Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Хаиде даите нещо да организира ме за Дядо Коледа .

# 436
Ами то вече не знам дали ще има и свободни места, предполагам за тържества и банкети вече ще е пълно навсякъде! За деца и майки беше широчко в Ленинград, ама сега като ремонтират центъра, не се сещам другаде къде може да се поберат повече майки с деца!  newsm78

# 437
  • Лондон/Пловдив
Доктор Иванов го водят за най-добрия невролог в Пловдив да , но.... Ние ходихме преди време при него. Аз никак не останах доволна. Може и да е добър специалист ,но....Имахме час за 20ч. за преглед , за бебе на 4месеца   Laughing  , успяхме да влезем в кабинета едва в 22ч. Той е обучаващ лекар и в кабинета му имаше 3 студенти. През цялото време им обясняваше нещо по детето. Имах чуството , че изнася лекция , а не провежда преглед. Нямам нищо против студентите да виждат нагледно за какво иде реч , ама в 22 ч. , вьрху четири месечно бебе....не ми се вижда нормално. Трябваше след месец пак да ходим. Излишно е да казавам , че не го направихме.
Една наистина много добра и отдадена на работата си лекарка , която сьщо работи вьв ВМИ. Препорьчвам горещо д-р Пискова ( препорьчана ми от друга майка от форима   Hug ). Тя направи чудеса с моето дете.
askim87, ако проявяваш интерес ми пиши на ЛС. да ти дам координатите и.
Аз също мога да кажа само добри думи за д-р Пискова ,водихме Алекс при нея старата ни джипка беше поставила диагноза на малчо церебрална парализа идиотката мръсна и веднага го заведохме при Пискова .Прегледа мина много обстойно обсяни ни много неща и заключението беше ,че детето ни е напълно здраво.Да ми е жив  и здрав повече не се е налагало да го водим  Praynig

# 438
Как се стърпя мила да не я "разчлениш"тази идиотка,аз нямаше да се стъпя и по вестниците ще е пишат...
На какво основание ще изказва такава тежка диагноза,общопрактикуваща лекарка???

Да ви попитам знаете ли от къде мога да си купя дъждобран за количката?

Приятен ден на всички мами.

# 439
Глезотия,където и да съм търсила дъждобрани,най-много има във Вис Виталис!

# 440
Благодаря,ще ходя там.

# 441
Май в от ТонБонбон се организираше нещо за децата за Коледа  newsm78

# 442
  • пловдив
Коледния Благотворителен базар
организиран от ДБМ Пловдив
ще се проведе
на
19 и 20 декемеври
МОЛ Пловдив  от 10 до 18ч
Търговски център Форум  от 10 до 18ч
Площад Централна поща от 10 до 17ч

Крайният част на базарите е ориентировъчен, на място момичетата ще решават до колко часът по късно ще останат.

Мили момичета каним всички ви споделим любовта си към децата България! 

# 443
Здравей,Пловдив!
Приемате ли нови?Аз съм Ваня имам син на 1г9м
Ще ми е приятно да си пиша с вас.

# 444
Привет! На Базара ще има ли брошури за акции или съответни нужди ?Нали ще могат да се купуват  сувенирите  или вече са изкупени?

# 445
  • пловдив
tanyatais сувенирите са разпределени по равно между трите щанда. Практика е нищо да не се продава предварително, за да няма базар без стока  Joy Единствения проблем е че почти всичко е изработено с материали с които разполагаме. Идеята е с да се направят с малко средства, за да може да се съберат повече парички за децата. Ако вложим скъпи материали, това ще оскъпи нещата , няма да се купуват,труда ще е безмислен и докато чакат следващи базари ще се похабят. Всичко това води до по малко бройки от вид. Ето например моите играчки за елха
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2009.421913.15164609
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2009.421913.15164558
това са изгорели крушки на които съм лепила паети или мотиви от салфетки около които с боя за стъкло съм дооформяла фон, все не много скъпи неща, но пък са бавна и пипкава работа и трудно се правят много бройки, а искахме да има и разнообразие, защото разни хора, разни вкусове... За съжаление успях да направя само около 30-40бр и ако се харесат, трудно ще достигнат за всички, но пък именно в разнообразието се състои и възножността ако не откриеш това за което си отишъл, на мsсто да откриеш друго което ще ти хареса не по малко
 Peace

# 446
Blagodarq Antom! Ще ви посетя самно това времемд а е по-благосклонно!Много красиви неща имате показани ,а картичките са много сладки!Такива бих искала да изпратя на близките си!

# 447
Момичета, днес времето ще е с вас!  Heart Eyes И аз ще скокна до щанда на пощата по някое време!
Дано дойдат повече хора и продадете всичко!
Тук пише за вас http://news.plovdiv24.com/126374.html  Hug

# 448
  • пловдив
Старта на Благотворителния базар в търговски център Форум и на Площад Централна поща е даден, до броени минути ще стартира и щанда в МОЛ Пловдив!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

# 449
  • Пловдив
Въпросче- до кога ще е базара във Форума? В статията в Plovdiv24 пише днес и утре, аз като дойда в понеделник късно ли ще е вече?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт