Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 020
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
mama moni, аз бях в болнични през цялата бременност. Значи, процедурата е следната. В явяването пред комисия няма нищо страшно, носиш си личната амбулаторна карта, сядаш пред д-р Кременлийска и тя просто ти пише болничния - нито завада въпроси, нито нищо. Обаче, преди да отидеш на комисия, ВСЕКИ път трябва да си вземаш ТАЛОН (или направление) за комисия! Болнични се издават всеки ден от 12,30 до 13,00 като предварително си запазваш час на регистратурата. За новия болничен трябва да отидеш на деня, на който пише, че трябва да се явиш на работа (или най-късно на следващия). Тя ти издава всеки път болничен за 30 дни. Имай в предвид обаче, че за цялата календарна година на всеки пациент се полагат не повече от 180 дни болнични, което теб може би не те засяга, тъй като ти ще хванеш две календарни години.  Успех и лека бременност!

# 421
О,благодаря Ви за успокоението,педито каза че тази инфекция сме си е донесли от болницата.Вече няма да слагам Тобрекс,знам че е много силен антибиотик и може да стане и по- лошо, ако прекаля.Дърпам с помпа и каквото изкарам има си сополи..дразни го и не спи спокойно,проревава на сън,събужда се.Дано да отшуми,а не да се задълбочи..
Лек ден на всички.

# 422
Някой знае ли дали са открили ледената пързалка до пощата и ако не са кога ще я открият?

# 423
Някой знае ли дали са открили ледената пързалка до пощата и ако не са кога ще я открият?

Няма още, не знам дали са решили последно да има!  newsm78 Има гондола, блъскащи колички, виенско колело и някаква друга люлка!  Peace Цените май на всичко е 2 лева за 5 минути, а на количките днес прочетох 2 лева на количка, за 4 минути!  Hug

# 424
До колкото знам няма да има пързалка. Общината нямала 50 000 лв за тази цел. Tired

# 425
Е много се дразня вече Община София и Община Хасково как намират пари ние тука се излагаме.Явно пак ще финансираме другите общини  #2gunfire #Cussing out

# 426
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз се включвам с едно питане- знае ли някоя от вас дали в ж.к. "Тракия" някъде има магазин за дрехи за бременни?
Другата седмица си идвам в Пловдив и смятам там да са пазарувам, обаче ако времето е кофти няма да ми се мърда много. Не че почти цял живот не живях в Тракия, ама изобщо не съм обърнала внимание някъде да има такъв магаизн.
Благодаря предварително!

# 427
  • Пловдив
t_tabakova, магазин за бременни има във Форума .

# 428
  • Пловдив
Aнели благодаря!

# 429
Здравейте,аз съм от Пловдив и това ми е първа бременност и съм малко  #Crazy с информацията.Искам да попитам вече опитните мами следното:От 28 трябва да се запиша на ЖК ,до сега ходих при д-р Матев в Селена,той ми предложи техния пакет,но аз искам да си ползвам ЗК.От тук на сетне,можете ли да ми обясните какви са стъпките,как да действам.Тоест аз ще си ходя при него,но искам да си правя изследванията в ДКЦ 2(там ми е личния).
Не ми е ясно като ида при личния,какво да правя,какво да поискам,кой ще ми води картон?
 newsm78
Сигурно питам тъпи неща,но нищо не разбрах от д-р Матев  newsm78

# 430
  • Пловдив
Взимаш си направление от джипито за гинеколог и отиваш при него.Там гинкото ще те заведе и ще ти обясни какво следва.

# 431
здравейте,извинявам се че нахлувам в темата Ви,но днес докторката на дъщеря ми ни даде направление за детски невролог д-р Иван Иванов,който практикувал в мед. център "Юник" ЕООД.Може ли някой да ми каже адрес на центъра и телефон на доктора и ако имате отзиви от него да споделите.
Търсих в гугъл,но ми излиза фирма за производство на мебели  newsm78 .
Още веднъж се извинявам за нахълтването,и благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 432
  • Пловдив
askim87, аз като го потърсих в гугъл, излезна, че д-р Иванов работи във ВМИ-Пловдив,тел 0888813100. Не го търси по името на мед. център. Аз лично за такъв не съм чувала. Мнение за лекаря нямам.

# 433
  • Пловдив
А знам , че Иванов е най-добрия детски невролог в ПЛовдив, но много се чака  за прием при него.

# 434
Доктор Иванов го водят за най-добрия невролог в Пловдив да , но.... Ние ходихме преди време при него. Аз никак не останах доволна. Може и да е добър специалист ,но....Имахме час за 20ч. за преглед , за бебе на 4месеца   Laughing  , успяхме да влезем в кабинета едва в 22ч. Той е обучаващ лекар и в кабинета му имаше 3 студенти. През цялото време им обясняваше нещо по детето. Имах чуството , че изнася лекция , а не провежда преглед. Нямам нищо против студентите да виждат нагледно за какво иде реч , ама в 22 ч. , вьрху четири месечно бебе....не ми се вижда нормално. Трябваше след месец пак да ходим. Излишно е да казавам , че не го направихме.
Една наистина много добра и отдадена на работата си лекарка , която сьщо работи вьв ВМИ. Препорьчвам горещо д-р Пискова ( препорьчана ми от друга майка от форима   Hug ). Тя направи чудеса с моето дете.
askim87, ако проявяваш интерес ми пиши на ЛС. да ти дам координатите и.

Общи условия

Активация на акаунт