и не ми прави впечатление. Книгата набляга на фотографията. Хубава хартия, дебела корица, страниците не се мачкат лечно. Цената е достъпна, имайки предвид, че хартията е скъпа и качествена.  Grinning

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 08:28 от MJ

# 377
  • София
Виж какво, Лили, може да е пускан линка, но както вече казах, аз обещах да ви го пусна и затова го правя! Може да го е пропуснал някой, не пречи да се пусне отново мисля!
Спести си, много те моля, отправените "молби" с трите удивителни!

# 378
Виж какво, Лили, може да е пускан линка, но както вече казах, аз обещах да ви го пусна и затова го правя! Може да го е пропуснал някой, не пречи да се пусне отново мисля!
Спести си, много те моля, отправените "молби" с трите удивителни!

По-спокойно,моля те! Деня ми е достатъчно смотан,за да ми се "караш".Не ми отговаряй.Не искам да се конфронтирам с никого!
Много важна информация се отминава и после се пита отново и отново за нея.Това доколкото виждам не е идея на членовете на самия форум,защото и те не са в течение с  нея.

# 379
Хей, момичета, 8:36 ... слънцето започва своята игра, а вие започвате със спорове от сутринта.Така ли искате да посрещнете деня? Слагайте кафетата и усмивките по лицата и пишете красиви неща!  newsm53

# 380
Новото ми хаотично клипче за който има сили :

MICHAEL JACKSON/BEYONCE - R.I.P. OUR ANGEL

Ох,много искам да успея най - накрая да сглобя мисли,чувства,музика и кадри  Tired
Кога ли ще успея....

# 381
Новото ми хаотично клипче за който има сили :

MICHAEL JACKSON/BEYONCE - R.I.P. OUR ANGEL

Ох,много искам да успея най - накрая да сглобя мисли,чувства,музика и кадри  Tired
Кога ли ще успея....

Хареса ми! Много е силно! Hug  bouquet А края е убийствен!

# 382
Добро утро!

Съжалявам,но на мен пак се падна да кажа,че резултатиите от аутопсията+ токсикологичните са излезли.Вече се знае каква е причината за смъртта,но са забранили да ги оповестяват засега.Причината,която се изтъква е за да не се пречи на разследването на  LAPD.Тълкованието е,че искат да разпитат всички свидетели и т.н.,за да чуят техните версии и да разберат кой лъжел и кой не.Гледах го по CNN в AC360.
Това е,което намерих в TMZ

Jackson Autopsy Complete -- But Still Secret

Пускам на бг:

Заключенията от аутопсията Джако - готови

Съдебните лекари са готови със заключенията от аутопсията на тялото на Майкъл Джаксън.

Резултатите обаче няма да бъдат оповестени, докато не приключи разследването за смъртта на поп звездата, предаде Ройтерс, като се позова на полицията.

Следователите се опитват да открият причината за внезапната смърт на певеца. Полицията и федерални агенти претърсиха няколко кабинета на негови лекари.

Според информации в медиите властите са се съсредоточили върху факта, че Джаксън е употребявал като сънотворно силното анестетично вещество пропофол.

Междувременно съдията, занимаващ се със завещанието на поп звездата, одобри няколко бизнес сделки, сред които споразумение за 60 млн. долара с "Колумбия пикчърс" за създаването на филм от видеозаписи на репетициите на певеца преди поредицата от концерти, които той трябваше да изнесе в Лондон през юли, отбеляза Ройтерс.

Филмовата компания заяви, че лентата ще бъде пусната по кината на 30 октомври.

Съдията се съгласи също да бъде преиздадена автобиографията на Джаксън, което се планира за октомври, посочи агенцията.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2360151

# 383
  • Под тепетата
Снощи бяха качени субтитрите на филма-опровержение на Баширското интервю,но днес не виждам самия филм вече в Замунда-някой знае ли нещо?!

# 384
Снощи бяха качени субтитрите на филма-опровержение на Баширското интервю,но днес не виждам самия филм вече в Замунда-някой знае ли нещо?!

Видим е вече:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=184062&hit=1
Дърпайте но и сийдвайте за да може другите да теглят с по-голяма скорост.  Simple Smile

# 385
Съдията се съгласи също да бъде преиздадена автобиографията на Джаксън, което се планира за октомври, посочи агенцията.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2360151

Това за Moonwalker ли става въпрос?

Аурора, на мен кмижката на Life ми хареса. Никакви жълтини, много хубави снимки, добре направена според мен.

# 386
http://www.youtube.com/watch?v=eov-wrdjFns това е качено от nataliii в тема 4:

Цитат на: nataliii
Само да ти покажа един от най-добрите имитатори на гласа на Майкъл:
http://www.youtube.com/watch?v=eov-wrdjFns

Аз се изумих! Този трябва да го издирят и да го помолят за предстоящи концерти да изпее нещо, направо настръхнах.... Благодаря ти, Натали!

Да, Стела!  Grinning

# 387
Здравейте момичета!  Hug

Току що си взех Браво с плакат на Майкъл. Плаката е много хубав:

който иска може да си го вземе, че да ви гледа от стената, 1,70 лв струва Grinning

Ох, като казахте тези резултати ...
Дано да намерят изнесената информация от кабинета на докторчето (забравих му името), че иначе ще отида до там и ще ги кеча всичките!  #2gunfire bowuu Naughty

# 388
И кого ще заблудим, когато излязат резултатите? Кого ще вкарат в затвора? С какво ще се облекчим? Това ли ще бъдат истинските виновници за убиването на Майкъл? Не започнаха ли да го убиват още преди с всички капанчета, които му подготвиха, всички които постлаха пътя му с бодливи тръни? Не са ли истинските виновници онези алчните, които хвърлиха най-грозните обвинения срещу него? Докторчето в момента играе ролята на оръжието, но не и причината. Все едно да вкараш в затвора пистолета. Какво се правим ,че не знаем, че всички звезди намират утеха в наркотиците и медикаментите? Майкъл търсеше спокойствието там, защото никой не можа да му го даде... Сега го намери завинаги или поне съвсем съвсем скоро ще се потипи в него. Дано душата му почива в мир! Praynig

# 389
  • Под тепетата
Нищо наистина няма да ни го върне...търся нещо като отдушник,помагайте Hug

Общи условия

Активация на акаунт