Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 28 705
  • 590
  •   1
Отговори
# 465
Лили чакам те с инфо за цената и съдържанието на списанието  Heart Eyes  bouquet до 17 ч. съм затворина тук и като тръгна още в първия реп ще си го взема и аз май  ... Mr. Green

Така.Взех го.3,50 лв.е,65 станици.Дори не съм го разгледала още,но наистина има много снимки.За писанията се съмнявам,че ще ми харесат.Ще пиша като ги попрочета.

MJ,от много време търся една снимка от мемориала на 07.07.,на която са Катрин,Бланкет и Парис.В профил са.Там Бланкет изумително много ми прилича на Катрин.Изумително.Профилите са 1 към 1.Мисля,че само той е негово биологично дете.

smile3521

И аз така мисля, сигурна съм 100%.Това дете ще стане опасно красиво  Heart Eyes  Виж снимката ми на аватара - дори и на него прилича  Party

# 466
Прелистих го.Историята му,слуховете в живота му,жените,визиите му,за "Neverland",за Гавин,за маниите му,версиите за смърта му...т.е. има от всичко по малко.Къде истина къде мит.Но определено от това,което прехвърлих май е позитивно.

Точно това е снимката.С тази на аватара ти не мога да го оприлича,защото там Майкъл вече не е съвсем себе си.Ако търсим прилики нека да е поне от тези години.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 11:56 от liliyyy

# 467
Момичета сега изгледах всичко от MTV music Awards и какво да ви кажа...Майкъл не е от тая планета,просто съм сигурна!!! Как се движи направо нямам думи. Уникален е !!!  newsm10 smile3501

# 468
Сега чета в mirror.co.uk, че сурогатната майка на Бланект е мексиканка, а Майкъл е истинския баща.Лично е избрал майката, притеснил се е когато е имало усложнения при раждането на другите му деца и сега е искал Бланкет да имА разнообразен генофонд, т.е. генетично разнообразие, за да бъде по-здраво дете. Майката била красива, висока, с черна права коса, тъмна кожа, интелигетна и 30-годишна. Съгласила се е, защото сай били нужни пари за да се върне семейството й в Мексико. Майкъл няколко пъти я посещавал, за да се увери, че всичко е наред.Имал нейни снимки, които е показвал на приятели. (ох, горкото дете какви неща ще чете за собственото си зачеване  Cry .всичко това го чета на звучаща музика "Human nature") ... Бил много щастлив, когато се родил, нямал търпение да го покаже  Flutter Спомням си във филмчето на Башир, когато отзи урод го попита дали и майката на Бланкет е бяла, защото той има светла кожа,а Майкъл каза, че не е бяла и се усмихна загадъчно...Онзи не му повярва, а Майкъл "Ще видим" (нещо такова).  Laughing
http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/08/12/michael-jackson-e … -115875-21590431/

това е добра новина  Hug а аз отивам да си взема Story. Дано да е интересно  Peace

Стела , и аз съм така  Sad  bouquet

Днес се осмелих да си пусна една песен на Майкъл и едвам я изслушах до края. И то взех, че пуснах от албума Off the wall, още "началото", преди "всички истории и глупости" и направо........  ooooh!

Още по-тъпо ми стана като в някакъв форум бяха направили тема на Майкъл и му се ебаваха. Бил поредния идиот, бил простак и мумия ............................ айде не, мерси.  Crossing Arms Whistling

Като си спомня, че тази лятна ваканция си бях намислила толкова неща да правя, тя мина, аз още не съм ги почнала, въобще и не съм се сетила. Всеки ден нямам търпение да стана, че да вляза в интернет да чета тук. И на всичкото отгоре все си повтарям "това ли иска Майкъл, той това ли би направил" и разни такива мисли. За пореден път се убеждавам, че не е хубаво да се мисли много ама  Sad

# 469
Цитат
His love for his fans was reflected through his performances.  People felt they were part of his life whether they knew him or not. This is why you feel such a strong connection to him.  Remember his presence will always be with us.

Focus on Michael Jackson’s music, videos and generosity, not his shortcomings or the rumors about his death.

Don’t believe everything you hear and read. Respect him for what you hear of his music and his videos and don’t listen to the gossip. The pain will ease but never lift.

# 470
Много хубаво послание, MJ!  Peace Peace  Hug

Тази снимка в същото време е толкова хубава, а много ме натъжава  Cry

# 471
Гледам концерта от Йокохама 87.Невероятни спомени предизвика в мен.Милата ми душичка!

Вижте тази снимка.Не е ли сладур? Laughing Laughing Laughing

# 472
Намерих една статия , в която описват поражения от пластични операции и видях ужасяващи снимки на една жена, просто не искам да ви ги покажа. Разбира се, Майкъл също присъства. Това е сайт, който регистрира такива случаи и списъкът не им е хич кратък. Имаше логика в това което обясняват за Майкъл и очевидно при него е имало прекаляне с пластичните операции, като главната вина е на неговия пластичен хирург, който е алчен и всъщност съсипа един човек.  Интересно беше в една от статия, която съобщава му за смъртта му :

God bless Michael’s kids Prince Michael I, Paris and Prince Michael II and save them from the clutches of the greedy, dysfunctional Jackson Family and let them live with their godfather Mark Lester! Katherine didn’t protect Michael and she won’t protect these kids!  Shocked

Обвиняват и хората около него ,включително семейството (наричат го ненормално семейство) и че той е търсел решение на неговите проблеми във външният вид, т.е. пластична хирургия, вместо да излекува съзнанието си от натрапените мнения в детството му, главно и отново от семейството. Т.е. страдал е от дисморфофобия ( това е болест на новото време и мисля, че не малко хора страдат от нея. По телевизията непрекъснато ти натрапват модел за красота и ти внушават как трябва да изглеждаш - перфектна кожа, коса, тяло, зъби и по-чувствителните  се вманиачават и започват да правят поразии върху себе си), с течението на времето това е станало очевидно, ставал е все по-затворен, спира да се явава на обществени събития с известни личности, изолира се в Невърленд, което му позволява да използва силни медиканти, които изяждат и богатство му.

Наистина ако семейството му беше оказала по-голяма подкрепа и да му помогне да преодолее тези своя мания към външният си вид сега нямаше да пишем в подобна тема. Затова харесвам животните, няма я тази суета при тях, не се състезават в конкурси за красота, не държат да изглежда по-добре от другите, те са си те. Техните съперничества са в съвсем друг аспект.

Снимката от аватара от liliyyy, в този период казват, че Майкъл е изглеждал най-добре и че тогава всъщност не е имало толкова много операции - само нос и форма на очи, носът е абослютно съвършен. трябвало е да остане така, според тях,  съгласяването за други операции е било чиста алчност от хирурга, вместо да му помогне да преодолее тази своя болест към виждане на несъщестуващи дефекти.

Латоя вероятно е използвала същия хирург , защото двамата си приличиха изумително:

http://concreteloop.com/wp-content/uploads/2009/07/32647pcn_latoya04.jpg

За Джо уж му бил тънък носа, обаче от снимки, когато Майкъл е още малък виждам друго - типичен афро нос - широки ноздри ...

Звезди, променили се драстично след пластични операции

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 14:55 от MJ

# 473
На Ла тоя дупките са супер не съразмерни... така гледана на тази снимка е ужас.
Тя пя преди доста година на златния орфей, знам че се обсъждаше това тука...искате ли да ви сканирам снимки... Mr. Green рецитала и беше възхита на Майкъл пя негови песни, облеклото и имитираше неговото даже.
Ако искате снимки съм насреща...бяхме там една тумба софиянчета от клуба.

# 474
Galiushana, разбира се, че искаме...  Hug

# 475
Оф, пак ли за пластичните операции...
Аз освен на носа и някакъв лифтинг или нещо заради акнето, друго не виждам да е променял  Rolling Eyes В очите пък най-малко виждам разлика.

# 476
запис   bouquet

# 477
В автобиографията му казва и за брадичката....  bouquet

# 478
на тази снимка всъщност ясно си личи, че момчетата му не са съвсем от "Бялата раса"
според мен е повече от видно, че са мулати, което потвърждава произхода им, а именно - баща МДж!

# 479
^ да сложа и това клипче http://www.youtube.com/watch?v=c4uiPHtMSpM
пускано е преди, но беше преди доста теми и някой може да го е изпуснал  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт