Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 29 216
  • 590
  •   1
Отговори
# 195
  • София

А за спора дали Майкъл е щял да се справи със всичките 50 концерта, моето мнение е, че не!
    Казвала съм вече, че DEPECHE MODE са ми любима група и Дейв Геън изкарва целия концерт пеейки и танцувайки нон стоп часове, часове. Само че си има начин да си помага, освен това до преди няколко месеца не страдаше от никакви заболявания. Сега е на 45 и ако погледнете датите на световното им турне, ще видите колко им е натоварена програмата, НО Майкъл в последните години съвсем не беше здрав. Вярвам, че ако не страдаше от всички тези заболявания, пристрастяване към медикаменти, би се справил, нищо че е на 50. С каквото и да са го изправяли на крака за известно време не е било достатъчно да се изправи на крака за толкова дълъг период от време при такова натоварване. Може би затова е прибягвал до толкова сериозни медикаменти през последните години...
    Вярвам също, че той не е искал тези 50 концерта, той лично анонсира 10, а не 50. Вярвам, че са го притиснали за останалите...

happymammy хайде да не даваме оценки кой какво е можел или не можел да прави.  Peace
Нито му знаем действителното здравословно състояние какво е било, нито пък можем вече да знаем дали е щял да се справи с концертите или не. Аз лично чакам въпросния филм с кадрите от последната репетиция. Там може да се проясни повече какво точно е можел и не е можел.
А пък за сериозните медикаменти - нали не се заблуждаваме, че другите звезди от шоубизнеса са ни лук яли, ни лук мирисали по въпроса.
Stela2910 , не съм дала оценка, а лично мнение относно въпроса, което с нищо не ангажира никого.
Честно казано, ако има хора, които вярват, че Майкъл е бил в страхотна форма, като през 90те, че не е вземал лекарства и, че може да изкара не 50, ами 500 концерта, аз съм ок с това, защото мисля, че всеки има право да си мисли каквото си иска и, че не е проблем да го сподели тук ако има желание.
Това, че нечие мнение се оразличава от моето или на повечето хора не ме притеснява, дори напротив, считам го за нормално.

# 196
Аз бях със Жоро и Силвия в Мюнхен,3мата ходихме тогава.И гледайте какво нещо ,аз нали вече се бях срещнала със Майкъл и въпреки че висяхме и 3мата неотлъчно  пред хотела и не се разделяхме точно когато Майкъл ги е извикал аз отидох до музикалния магазин само за 1 час и като се върнах те и 2мата бяха в шок,Майкъл ги беше извикал.Аз щях за 2ри път пак да го видя,но съдбата си знае нещата и не ми е позволила да имам 2ри специален момент.Бях много щастлива за тях че успяха да го видят.

Сега гледах СНН ....много смесени чувства отново .Брат му Джеръмейн беше гост ,най главното кето каза:
- Той не бил знаел изобщо че Майкъл вземал хапчета...ама изобщо и хабер си нямал...?!
- От многото кадри които са заснети от репетициите той потвърди че се прави нещо като документален филм и се подготвя да бъде пуснат по кината  Shocked.
(Е тука вече не мога,как по кината,тези хора акъл нямат,аз тук не мога да си представя да стоя кротко и мирно по време на прожекцията...не знам...)
-Джеръмейн защитава АЕГ и казва че са супер организатори и че не са притискали майкъл и че те са го питали дали иска още концерти и Майк се съгласил.После поясни че хората се бъркали като си представяли 50 концерта всеки ден ,той каза че тези 50 концерта щяли да бъдат разделени м-у 9 месеца и това се падало по 2 концерта на седмица и той щял да има така много лично време.

странното :
- Джеръмейн направил дует със жената на Лари Кинг  Shocked( тя певица го раздава нещо) ,те 2мата всъщност организирали Мемориъл за Майкъл който щял да бъде Септември,искали за рождения му ден но много от гостите не можели да дойдат та за това избрали ден в който те ще могат да дойдат.Всички пари щяли да се дадат за дарение ,казаха организациите ...все за деца били НО едната организация е основана от брат му Джеръмейн...та извода ми е че парички и в неговият джоб ще попаднат.
-Лари го пита дали няма реюниън със сестрите и братята да правят ,той каза че говорели за подобно нещо и вероятно щяло да се осъществи....(тук пак на печалбарство ми намириса)
- Показаха кадри ,ходи приема награди вместо Майкъл ,пее на Майкъл песента смайл ...това много ме подразни.

Личното ми усещане малко е че сега е техният шанс за изява,чувството ми е че колкото и да скърбят за Майк толкова и се възползват от това. То много проекти нещо изведнъж.Жена му на Лари даже вметна че докато записвали песента 2мата той искал да изтрие една час от нея после защото бил убеден че това бил гласа на Майкъл ...?! а всъщност бил гласа на Джеръмейн (едва ли не той даже сам не усещал колко гласа му прилича на майкъл)  бла бла бла....

------------
Напоследък избягвах да гледам каквото и да било ,та то не се спряха от вероятности ,писна ми от вероятности ,искам факти и да се приключва.Днес докато гледах обаче изпитах дълбоко чувство на тъга отново ,...сълзи ми потекоха,просто чувствах че и от семейството си не е защитен подобаващо.Все още усещам много хиени които обикалят наоколо да припечелят на негов гръб.Медиите трябва да спрат да канят роднини ,така те само си правят промоции на техните планове и нищо ново наистина не се научава за личността Майкъл ....просто защото и те не са го познавали достатъчно.

# 197
  • София
    victoria , а ти как се срещна с него? Пропуснала съм разказа ти, ако вече е имало такъв...
Съгласна съм, че роднините му вероятно не са били близки с него, сигурно си е имал причини за това и тези роднински изяви покрай случилото се и мен ме дразнят. Изключение е майка му, но тя е майка, другите... вярно на печалбарство го удариха.

# 198
Момичета,моля за запазване на добрия тон... Praynig
Тук сме, обединени от любовта ни към Майкъл,а не да се караме ,нали?

# 199
  • Linz
MJ, всичко това е коментирано многократно; ако имаш желание, можеш да се включиш в съответните теми. Тук спамим и ще ни се скарат.
Много се радвам за всички, които са упели да се докоснат до магията на Майкъл. За някои от нас си остана неосъществена мечта. Moon Walk, имаш ли кърпичка? smile3518

# 200
Благодарности, Виктория, за усещанията ти, защото за Джърмейн си го мислех още преди, даже си флиртува с феновете на Майкъл. Най-силно впечатление ми направи, когато много настояваше да бъде погребан в Невърленд (а всички други не), мястото, заради което беше обвинен два пъти, мястото в което се криеше от хората и само той си знаеше какви спомени му носи. Хората от AEG Live го държат здраво за юздите.  Wink Всички в това семейство са откачалки, като се сетя за Латоя и "доказателствата" й за педофилството, а сега голямата загриженост, за ненормалният баща, който веднага след 2 дни беше на концерт и се смееше като жаба, за майка му не знам какво да кажа, освен, че тя май знае най-добре, майчиния инстинкт не може да не й подсказвал, че нещо не е наред. Как може семейството му да не е оказвало никаква подкрепа, да не се запитат кое може да накара един човек да пее "аз живея в самота...", "искам обич" и т.н. ? Това са много сериозни думи, много сериозни откровения. Разбирам, че Майкъл всъщност е нямал семейство, истинско семейство, да почувства онази топлина от прегръдката на близък човек, усмивката и сигурността.

Сещам за филмчето на Бакшир и как двамата гледаха клипове на Джаксън 5, а Майкъл беше като дрогиран, все едно ще заспи всеки момент и мигаше на парцали. Не се съмнявам, че е бил пристрастен, дори и Лиз Тейлър говори за това.

Затова, Лилиууу, вчера ти казах, че не искам да слушам за никакви официални резултати, защото  няма да има никаква истина. Аз пък в един американски форум за МJ четох, че всъщност резулатите от първата аутопсия са фалшиви и се разминават доста с втората (частната от Латоя).Сега майката иска трета  Shocked . И Майкъл няма да бъде кремиран  Wink, казва се нарочно, за да не се рови гробището и да се осквернява.Балсамиран по-бих повярвала.

# 201
  • Neverland
Добро утро! Simple Smile
Цяла нощ си мечтая за този дух   angel008 Ох ,как искам да ме посети  Two Hearts /1:07-1:36/
http://www.youtube.com/watch?v=XLrbxR37leA&feature=related

"Същевременно в Чикаго музеят "Фийлд" се радва на небивал интерес именно заради кончината а Джако, съобщава Франс прес. Един от експонатите в музея е египетски бюст от варовик отпреди 3000 години, чиито черти поразително приличали на тези на Джако. " smile3521 Е това е ,прероден "фараон"отпреди 3000 години !
Статията http://showbusiness.actualno.com/news_255761.html

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 10:59 от Ana Maria

# 202
"Добър ден,дами! На ваше разположение съм днес, може да ме
 обсъждате колкото ви сърце и душа иска, аз ви
наблюдавам отгоре и се усмихвам, защото ви обичам всички"

smile3533

# 203
  • Под тепетата
MJ съсипваща си Wink,определено ще е така Peace

# 204
MJ, newsm10
Сигурна съм, че точно това биха били думите му!!

# 205
Аз искам да питам AEG или AIG е, че така и не го научих.  Embarassed Aма това за кината е ... нелепо.  ooooh! То сигурно хем по кината, хем на ДВД ще го пуснат и да гушнат малко парички откъдето могат, мамичката им#Cussing out
Да, ако е истина, нека да облепят кината с найлони, непромокаеми материали и т.н. !  Crossing Arms

# 206
   Следя темата от самото начало и рядко пиша, но чувствата които изпитвам, са като на повечето от вас-тъга, липса, мъка. Вижте какво намерих случайно - трябваше ми стар вестник и като отворих, прочетох това-статията е от 07 май 2009г. вестник Стандарт-

Лекари: Джако да натрупа мускули
Армията лекари, грижещи се за Майкъл Джексън, са му заповядали да почне да пълнее. В противен случай няма да издържи физически всичките 50 концерта, планирани в периода 8 юли до 24 февруари догодина. Поп кралят взема антибиотици и за хроничната си кожна инфекция, което отслабва организма му допълнително. Той трябва да започне да се храни обилно, а не да "кълве" яденето си, съветват го докторите.

# 207
МJ, това беше много sweet  bouquet

Фльор, Kомпанията, организатор на концертите на Майкъл, е AEG Live.
AIG (Amеrican Insurance Group) е застрахователна компания.

Сега прочетох за Джърмейн. Тези хора срам нямат   Cry

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 13:26 от В_и_В_и

# 208
Майкъл не случайно не ги е допускал до себе си.То с такива "близки" по - добре да не са близо до теб  Tired
Трия си поста,че за какво ли ви товаря само.Спирам да пиша  Sad
Поздравявам ви
I Just Can't Stop Loving You Live in Brunei 1996

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 16:07 от mi6ince

# 209
Благодарности, Виктория, за усещанията ти, защото за Джърмейн си го мислех още преди, даже си флиртува с феновете на Майкъл. Най-силно впечатление ми направи, когато много настояваше да бъде погребан в Невърленд (а всички други не), мястото, заради което беше обвинен два пъти, мястото в което се криеше от хората и само той си знаеше какви спомени му носи. Хората от AEG Live го държат здраво за юздите.  Wink Всички в това семейство са откачалки, като се сетя за Латоя и "доказателствата" й за педофилството, а сега голямата загриженост, за ненормалният баща, който веднага след 2 дни беше на концерт и се смееше като жаба, за майка му не знам какво да кажа, освен, че тя май знае най-добре, майчиния инстинкт не може да не й подсказвал, че нещо не е наред. Как може семейството му да не е оказвало никаква подкрепа, да не се запитат кое може да накара един човек да пее "аз живея в самота...", "искам обич" и т.н. ? Това са много сериозни думи, много сериозни откровения. Разбирам, че Майкъл всъщност е нямал семейство, истинско семейство, да почувства онази топлина от прегръдката на близък човек, усмивката и сигурността.

Сещам за филмчето на Бакшир и как двамата гледаха клипове на Джаксън 5, а Майкъл беше като дрогиран, все едно ще заспи всеки момент и мигаше на парцали. Не се съмнявам, че е бил пристрастен, дори и Лиз Тейлър говори за това.

MJ напълно подкрепям мнението ти!. Peace

Общи условия

Активация на акаунт