Брой страници в една тема?

• 995
  • 9
  •   1
Отговори
Прави ми впечатление, че в някои подфоруми (напр. Родители в Чужбина или отчетни по год на раждане) темите се заключват на 20та стр, в други на 30та, а в повечето подфоруми (здравен, клюкарник и тн) темите си карат до 100 и кусур страници. Някой може ли да ми обясни защо има разлика и на какво е ограничението в подфорум Хоби спец, тъй като аз пиша там предимно.

# 1
Това създава ли ти някакъв дискомфорт? Админите така са решили.
Като си купя диня, аз си избирам на колко парчета да я нарежа.
Във всеки подфорум има добавка и различия в правилата, но така, че да не противоречат на правилата на форума. Там е описано. Един вид добавка към правилата за определен подфорум.

# 2
Четири реда си изписал и нищо не си казал. За такива като теб има специален подфорум, празнодумствай там.  Peace

моят въпрос:
Интересува ме на колко страници се заключват темите в 'Хоби' конкретно, и неконкретно защо има разлика във всеки подофрум?

# 3
  • Стара Загора
Вълкът много конкретно ти е отговорил на единия въпрос, ама ти, вероятно водена от някаква друга мисъл... Не си възприела отговора му като такъв... И моля, не квалифицирай постингите на други потребители... Peace

Защо има разлика във всеки подфорум - така са решили админите, съобразявайки се с много и различни причини... Най-често свързани с удобството на потребителите...

На колко страници се заключват темите в Хоби - няма конкретно определено число...

Това отговаря ли на въпросите ти...?

А ето и моя ред да питам... Защо питаш...? Grinning

# 4
защото се оказа, че никой не знае кога се пуска нова тема в 'Хоби' и имаше питане днес там. Сега вече знам, че няма ограничения. Мерси, темата може да се заключи  bouquet

по другия ти въпрос  Grinning :
Дини, ножове, парчета... Не го разбирам този стремеж към оригиналност, наистина.

# 5
  • Sofia
Бяха 20, след редукция на броя постинги на страница станаха 30. На много места в зависимост от актуалността и динамиката на темите сме разрешили и повече.
Не мисля, че допустимият брой страници в темата е определящ за значимостта и!
Например "чат" темите в някои форуми са с неограничен размер, но се трият регулярно.
Изключения има, но потребителите в съответните теми и подфоруми са наясно с тях.

# 6
Това създава ли ти някакъв дискомфорт?

Създава. Когато от 20 страници 15 са вариации на "запис", проблемът е очеваден. А ценната информация в останалите 5 съвсем не е за подценяване. Жалко, че не всички имат времето или късмета да попаднат на нея.

ПП Вълк, честит ти пост!   bouquet

# 7
Това създава ли ти някакъв дискомфорт?

Създава. Когато от 20 страници 15 са вариации на "запис", проблемът е очеваден. А ценната информация в останалите 5 съвсем не е за подценяване. Жалко, че не всички имат времето или късмета да попаднат на нея.

ПП Вълк, честит ти пост!   bouquet
Това е доста голям и винаги актуален проблем. За съжаление не можем да го решим трайно, защото по принцип се среща най-вече в отчетните теми, а там не четем редовно.
Начина да се разреши е самите потребители пишещи редовно да проявят нетърпимост и да се справят. Има няколко теми, в които пиша и запис почти няма.

# 8
На колко страници се заключват темите в Хоби - няма конкретно определено число...

Мили Администратори , Модератори и други властимащи  персони в този сайт,
няма нужда да се показвате кой е по-по-най. Знаем си ви.
Причината този сайт да е така известен и толкова много посещаем се дължи на нас, обиковените потребители.

Моля, бъдете поне малко по-толерантни и ни уважавайте видимо. Не сме престъпници.
Освен виртуален, иамаме и реален живот.

Благодаря.

# 9
  • Sofia
Нямате какво да кажете, но пък държите да го повторите.
Това е съвсем по темата и илюстрира някои неща.
Благодарим ви, че ни изяснихте неща, за които никога не се бяхме замисляли.

Общи условия

Активация на акаунт