Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Хайде и аз след Катето да се запиша тук!Казвам се Лилия,а дъщеричката ми се казва Татяна!Живеем в Тракия,в блока до Католическата църква!

# 196
  • София
Благодаря за посрещането... И аз съм от Тракия, живея до Акваленда.

# 197
Хайде някой да попълни новите мами на първа страничка, де  Simple Smile И мен още ме няма там.... Тракийка до Кауфланд Simple Smile

# 198
  • Пловдив
Хайде някой да попълни новите мами на първа страничка, де  Simple Smile И мен още ме няма там.... Тракийка до Кауфланд Simple Smile

Става с лично съобщение до Зла Вещица (тя е пуснала темата)

# 199
Момичета, знаете ли къде в Тракия се провеждат някакви тренировки, аеробика или няма значение какъв спорт, а и да мога да ходя с бебо  Grinning

# 200
  • Пловдив
.·♥  Катето ♥·., май сме комшийки Laughing . И аз живея до Акваленда.

# 201
  • София
Долс, има фитнес в Аркадията срещу Метро, но не съм разучила подробностите. Между другото и аз мисля да го посещавам скоро време, че имам още 6 килца  да свалям.  Grinning
Анели-супер  Wink, трябва да се видим някой път тогава.

# 202
  • Пловдив
Dolls, има и спортен център  в търговския център срешу училище "Димитър Матевски "
Кате, ако искаш фитнес препоръчвам ти  този в Акваленд  Peace.
Аз съм фен на йогата и ще се радвам да си намеря с кой да ходя, че сама не обичам да ходя.

Честито на мама Астравера  bouquet!

# 203
  • София
Анели и аз се запалих нещо по йогата откакто гледам Фиеста Тв, някъде в Тракия има ли курсове по йога, не че не мога и извън Тракия де, но ако има наблизо още по-добре.

# 204
  • Пловдив
Анели и аз се запалих нещо по йогата откакто гледам Фиеста Тв, някъде в Тракия има ли курсове по йога, не че не мога и извън Тракия де, но ако има наблизо още по-добре.

Ами има срещу Матевски .АКо искаш да проверим и да ходим Wink. Аз ходех ,докато забременея и се чувствах великолепно.

# 205
Като говорите за йога...Има ли някой мнение за провежданите занимания в Тримонциум???

# 206
  • Пловдив
Като говорите за йога...Има ли някой мнение за провежданите занимания в Тримонциум???

Аз лично ходех в Тотал спорт. Инструкторката е рускиня ,Лана се казва и е много добра .

# 207
  • София
[quote author=Aнели link=topic=418583.msg12667392#msg12667392 date=1254766799

Ами има срещу Матевски .АКо искаш да проверим и да ходим Wink. Аз ходех ,докато забременея и се чувствах великолепно.
[/quote]

Съгласна съм... Grinning

# 208
Тези в Тримонциум, всъщност се провеждат и в у-ще Софроний Врачански. Мисля, че беше всеки ден от 19:30 - клуб Амрита са. http://www.klubamrita.hit.bg
Ходих за кратко преди да забременея, след това спрях като разбрах, защото ми се струваше, че от пода севдигаше тънък прах(оляк), който особено при упражненията за дишане, много кофти вдишвах и .. нещо .. се отказах. Може просто лелките да не са избърсали добре пода  Crazy
Но като цяло релаксацията е голяма работа, стига да се отпуснеш. Може пак да тръгна на йога след като родя, но . живот и здраве, има време до тогава Simple Smile

# 209
Здравейте,

И аз съм бъдещо мамче от Пловдив,но в момента живея в София.Решили сме ,че след като се роди бебо се прибираме в най-прекрасният град и ще живея до Скобелева Майка.  newsm44
Ще ви следя с голям интерес.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт