Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 29 214
  • 590
  •   2
Отговори
# 210
Цитат
Сещам за филмчето на Бакшир и как двамата гледаха клипове на Джаксън 5.

аз защо не го помня това  newsm78

# 211
  • Под тепетата
Аз си спомням момента,но не помня да е бил на фаза заспиване,май даже нещо хапваше от някаква кутийка,като пуканки,фъстъци нещо такова.. newsm78

# 212
Аз си спомням момента,но не помня да е бил на фаза заспиване,май даже нещо хапваше от някаква кутийка,като пуканки,фъстъци нещо такова.. newsm78
точно така беше - пуканки бяха. Wink

# 213
# 214
  • Под тепетата
Много добре е миксирано,искам едно и с Мадона! Laughing

# 215
  • Пловдив
Много добре е миксирано,искам едно и с Мадона! Laughing
хах,последния коментар под клипчето иска същото ,може да направят ...

# 216
 smile3534 Днес най-после отврих книгата от сп.Life! Хареса ми много, има страхотни снимки.

Фльор, да хапваха нещо , но ако имаш възможност погледни тази част от филмчето пак и гледай очите му.Както и да е, отгръщам книгата със свито сърце, а той отвсякъде се усмихва, на всяка страница ...  Heart Eyes

# 217
Да, сега го видях. Още в началото е. Тоя Башир как го мъчи с тъпите си въпроси.........  #2gunfire #2gunfire

# 218
Да, сега го видях. Още в началото е. Тоя Башир как го мъчи с тъпите си въпроси.........  #2gunfire #2gunfire

Башир е отвратителен, едва го издържам Close

# 219
Момичета, едва успях да изчета всичко, което бяхте изписали. Нямаше ме известно време и до Бг ходихме и като се върнах приятно се изненадах, че пишете в темите и че те не замират. Току-що наваксах с всичко и само се включвам да ви кажа здравейте  Simple Smile Чета редовно, вие знаете, но не пиша много.
На мен ми се повдига от все нови и нови версии за Майкъл. Всеки си съчинява на поразия. Аман. Кой знае какво престои да чуем тепърва.

# 220
Вики, много тънко усещаш нещата, някак си много ги напипваш, аз не съм прочела нищико от.......кога бяха Световните награди да спасим света - от тогава, нито една клюка, нищо, не съм си купила Стандарт, нито книгата - нищо.
Искам или факти или нищо и така смятам да продължа. Много хора ме питата - ма апише, това, пише онова - казвам не знам, и наистина не знам и не ем интересува, на никого не вярам и точка. Имам си Майкълточно толкова, колкото го имах и преди, липсва ми само човека Майкъл, защото няма да мога да го видя как остарява, как се радва на децата си, как гледа внуци, как се оттегля на върха, как е щастлив..........

# 221
  • Някъде в търсене ............
http://www.mtv.com/movies/news/articles/1617644/story.jhtml сега го получих

# 222
  • Под тепетата
До сега четох във M&M форума темата за това кой е бил на концерти на Майкъл,попаднах във една невероятна атмосфера,прочетох всичко на един дъх,буквално се опияних от прекрасните разкази на момичетата и момчетата там...и как само им завидях,срам ме е,но малко така се почувствах.Ехх,какво ли би било,за пореден път се чудя Tired

# 223
До сега четох във M&M форума темата за това кой е бил на концерти на Майкъл,попаднах във една невероятна атмосфера,прочетох всичко на един дъх,буквално се опияних от прекрасните разкази на момичетата и момчетата там...и как само им завидях,срам ме е,но малко така се почувствах.Ехх,какво ли би било,за пореден път се чудя Tired

Знаеш ли.че усещането е сюреалистично.Хем вярваш,а в същото време,не.А той е на метри от теб.Докосва те с поглед,пиеш от енергията му...Невероятно е,незаменимо.После се чуствах самотна,ограбена...Исках това да продължава вечно.

# 224
  • Под тепетата
Значи,донякъде може да не съжалявам,че никога не съм се докосвала до магията"Майкъл на живо",за да не се чувствам сега толкова ограбена...

Общи условия

Активация на акаунт