Еротични филми

• 324 356
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
"Диви нощи" (незнам в оригинал как е), някой гледал ли е? За фотограф болен от спин, филма беше френски ако не се лъжа.
"Showgirls"

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 17:14 от Arizona

# 46
Снощи го гледах и цяла нощ сънувах кошмари. КОйто се интересува само от любовната история и еротиката - може да гледа само до сцената с шаловете във вилата. От там нататък става едно криминале, убийства, чудеса.

# 47
  • В сърцето на живота!
Чак пък кошмари Laughing т.е. не беше толкова страшен,има къде къде по страшни от този Crazy
И аз го гледах и ми хареса.

# 48
Права си, •◊ Ясмина ◊• , не беше толкова страшен, но аз от 4г. не гледам "страшни" филми. А преди това бях най-голяма фенка на Стивън Кинг и Дийн Кунц. След като забременях - дай ми романтики, драми и обикновени човешки истории Simple Smile!
Явно затова така се впечатлих и ги сънувах едни... Simple Smile

# 49
  • Universe
Моля, пишете имената на филмите - част от българските тракери не се отварят за живеещите в чужбина Crossing Arms
А и не всички българи имат регистрация в "Замунда"  ooooh!

Забавлявайте се newsm51

# 50
Говорим за Killing me softly.
http://www.imdb.com/title/tt0250468/

# 51
  • София - Бургас
Да, точно за него...
Убивай ме нежно,
в превод.

# 52
не зная споменаван ли е вече - Дневниците на една нимфоманка - лично на мен не ми хареса, но е истински.

# 53
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=96860&hit=1   -    All About Anna / Всичко за Ана (2005)

9 Songs 2004 DVDRip LIMITED XviD DMT.avi.torrent   ---   9 Songs (2004) 

това е от мен дано ви харесат  !!! приятно гледане !!!

# 54
Lady Chatterley , френски е. Не бях забелязала тази тема, щях да си пусна иначе впечатлението в нея. Но еротиката във филма е много красива! Като финес, като естественост, като емоция, като обстановка на действието. Не се сещам за  подобен филм. Асоциациите ми са по-скоро с музика (Дебюси) или картини (Мане). Аз го гледах преди няколко дни, и се усещам, че не мога да мисля за този филм, без да се усмихвам.

# 55
  • София
Ох и аз гледах дневникът на една нимфоманка-изобщо не ми харесва!

# 56
Lady Chatterley , френски е. Не бях забелязала тази тема, щях да си пусна иначе впечатлението в нея. Но еротиката във филма е много красива! Като финес, като естественост, като емоция, като обстановка на действието. Не се сещам за  подобен филм. Асоциациите ми са по-скоро с музика (Дебюси) или картини (Мане). Аз го гледах преди няколко дни, и се усещам, че не мога да мисля за този филм, без да се усмихвам.
Възбуди любопитството ми.
Ще го изтегля.

# 57
  • Стара Загора
Ще Ви следя...

# 58
  • Благоевград
Ей, гледам, че има раздвижване по темата. Тук гледам споменавате някакви филми, само този Lady Chatterley не съм го гледала, но ще се поправя. Да ви кажа този за нимфоманката е рядко тъп (според мен, разбира се), ама става за разнообразие, същото мога да кажа и за All About Anna - на него за маааалко да заспя (одавна не бях попадала на толкова банален сюжет), а в 9 песни има само музика и секс, почти нищо друго. Наскоро гледах "Любовникът" и много силно ме впечатли. Препоръчвам го, струва си. Много ме кефят филмите на Залман Кинг, простоооооо ..... незнам има нещо вълшебно в работата на тоя човек, пък и музиката е винаги превъзходна. А пък Тинто Брас винаги ме разсмива, ама винаги, супер е за повдигане на ......... настроението  Laughing Айде като се сетя за още, ще пиша.

# 59
ще следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт