Ясла Приказен свят - Варна - ДРУГИ НЕДОВОЛНИ???

• 10 039
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
здр,и преди съм писала за тази ясла,моето дете ходи там близо година беше в 2 група аз сам много доволна от персонала там,сега в същата група е детето на моя много добра приятелка 4есто си говорим за персонала и изобщо за яслата като цяло там незнаят 4е ние се познаваме вси4ко и беше обяснено а детето спеше още на 3 ден там адаптацията е много бърза.като чета тук какво се пише не мога да ги разбера някои маики наистина небива да се трагва с рогата напред защото накрая наистина ще съжалявате.когато детето свикне с обстановката и персонала ще ходи с желание и тогава  ще разберете каква грешка сте направили.а това 4е някои ви казал нещо не винаги излиза вярно и не бива да се вярва докато не го видиш с очите си.например на моята приятелка една маика и наприказва такива неща за персонала там 4е аз за главата се хванах.незнам маиката на Денис сигурно има нещо лично към всяка една от персонала там но да настроиваш маиките на новопостапилите деца нещо не ми се вижда редно,нека те сами да си изградят мнение.докато моето дете беше там сам се засичала доста пъти с нея и да си кажа не ми беше особено приятна един път не я чух да поздрави сестрата която и посреща ше детето и това ми говори за липса на възпитание,колкото и да си недоволна това не ти дава право да бъдеш груба с хората които ти гледат детето 8 часа.тя сега е недоволна а когато детето отиде в градина ми се иска тогава да я видя какво ще прави,там ще трябвя да се оправя само и едва ли някои ще и обърне внимание.последно искам да кажа на всички маики да имат търпение и да разговарят с персонала и с директорката лично,хората са разбрани и ще ви се обарне внимание недеите с лошо

# 16
Лина,убедена съм,че ако попиташ овешки,ако се отнасяш човешки,
е получиш и такова отношение от другата страна.Мобже би очакваш да се обръща внимание само на твоето дете(нали беше казала,че той е най-важният и му трябва специално внимание).Убедена съум,че всеки иска най-доброто за детето си.И аз го искам.

Първо започвам с отговорите, а после ще ви разкажа за промените, които забелязах днес  Wink

Не си мислете, че целта в живота ми е да вдигам скандали и да бъда груба, това е първия път, в който си позволявам по този начин публично да обсъждам хората, но когато става дума за ДЕТЕТО ми не мога да си мълча!!! При първта ни среща с ГОСПОЖАТА Х бях изключително любезна и отзивчива... (дори и почерпка има занесох), все пак първия "учебен" ден беше празник за нас.....исках да го направя и за тях. Опитах се да събера повече информация, но останах разочарована, дори разстроена, на втория ден беше същото, отитах се да говоря, отитах се да питам и да се интересувам, но уви......и все пак аз през цялото време съм любезна!!! Така че, не съм тръгнала с лошото, че да ме обвинявате...аз и до ден днешен не съм се карала с никой и не съм повишавала тон или нещо друго........но си мисля, че ако го бях направила още от началото ефекта щеше да е друг. А що се отнася до това, че е "най-важния" НЕ Е ТАКА и моля те, мама на кики, прочети ВНИМАТЕЛНО написаното от мен!!!
За това, че ще си го взимам нахапан, ощипан или посинен....нямам претенции и у дома се случва.....напълно съм на ясно, че е невъзможно да се опазят толкова деца! И не искам да се назначи човек ПЕРСОНАЛНО на моето дете!!!  
Отосно "оплюването" си е мое право да споделя мнение за когото си искам, и ако искат да се защитят могат да го направят спокойно.....темата ми е отворена за всеки ........, а за това,че е малко грубо......донякъде си права, но до днес бях силно афектирана, и когато съм така пиша грубо  Naughty
Силно се надявам да си променя още отношението, защото на мен целта ми е децата ни да са добре.....не го правя за да си търся занимание......написах темата, за да събера майки и да променим нещата, които не ни харесват......и не съм само аз недоволната.....
Снимките са ви много хубави, надявам се и ние да се включваме в тържествата и да са здрави децата ни  Peace

Сега към Смин:
1- Това не е решение да го отпиша. Аз не бягам от проблема, а го решавам...т.е. ще се опитам да променя нещата. Бабите са го гледали за по няколко дни, аз трябва да работя ...не могат да ми го гледат всеки ден.
2- като научим и ние стихчета, ще се похваля  Thinking
3- вярно е, директорката не ми го е казала лично на мен, но не виждам смисъл въпросната майка да си измисля...беше искрено възмутена.
4-това за троснатия тон ще го пропусна, вече обясних, че целта ми не е конфликта и за Бога не ме учете как да общувам с хората (все пак работата ми е точно такава и вече 6 години я работя успешно), да питах и ми се представиха.
5 - за това много мога да споря!!!! Лично аз съм виждала детето ми 1 час да реве само навън седнало на земята и никой да не се опитва да го гушне или заиграе или успокои по някакъв начин!!!! ЛИЧНО АЗ
6 - режима си го разучих сама, за вътре да разгледам ИЗРИЧНО съм молила беше ми отказано категорично!!!
7 - по този въпрос съм категорична, че трябва да се извеждат и след обяд, аз лично няма да мога да си го взимам по-рано от 18 часа, пак ли ще го държат вътре, още повече щом остават по-малко деца .....спокойно могат да ги пускат навън да играят.
8- нямали сме тържество до сега да, имам информация от 5 различни места и тя е една и съща......защо да ги правят тогава тези тържества, когато няма кой да им се порадва на децата?!?!?!
9 - не съм казала, че искам детето ми да знае песни и стихотворения, да не съм глупачка  ooooh!, та то още не може да говори като хората..... идеята ми беше да го адаптират към средта и към себе си!!!
 10  Thinking - много се радвам ,че си останала със чудесни впечатления от персонала.....силно се надявам и нашето мнение да се промени....и ще работя по въпроса  Peace

Не знам дали е прочела във форума или по друга причина, но разбрах, че директорката г-жа Георгиева, е събрала персонала на събрание и днес отношението им е коренно различно....лично г-жа Цветанова днес излезе, представи ми се и ми обясни всичко подробно, изключително любезна и отзивчива беше, за което й благодаря    bouquet  

ЕТО ТОВА ИСКАХ ДА ПОСТИГНА

Благодаря на всички, които се включиха с мнения, критики и съвети  Grinning

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 20:04 от llina

# 17

Не знам дали е прочела във форума или по друга причина, но разбрах, че директорката г-жа Георгиева, е събрала персонала на събрание и днес отношението им е коренно различно....лично г-жа Цветанова днес излезе, представи ми се и ми обясни всичко подробно, изключитемно любезна и отзивчива беше, за което й благодаря    bouquet  

ЕТО ТОВА ИСКАХ ДА ПОСТИГНА

Благодаря на всички, които се включиха с мнения, критики и съвети  Grinning

Понеже съм почти убедена, че г-жа Георгиева ще прочете и това мога да я помоля да събере персонала и да го похвали за свършената работа  Peace

Ще следя темата с интерес и се надявам един ден да бъдеш коректна и напишеш, когато си доволна. Това обаче не е начинът за решаване на проблеми - с оплюването на хората без почти да ги познаваш  Peace

# 18

Ще следя темата с интерес и се надявам един ден да бъдеш коректна и напишеш, когато си доволна. Това обаче не е начинът за решаване на проблеми - с оплюването на хората без почти да ги познаваш  Peace[/color]

Mr. Green Както виждаш вече го направих.....при първото ми добро впечатление го споделям  Grinning.
А това как ще си решавам проблемите е лично мой избор ...... явно този метод дава резултати.
Съжалявам, ако съм била по-груба от колкото е било необходимо, но когато става въпрос за детето ми съм безкомпромисна  Naughty

Желая повече доволни родители на тази ясла!!!  Hug

# 19
записвам се да следя темата ,
аз живея в кооперацията до яслата и от терасата ми имам видимост към яслата и градинката и всеки ден съм си викам ''ей в какво хубаво дворче си играят децата и колко са тихи и кротки не се чува глас '' лелките гледам ги люлят или тихо си лафят
чак не мога да повярвам на това което чета - ужас

# 20
llina,
между другото нали ходиш на работа - как стоя 1 час да гледаш, че детето ти плаче?  newsm78

# 21
здр,и преди съм писала за тази ясла,моето дете ходи там близо година беше в 2 група аз сам много доволна от персонала там,сега в същата група е детето на моя много добра приятелка 4есто си говорим за персонала и изобщо за яслата като цяло там незнаят 4е ние се познаваме вси4ко и беше обяснено а детето спеше още на 3 ден там адаптацията е много бърза.като чета тук какво се пише не мога да ги разбера някои маики наистина небива да се трагва с рогата напред защото накрая наистина ще съжалявате.когато детето свикне с обстановката и персонала ще ходи с желание и тогава  ще разберете каква грешка сте направили.а това 4е някои ви казал нещо не винаги излиза вярно и не бива да се вярва докато не го видиш с очите си.например на моята приятелка една маика и наприказва такива неща за персонала там 4е аз за главата се хванах.незнам маиката на Денис сигурно има нещо лично към всяка една от персонала там но да настроиваш маиките на новопостапилите деца нещо не ми се вижда редно,нека те сами да си изградят мнение.докато моето дете беше там сам се засичала доста пъти с нея и да си кажа не ми беше особено приятна един път не я чух да поздрави сестрата която и посреща ше детето и това ми говори за липса на възпитание,колкото и да си недоволна това не ти дава право да бъдеш груба с хората които ти гледат детето 8 часа.тя сега е недоволна а когато детето отиде в градина ми се иска тогава да я видя какво ще прави,там ще трябвя да се оправя само и едва ли някои ще и обърне внимание.последно искам да кажа на всички маики да имат търпение и да разговарят с персонала и с директорката лично,хората са разбрани и ще ви се обарне внимание недеите с лошо
Нищо лично нямах към ниои от персонала докато не прекалиха с лъжите си и скалъпените истории, все пак си имам право на мнение и мога да го споделям с когото си искам  и си мисля че ти не  можеш да ми забраниш това. В началото и аз бях доволна  като изключа някои по приемливи неща но след като Денис си сцепи веждата Михайлова ми каза една версия , леля Ани добави още нещо а директорката ми каза истината .Искам да те попитам ти с какво мнение щеше да си за тези жени ако беше разбрала че те просто премълчават една истина която е важна за теб.А за Николова какво да ти кажа издава ми детето вечерта и аз виждам че тои е надран попитах я  какво е станало а отговора беше" Незнам аз съм втора смяна"винаги когато тази жена я попитам нещо като си вземам детето тя казва "Аз съм втора смяна и не знам какво е станало" Така че аз не смятам че не трябва да се интересувам от това какво се случва с детето ми.А Михайлова когато разбра че знам истината  за сцепената вежда/че е нямало кои да затвори въпросната врата/ ме попита защото тогава не се сърдя само на Ани .Както на нея така и на теб ще го кажа не казвам че бели не стават те са деца и са палави но исках да ми кажат истината а не да ме гледат в очите и да ме лъжат и Михайлова да ми повтаря как са имали позната в спешния кабинет и за това са ги приели бързо.Не задължавам никои с моето мнение но и ти не можеш да искаш всички да са доволни. А колкото до тръгването на детето ми в детската градина мисля че не си ти човека които трябва да се притесняваш Peace

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 16:22 от denis1906

# 22
Моята дъщеря посещаваше ясла "Приказен свят" до преди да тръгне на ДГ. Изключително съм доволна, както от госпожите в нашата група 2-ра/ Михайлова и Николова/ така и от условията и грижите, които всички полагаха за децата.  Благодарение на това, сега в ДГ дъщеря ми се адаптира по бързо и лесно, и до днес тя си спомня за яслата и госпожите си там.  bouquet

# 23
llina,
между другото нали ходиш на работа - как стоя 1 час да гледаш, че детето ти плаче?  newsm78

Oще не съм се върнала на работа, чакам да "го адаптират" за да се върна, и имам достатъчно време да гледам и да събирам информация Naughty

И ако ще се заяждаме на дребно, не е тук мястото! Темата е за други НЕдоволни родители, ти като си доволна, защо продължаваш да пишеш тук??!?   newsm78

# 24
Защото смятам, че е коректно да се представят и 2те страни и не се заяждам, повярвай ми и ние сме минали по този път  Peace
Докато е по темата смятам да пиша  Peace

# 25
Чета и се чудя!Какво става?Сещам се за приказката:Кой каквото прави, на себе си го прави и:Тръгни след мухата да те заведе на лайно.Вие, мили майки, познавате ли добре жената, която е тръгнала на нож срещу персонала на Д.Я."Приказен свят"?Виждали ли сте я как бърза да остави отрочето си на омразния й персонал, да лапне цигарата и да търси компания за кафе?
Ако това е вашият лидер- дерзайте! Работа за медицински сестри и детегледачки - колкото искате.

# 26
  • Варна
Моето дето беше все наказано не си позволявам да ги плюя, а вие какво? Очаквате чудеса ли? Направо ми стана тъпо, като се тя как ми гледаха детето и го научиха на сума ти работи. Не забравяйте, че все пак не са педагози. А наказан си беше с право, като е бил един от тримата беладжии в групата да го наказват. Жените имат по 20-30 хлапета на главите си. Аз с едно едвам се оправям...Сега спокойно ме пишете за лоша майка Peace

# 27
Чета и се чудя!Какво става?Сещам се за приказката:Кой каквото прави, на себе си го прави и:Тръгни след мухата да те заведе на лайно.Вие, мили майки, познавате ли добре жената, която е тръгнала на нож срещу персонала на Д.Я."Приказен свят"?Виждали ли сте я как бърза да остави отрочето си на омразния й персонал, да лапне цигарата и да търси компания за кафе?
Ако това е вашият лидер- дерзайте! Работа за медицински сестри и детегледачки - колкото искате.

А вие, мила гостенко, която даже не смеете да си напишете името, виждалили сте ме, че си позволявате да ме описвате, толкова невярно?!?!?!?!?
И не съм "на нож срещу персонала", а си споделям мнението, на което несъмнено имам право!!!
 Факт е, че казвам това, което не ми харесва и давам примери, а не си измислям. И такива постове, като вашия няма да ме накарат да спра да си отстоявам правата твърдо и открито.
Поне не се спотайвам тайно зад псевдоним "змията" и да мрънкам на мъжа си недоволна от скучния си живот.  Confused

# 28
Г- жо, изумена съм от начина по който обсъждате персонала!Моето дете е в 2-ра група и съм много доволна от отношението на персонала Simple Smile Винаги усмихнати и любезни:D Не ви прави чест да обиждате персонала на цялата ясла и  на директорката Г-жа Георгиева.Тя е много ерудиран човек и винаги отворен към желанията на родителите. Имаме една персона в групата, която е вечно недоволна от персонала , която никога не поздравява , а детето и стои по осем часа там . И която няма търпение детето и да напусне яслата. Явно и липсват първите седем години.Хората които работят там дават сърце и душа за нашите дечица. На когото не му харесва има и частни ясли.Таксата е 460 лв. Посещава или не таксата се плаща! Naughty

# 29
Г- жо, изумена съм от начина по който обсъждате персонала!Моето дете е в 2-ра група и съм много доволна от отношението на персонала Simple Smile Винаги усмихнати и любезни:D Не ви прави чест да обиждате персонала на цялата ясла и  на директорката Г-жа Георгиева.Тя е много ерудиран човек и винаги отворен към желанията на родителите. Имаме една персона в групата, която е вечно недоволна от персонала , която никога не поздравява , а детето и стои по осем часа там . И която няма търпение детето и да напусне яслата. Явно и липсват първите седем години.Хората които работят там дават сърце и душа за нашите дечица. На когото не му харесва има и частни ясли.Таксата е 460 лв. Посещава или не таксата се плаща! Naughty
Не смятам че можеш да ме преценяваш без да ме познаваш , не знам как прецени че ми липсват   първите години.А колкото до таксите в часните ясли не ме интересува това и до колкото знам не съм те питала за тези такси.Да наистина с нетърпение да приключи този месец и да си преместя детето в градината.Все пак имам право на мнение

Общи условия

Активация на акаунт