Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 045
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Аз искам да попитам,някой наясно ли е с процедурата за изкарване на карта за градския транспорт - "карта за майки с деца до 3г" . Ако може да ми кажете какви документи трябват и къде се подават документите Hug

# 361
  • Пловдив
Аз искам да попитам,някой наясно ли е с процедурата за изкарване на карта за градския транспорт - "карта за майки с деца до 3г" . Ако може да ми кажете какви документи трябват и къде се подават документите Hug
Ако не се лъжа, това предимство отпадна, но не съм много сигурна.
Опа, грешката е моя. Преференцията съществува, но не знам къде се подават документите.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 17:24 от MamaGeri

# 362
Ако не се лъжа, това предимство отпадна, но не съм много сигурна.
Опа, грешката е моя. Преференцията съществува, но не знам къде се подават документите.

Взимаш си бележка от социалните ( където се подават за детските) че си майка на дете до 3г. После с акта за раждане, твоя снимка и съответната бележка отиваш да си извадиш картата - на кръстовището на Сточна гара, посока центъра. Където се вадят картите за градския транспорт. Картата се вади за календарна година, за 2009 беше 10лв. и пътуваш с билет от 40 ст. Така че сега направо може да се приготвите за 2010 г. Само трябва да се провери кога започват да правят новите карти и да предвидите дълго чакане на опашка с пенсионерите. Mr. Green Иначе е много удобна и аз се възползвах от тази услуга.

# 363
  • Пловдив
Такава карта могат да позлват само  майките ,които получават детски .

# 364
Здравейте!
Искам да попитам за мнение за ДГ"Велимира" 2 група.В момента малкия ходи в "Червената шапчица",но изобщо не съм доволна от там ,ще пробвам а го изместя във "Велимира".Ако някоя от вас има мнение за госпожите там ще съм много благодарна!

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:04 от bebche05

# 365
Благодаря ви много за отговорите.  Hug
Здравейте!
Искам да попитам за мнение за ДГ"Велимира" 2 група.В момента малкия ходи в "Червената шапчица",но изобщо не съм доволна от там ,ще пробвам а го изместя във "Велимира".Ако някоя от вас има мнение за госпожите там ще съм много благодарна!
А защо не си доволна от "Червената шапчица"?Нали става дума за новата градина в Тракия до испанските къщи? Аз мисля за там да подавам документи да пазим ред.

# 366
  • Пловдив

Аз също мисля за нея, но пък само сградата  е нова, персонала си е стария Mr. Green

# 367
Да за тази става въпрос.Основно от госпожите в нашата група не съм доволна.Те са от новия персонал на градината.

# 368
Момичета нещо за Коледа дали ще си организира ме .

# 369
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Минавам само да ви поздравя за хубавата тема! И чудесно заглавие- аз съм от Пловдив, в момента живея в Бургас- от две години, но съвсем скоро се връщам в любимия град- нищо не може да се сравни с него! Някъде февруари- март ще се присъединя  към вашите редици!
Поздрави на Пловдив!
 Hug

# 370
Здравйте и от мен.Чак днес забелязвам,че има теми специално за всеки град.Аз съм Маги на 19 години съм и чакам бебчо да се появи март месец.Ще ми кажете ли нещо повече за раждането във ВМИ (което родилно доколкото знам се намира в Хирургиите) която мама е раждала там какви са отзивите.Че напоследък нещо започва да ме е страх от болницата и все си мисля как да избера най-правилната.За частно пари няма

# 371
  • Пловдив
magito_90, аз  раждах във ВМИ преди година .Като обстановка и отношение на сестри и акушерки има още какво да се желае , но не е и толкова лошо. От лекарите ,отношението им и професионализма мога да кажа, че останах много доволна (имах проблемна бременност с доста усложнения)

# 372
Магито, и аз раждах във ВМИ преди 4 години. Отидох с 2см разкритие без лична уговорка с лекар. Не познавах абсолютно никой. Отношението на лекари и акушерки беше като към поредната. По време на престоя ми в предродилна зала се смениха смените, хората си предадоха минимума, а аз се бях обяснила надълго и нашироко на акушерката, която ме прие.
Да ти кажа всичко лошо се забравя с времето. Опитай се престоя ти там да бъде хубав, т.е. опитай се да си го направиш хубав.
Аз се смеех през цялото време, а един лекар ми каза - "Смей се, смей се сега, ще те видим след няколко часа дали ще се смееш."
Шиха ме без никаква упойка, но и това се търпи и забравя.
Избрах ВМИ, заради кръвния център.
Пожелавам ти късмет и леко раждане.

# 373
Къде има човешко отношение тогава???Защо са те шили без уп0йка???

# 374
  • Пловдив
magito_90 , може би е по-добре да си избереш лекар,който да се ангажира с раждането .

Общи условия

Активация на акаунт