Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 28 710
  • 590
  •   1
Отговори
# 450
  • На брега на реката

Вики, много прегръдки за теб и бебчо Hug

# 451
Добро утро момичета!!!
Виждам , че обсъждате жените на Майкъл.Относно Лиза Мари , студенината в погледа й ,май не убягва на никого.И мен много ме дразнят изказванията й, но ми се иска да вярвам ,че е обичала Майкъл и му е помогнала в даден момент.Много ми беше болно, че когато се ожениха  се отнасяха подигравателно .Как можа дъщерята на краля да се свърже с Майкъл , било предателство, как Елвис се обръщал в гроба.И други неща от сорта.А пък после , като се разведоха  говореха , че не е истински брак, щом е просъществувал само 20 месеца.Ами брака на Лиза с Никълас Кейдж - само4-5 месеца май продължи/ако не ме лъже паметта/.Но тогава нямаше подобни коментари.Защо ли?

А и ето нещо на което попаднах преди малко:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-08-12&article=289364

# 452
Е Майкъл сигурно не е бил лудо влюбен в Деби, но очевидно само тя е искала да му даде деца. Аз няма да я съдя сега защо ги е изоставила и пр., всеки си има съвест и в крайна сметка си отговоря пред Бог за това. Вероятно са били приятели и е споделял с нея лични неща , тя може би му е помагала по някакъв начин, най-малкото , че го е излушвала по всяко време. Човек започва да се привързва, особено, когато е лесно нараним, а той очевидно е страдал, заради този ад (обвинението ,слуховете).Може би му е продложила да стане нещо като сурогатна майка, а в края на краищата замислете се, че благодарение на  такива хора , някои други стават щастливи. Не може да се търси само негативното в един такъв акт, може някой да е взел пари, но друг получил онова, което не е имал досега ,а би дал всичко на света. Трогнаха ме сълзите, но може и да е актриса. Сега като се замисля на трезва глава - всичко около Майкъл е сбъркано, съжалявам. И колкото повече коментирам, толкова по-ужасно се чувствам, все едно влизам в света му.

Вики, едва ли имат значение пожеланията ми, но ти желая наистина щастлива бременност.   bouquet

Дани, те не се подиграваха на нея, а на Майкъл, искаха да кажат всъщност, че черен се жени за бяла. всъщност това е темата, която най-малкото се коментира тук ,а това е една от болните му теми и той точно срещу това е протестирал, защото е упражнявана някаква форма на расизъм към него. Всяко действие срещу него е било от такви хора, които не допускат в обществата си черни, а той е искал да бъде сред тях. Говорим за висши елитни общества на много богати хора.

# 453
А този трибют във Виена.... каква е предварителната информоция? Кой ще участва? Дали ще стане истински трибют или просто самодеен концерт под надслов "що да не изкараме още някой лев като може".... newsm78

Трибюта е изцяло благотворителен,ще участвт много звезди.Все още няма обявена дата,но ще е септември.Ето информация за тези,които не я видяха първия път когато я пуснах.

http://www.tribute2009.com/

http://apnews.myway.com/article/20090810/D9A026GG0.html

cappuchina,кутията ти е пълна,момиче! Simple Smile

# 454
А този трибют във Виена.... каква е предварителната информоция? Кой ще участва? Дали ще стане истински трибют или просто самодеен концерт под надслов "що да не изкараме още някой лев като може".... newsm78

Трибюта е изцяло благотворителен,ще участвт много звезди.Все още няма обявена дата,но ще е септември.Ето информация за тези,които не я видяха първия път когато я пуснах.

http://www.tribute2009.com/

http://apnews.myway.com/article/20090810/D9A026GG0.html

capuchina,кутията ти е пълна,момиче!
Simple Smile

E, крайно време беше да дойде и моят ред Wink свободна е вече!

# 455
Вики  Hug
Момичета,чета ви.Взех си от България Live на Майкъл,едва като се прибрах тук я отворих. Снимките са хубави.Но ми е трудно да чета,както писах в първата тема,не съм очаквала такава реакция от себе си,и още не мога да се справя.
Капучина,много силно клипче си направила!
Аurora,дано си права,дано с времето да успеем да слушаме музиката му ,без тъга и сълзи.

# 456
Вики  Hug
Момичета,чета ви.Взех си от България Live на Майкъл,едва като се прибрах тук я отворих. Снимките са хубави.Но ми е трудно да чета,както писах в първата тема,не съм очаквала такава реакция от себе си,и още не мога да се справя.
Капучина,много силно клипче си направила!
Аurora,дано си права,дано с времето да успеем да слушаме музиката му ,без тъга и сълзи.

Благодаря ти, Bari Sunglasses
И аз вярвам, че може да се научим да слушаме песните му без сълзи. или поне да се усмихваме, въпреки сълзите. Нали и неговото послание беше такова.
Трябва да се научим, заради него. 

# 457
MJ,и на теб кутията ти е пъна Laughing

# 458
Мерси за напомнянето ,забравям да чистя ...  Laughing  Ако бях и такава домакиня  smile3512 

Поздрав с Black or White  newsm68

# 459
Май никой още не си е купил изданието на Стори...а ми се искаше да чуя коментарите ви преди да го взема... Mr. Green
Благодаря че преразказахте малко от това филмче което изгледахте   bouquet за тези които нямат тази възможност.

# 460
Май никой още не си е купил изданието на Стори...а ми се искаше да чуя коментарите ви преди да го взема... Mr. Green
Благодаря че преразказахте малко от това филмче което изгледахте   bouquet за тези които нямат тази възможност.

От М&М форума казаха,че имало повече снимки от това на "LIFE".Звучеше добре поста,но май още не бяха чели.Отивам да си го купя.Не ме свърта.Искам го и това е.Може да е поредния боклук,но ще го взема.

# 461
Сега чета в mirror.co.uk, че сурогатната майка на Бланект е мексиканка, а Майкъл е истинския баща.Лично е избрал майката, притеснил се е когато е имало усложнения при раждането на другите му деца и сега е искал Бланкет да имА разнообразен генофонд, т.е. генетично разнообразие, за да бъде по-здраво дете. Майката била красива, висока, с черна права коса, тъмна кожа, интелигетна и 30-годишна. Съгласила се е, защото сай били нужни пари за да се върне семейството й в Мексико. Майкъл няколко пъти я посещавал, за да се увери, че всичко е наред.Имал нейни снимки, които е показвал на приятели. (ох, горкото дете какви неща ще чете за собственото си зачеване  Cry .всичко това го чета на звучаща музика "Human nature") ... Бил много щастлив, когато се родил, нямал търпение да го покаже  Flutter Спомням си във филмчето на Башир, когато отзи урод го попита дали и майката на Бланкет е бяла, защото той има светла кожа,а Майкъл каза, че не е бяла и се усмихна загадъчно...Онзи не му повярва, а Майкъл "Ще видим" (нещо такова).  Laughing
http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/08/12/michael-jackson-e … -115875-21590431/

# 462
Лили чакам те с инфо за цената и съдържанието на списанието  Heart Eyes  bouquet до 17 ч. съм затворина тук и като тръгна още в първия реп ще си го взема и аз май  ... Mr. Green

# 463
Лили чакам те с инфо за цената и съдържанието на списанието  Heart Eyes  bouquet до 17 ч. съм затворина тук и като тръгна още в първия реп ще си го взема и аз май  ... Mr. Green

Така.Взех го.3,50 лв.е,65 станици.Дори не съм го разгледала още,но наистина има много снимки.За писанията се съмнявам,че ще ми харесат.Ще пиша като ги попрочета.

MJ,от много време търся една снимка от мемориала на 07.07.,на която са Катрин,Бланкет и Парис.В профил са.Там Бланкет изумително много ми прилича на Катрин.Изумително.Профилите са 1 към 1.Мисля,че само той е негово биологично дете.

# 464
Здравейте момичета, аз си купих списанието "Story". Още не съм го прочела, защото съм на работа и няма как,само го разгледах на бързо. Наистина има много снимки и коментари за целия му живот. Надявам се, че са позитивни. Цената му е 3,50.

Общи условия

Активация на акаунт