Споделете 116

• 20 836
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
То затуй старите кучеци трудно си намираме работа- щото много знаем и после трудно ще ни разтикат, ако се наложи.
Кажете сега, как да взема линк от каката в маковете. http://kaprizen.com/?cat=3&img=262185
Имам колеги, които напуснаха с десет брутни и четири месеца на борсата с половин.

# 631
# 632
Уф, Окоче, виждам какво са написали хорана, ама нито на снимката, нито на урлата ми работи десния бутон. А на друго място си работи. Дай по-голямата, пък ще я поорежа. За една новачка е.

# 633
ето

а за десния бутон - маркираш - Ctrl и C за копиране и после Ctrl  и V за поставяне. Пък и са си защитили снимката.

# 634
  • Boston, MA
Малей, и малкият ми брат е набор 84, сега ми се изясни стуацията.  Laughing
Що се загуби по летищата ли  Joy
Супер сме си ние  Mr. Green

Той същият. Че и други ги е надробил. Но е позитивен, няма спор. Laughing

# 635
За пореден път се убеждавам, че мъжете са от Марс, а жените от Венера ...

# 636
Благодаря ти, Окоча!

# 637
  • Му Кинд Оф Плаце
За пореден път се убеждавам, че от набор, почващ с 7, малко са другите свестни цифри. Простете.

Хардлайнерите нещо усещам са полазили и е повяло настроение на сериозност, интелектуалност, смрад и скука. Простете, щот цял живот кат простак я карам. Пфъх и пфуй.

# 638
Заради кризата, цената на ферари втора употреба, е паднала с 30% през последната година. Това, в случай че някой се чуди, как да си вложи парите. Вълк, ти не си ли търсеше кола?

И не е нужно да се обиждате на набор. Друг е въпросът, доколко се асоциирате с драматизирането, драматургията и драмата. Хъх и мъх  Joy

# 639
Пак не разбрах. Ние ли се обиждаме на набор? Аз лично на набор мога само да се ... хм ... хваля  Blush Joy

А колкото до драмата, тя е в нас и ние сме в нея.  Crazy

# 640
С драматургията, хм, screenwriting-a на сапунени опери особено добре се асоциирам аз. Laughing

# 641
Купих си една небесна звезда, мицубиши спейс стар. Най-големия куриоз бе, че ми дадоха абсолютно същия номер, като на Москвича.  Shocked За ферари, ще трябва да ми опразнят един град с добре асфалтирани улици за една седмица, докато му свикна. Само това ми е проблемът, кинтите и процентите не ми са проблем. /Марадона и Селтакис са заразни/

# 642
И моята силна част е в сапунките. О, Ео, не мислиш ли, че ние сме сестри-близначки, разделени при раждането и умишлено записани с различни рождени дати....защото както каза веднъж Рокси - дъските ви хлопат в резонанс  Joy

# 643
  • Boston, MA
И цените на яхтите са паднали. Аз чакам самолетите.  Laughing

# 644
  • Му Кинд Оф Плаце
Ми, или часовата разлика, или ЕГНто, или знам ли-небесното разположение на съзвездията пораждат разлика в представата ни за драмата и нейните кралици.

МГМ няма да ми липсва в никой момент.

Общи условия

Активация на акаунт