Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Момичета вие кога премахнахте нощното кърмене? Какви методи използвахте за да имате по-продължително време кърма? baby_neutral
Нощните хранения /кърмене или мляко в шише/ си чаках децата да си решат кога да си ги премахнат - каката спря да се буди на 2 месеца, а дребния - на 5 месеца. Ама и щом искаш да кърмиш дълго, определено ти трябва кърмаческия форум.

# 226
въпреки, че мен ме минаваха с един подарък като малка-за коледа и рождения ден)но все пак си е хубаво да си роден на Коледа!!! Praynig
Ей точно поради тая причина не искам да се роди тогава - искам детето ми да има празниЦИ, а не всичко накуп и какво?!? В твоя случай имаш 1 празник за цялата година ... тц, не ща аз така ...
Иначе си е хубаво като символика на Коледа да се роди, ама ... другото надделява. Аз също съм декемврийче - на 11-ти обаче.

# 227
Момичета, благодаря за милите думи, картички и пожелания по случай раждането на моята малка принцеса. На астравера хиляди благодарности, че е споделила във форума за моето щастие. На всички бъдещи майки пожалавам бързо и леко раждане и много хубави и здрави бебчета  bouquet

# 228
astravera в Торакс ли си раждала? Grinning

# 229
  • Пловдив

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 12:47 от astravera

# 230
  • Пловдив
Да и двете с Гери 72 раждахме при доктор Троянчев в Торакс.

# 231
Да и двете с Гери 72 раждахме при доктор Троянчев в Торакс.
Питам защото ми е познато легълцето на бебето от аватара ти Grinning И аз раждах там. Кога роди ?

# 232
  • Пловдив

Питам защото ми е познато легълцето на бебето от аватара ти Grinning И аз раждах там. Кога роди ?

На 25 септември baby_neutral

# 233
Охоо вие сте много мънички. Да сте живи и здрави. Кой ви е педиатър в Торакс?

# 234
Момичета, ще бъда благодарна за координати на хотел до военна болница.
Може и на лични, да не товарим темата.
  bouquet

# 235
  • Пловдив
http://bghotelite.com/web_main.php?id=2771
Това е, което намерих най-близо.
Зависи какво точно търсиш.

# 236
Катюшка, много благодаря, резервирах вече.
  bouquet

# 237
  • Пловдив

Доктор Вълчева, но аз по принцип си ходя при доктор Янчев-той е пенсионер но дава дежурства във Вела срещу Лайпциг.

# 238

Доктор Вълчева, но аз по принцип си ходя при доктор Янчев-той е пенсионер но дава дежурства във Вела срещу Лайпциг.
И ние ходим като втора консултация при Вълчева,днес обаче бяхме при Вълчев,защото тя е в отпуска. Във Вела сме ходили само 1 път по спешност една вечер.

# 239
Добро утро на всички,
трябва да ходя до митницата, а не ми е много ясно как се стига до там, от тракия автобус едва ли ще има, ама ако може някой да ми каже от центъра какво да хвана Rolling Eyes .
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт