Споделете 116

• 20 860
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Марадона, продадох ти телефона на съфорумки няколко пъти, бях закъсал. Мислех като краен вариант да те пратя на гости на тъща ми.  В Айтос, но до шосето София Бургас.

Вълк, много си мил, но как според теб ще стигна до Айтос в 3 през ноща, порядъчно пиян?  Thinking
Благодаря все пак, но ще предпочета компанията на три екзалтирани ненаситници  Hug

# 541
В безплатния вестник пише, че нямало да има нищо в Бургас, щото ще изцапате плажа.
В момента тече битка между кмети еколози да допуснат или не черното Джони.

# 542
  • Бу-у-урга-а-ас
.........
За щастие, получих покана от съфорумка. Очертава се страшна оргия със засилено софийско присъствие. Мисля да се появя само по черно джони.  Peace

Не знам съотношението софиянци - бургазлии какво ще е, но май се очертаваш единствения мъж, освен ако Селтакис, не ти се притече на помощ. Laughing

# 543
Споделям и днес бях на масаж.........суперррррррррр, но голям глад ме гони нещо от 2-3дни. Как да се спараааааа Banghead

# 544
 newsm62 Цял ден си представям Селтакис на перона на бургаската гара Joy , седнал върху куфар от змийска кожа, засукал мустак и се чуди накъде да поеме...Божке ле, ако се окаже измислен герой на някоя жестока към сърцето ми съфорумка кой ще ме разсмива така nazemiata

# 545
голям глад ме гони нещо от 2-3дни. Как да се спараааааа Banghead

Яденето ебава майката на глада, казали са старите хора.

# 546
.........
За щастие, получих покана от съфорумка. Очертава се страшна оргия със засилено софийско присъствие. Мисля да се появя само по черно джони.  Peace

Не знам съотношението софиянци - бургазлии какво ще е, но май се очертаваш единствения мъж, освен ако Селтакис, не ти се притече на помощ. Laughing

На Селтака жена му се усети и тръгна с него. Мъка  Sad

ПП Днес се скъсах от бачкане, имах успешни срещи, но вече спирам и започвам да спамя  Mr. Green

# 547
Вълк, бъди така добър да даваш линкове към "смешните" ти снимки. Благодаря!
Фло, не знаеш ли, че в тази тема само един човек има право да си тълкува правилата, така като му изнася и да прави забележки във връзка със снимки, по собствена, непонятна за околните, инициатива.

# 548
Очевидно, Киф.

# 549
Аз ли пак не съм в час, но на Вълка снимките са линкове.

# 550
Познайте дали не кликнах на са    Blush
Най хубавото на това да си болен и да не си на работа, е че можеш да пиеш бира. Както и правя.

# 551
Знаток, редактирах си постингите, то отдолу си пише.
Задоволих желание на Дона Флор. Киф, не само в тая тема.

# 552
С миуто сме на различни мнения как да си прекараме отпуската, свободното време и т.н. До последно уж е съгласен, но в най-най-последния момент се почва едно мрънкане.
Тъпо е цяла година да си робот от 9 до 6, и когато ти трябват 10 дена въздух, да трябва да излизат през ....

Слава богу/за него/, че концертът на Депеш пропадна, защото исках да ми прави компания.

Както и да е, не е болка за умиране ...

# 553
Здрасти, днес гледам са позволени леки забележки.  Wink
Та затова ще обърна внимание на Бейлис, че да пишеш във форума на маймуница от телефона си, изглежда някакси отчаяно.
(Особено ако отговорът на въпроса можеш да намериш с бързо търсене по интернета.)

# 554
Знам, но това въобще не обяснява, защо го правиш.
Не ми се вярва, да е за да ставаш смешен, въпреки натрапчивото чувство, което оставаш.

Общи условия

Активация на акаунт