Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ей, супер, на Централна поща е идеално, аз също ще мина от там!  Heart Eyes
Момичета, а щанда открит ли ще е? Сега прочетох, че събота времето го дават на 19 .12. от минус 12 градуса до плюс 4! Да не измръзнете цял ден от стоене там!  Tired

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 18:42 от ORHIDEA

# 406
  • пловдив
... Да не измръзнете цял ден от стоене там!  Tired

Едно семейство, което винаги на помага на мартенсикя базар, ще ни предостави навес, поне да не ни вали, тъй че на финала ако ви изглеждаме така  Crazy ще е от чая с коняка  Joy

# 407
  • Пловдив

Едно семейство, което винаги на помага на мартенсикя базар, ще ни предостави навес, поне да не ни вали, тъй че на финала ако ви изглеждаме така  Crazy ще е от чая с коняка  Joy

Или с ром  Mr. Green

# 408
Моля ви кажете къде мога да намеря детски тънък чорапогащник телесен цвят? Praynig

# 409
Провери в магазинчето за чоропогащници зад Централни хали.... Laughing  Имат доста голямо разнообразие с детски неща.

# 410
Момичета  отново  да  припомня  на  желаещите  за  концерта  на  Михаела- остават  2  дни
ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСИЕ  Ели Раданова,Русина,Респект,малката Ралица,Big Sha(Конса и DJ Дани),Албена от АНСАМБЪЛ БЪЛГАРЧЕ и още много други!За  съжаление  Елица  и  Стунжи  няма  да  присъстват

Всеки който иска да заповяда,билетите са 8 лв,мястото е кино-театър "Гео Милев",дата е 16.12. начало 18.00!!!
Заповядайте!!!  

Феисбук група

Тема  в БГ МАМА

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:49 от Мaya

# 411
  • малкия йеросалим
Здравейте момичета.Извинявам се ,че нахлувам в темата ви,но имам нужда от помощ.Бременна съм в 3 месец и се налага да излезна в болнични до края на бременността.Лекарят ми издаде 7 дневен болничен лист и ми обясни ,че трябва да минавам на комисия всеки месец за удължаване на болничните.Даде ми имената на двама лекари от поликлиниката в Тракия- д-р Кременлииска и д-р Тотев.Може ли да ми дадете някакви координати на тези лекари.Трябва ли да си записвам предварително час за комисията или да отида направо на място.Може ли някой да сподели как протича една комисия,че много ми е притеснено.Много ви благодаря предварително.

# 412
Здравейте момичета.Извинявам се ,че нахлувам в темата ви,но имам нужда от помощ.Бременна съм в 3 месец и се налага да излезна в болнични до края на бременността.Лекарят ми издаде 7 дневен болничен лист и ми обясни ,че трябва да минавам на комисия всеки месец за удължаване на болничните.Даде ми имената на двама лекари от поликлиниката в Тракия- д-р Кременлииска и д-р Тотев.Може ли да ми дадете някакви координати на тези лекари.Трябва ли да си записвам предварително час за комисията или да отида направо на място.Може ли някой да сподели как протича една комисия,че много ми е притеснено.Много ви благодаря предварително.

Нямя нищо страшно. Просто ще ходиш при лекарката, ще си поговорите и ще ти издаде болничния. Най-хубаво се обади до регистратурата на 5-то ДКЦ и си запази предварително час, за да не чакаш излишно.
Желая ти лека бременност. Hug

# 413
Коодинати за тези доктори можеш да получиш, ако попиташ в тази темичка

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.525

И споко, не се тревожи толкова, всичко ще се оправи, не се стресирай , да не навредиш на бебчето! Hug

# 414
Охооо Писанке, и аз скоро се населих тук Hug

# 415

Можеш да се обадиш на др. Керменлииска (тя е в комисията) - 26 11 31
или да си запишеш час на регистратура - 26 11 00

# 416
Как сте момичета?Някоя от вас "преживяла"ли е стафилококовата инфекция?
Изкапахме цял флакон Тобрекс и пак си има сополи,не спи нощем.
Дайте съвет?

# 417
глезотия,тази диагноза на детето ли е? За нослето ли става въпрос? Ако е така ние я преживяхме,имаме я още от изписването,тогава ни казаха,че е заден ринит,постоянно му хъркаше нослето! Слагала съм 1000 вида капки,пихме и антибиотик,след като му изследваха секрети и му направиха антибиограма-нямаше ефект,други казваха,че ще го израсте до годинката,а трети-че до пубертета ще е така! В момента няма хъркане,изведнъж изчезна от самосебеси,надявам се да не се появява повече Praynig  Надявам се да съм била полезна,ако има нещо питай Hug

# 418
Охооо Писанке, и аз скоро се населих тук Hug

Радвам се Marise  Hug

глезотия, това хъркане ще го израсте детенцето, моето детенце го израстна, не се тревожи! Мисля, че по-вредно е да се прекалява с капките в нослето.

# 419
Как сте момичета?Някоя от вас "преживяла"ли е стафилококовата инфекция?
Изкапахме цял флакон Тобрекс и пак си има сополи,не спи нощем.
Дайте съвет?

Много от децата в обкръжението ни са имали стафилококи,да не кажа ли ,че са единици тия които са нямали. Включително и брат ми на 13 години му ги намериха,та в очите, в ушите къде ли нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт