спермата променя ли киселинността на влагалището

• 4 755
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте
На много от вас въпросът ми може да ви се стори глупав, но не знам и затова ви питам.Моля без нападки. Когато мъжът свършва във жената това не ели вредно за нея.Нали навсякъде се говори за това да се поддържа киселинността на влагалището и тн, а спермата има алкален характер.По този начин тя не променя ли пх-то на влагалището

# 1
Не е вредно. Обикновено така стават бебетата.  Crazy

# 2
а слюнката ,използвана като лубрикант също не е вредна нали

# 3
Спермата не само че не е вредна, но може да се каже, че е полезна за здравето на жената.
 http://www.zdrave.bg/?c=n&id=275

Виж, за слюнката не съм съвсем съгласна. В нея обикновено се съдържат огромен брой бактерии и рискът от възникване на инфекция е голям. По-добре използвайте лубриканти.

# 4
Спермата не само че не е вредна, но може да се каже, че е полезна за здравето на жената.
 http://www.zdrave.bg/?c=n&id=275

Виж, за слюнката не съм съвсем съгласна. В нея обикновено се съдържат огромен брой бактерии и рискът от възникване на инфекция е голям. По-добре използвайте лубриканти.
е тогава по тая логика и оралната е вредна, за този на който му я правят
и все пак нали спермата е алкална как така не променя пх-то на жената а сапуна применро който пак е алкален е вреден

# 5
Тази статия е ужасна.

# 6
Тази статия е ужасна.

На мен ми беше интересна.

# 7
Тази статия е ужасна.

Защо?
Съжалявам, че не мога да пусна това, което съм чела за ползата от спермата за небременни жени, защото съм го чела на хартия. И не ставаше въпрос за орален, а за вагинален прием.  Laughing

е тогава по тая логика и оралната е вредна, за този на който му я правят
и все пак нали спермата е алкална как така не променя пх-то на жената а сапуна применро който пак е алкален е вреден

Да, от гледна точка на зарази и инфекции, оралният секс също е опасен.
Не знам с каква цел си зациклила върху киселинността на влагалището си, но тези въпроси ги задай на гинеколога си или на някой биохимик. Дядо Господ е създал спермата, за да попада във влагалището и да създава поколения, а сапунът е човешко изобретение и със сигурност не е бил измислен за вагинална употреба.  Laughing

ПП "Дядо Господ" е употребен в преносен смисъл, не се захващайте и за това.   Rolling Eyes

# 8
От статията, поне така аз го разбирам, че бременната жена трябва да поглъща:

“Най-добре това става при орален секс, който гарантирано не може да навреди на плода, особено в по-късните етапи на бременността. По този начин спермата се превръща в своеобразен хомеопатичен препарат”, казват още учените.
Сега, освен да препоръчват здравословно хранене на своите бременни пациентки, американските гинеколози ги съветват да приемат регулярно порции свежа сперма в определен порядък.

Просто хората вече се чудят какво да пишат, само и само да им се продават вестниците/статиите/сайтовете.

А за момичето - като не ти е приятно мъжа да свършва в тебе, просто му кажи. Или става дума за нещо друго? 

# 9
А може да искаш да знаеш и как се изразява с химично уравнение процеса?!

# 10
Тази статия е ужасна.

Ауу, как ти се събра в устата направо Mr. Green

Ай стига сте се ощипвали...всички гълтаме  Whistling

Това отвращение ме подсети за една студентска случка Laughing...Мой състудент разказваше за преживяванията си с някакво гадже, която с пълна уста го питала дали може да изплюе във фикуса... Joy

# 11
  • Марс
Тази статия е ужасна.

Ауу, как ти се събра в устата направо Mr. Green

Ай стига сте се ощипвали...всички гълтаме  Whistling

Това отвращение ме подсети за една студентска случка Laughing...Мой състудент разказваше за преживяванията си с някакво гадже, която с пълна уста го питала дали може да изплюе във фикуса... Joy

Аз пък се сещам за така наречената "свирка с ресто" прилагана от затворничките, за да забременяват от надзирателите, след което следва по лека присъда или пък по лек режим, сори за спама, по темата. Онзи ден четох в здравно списание, че жените правили орална любов по често заболяват от рак на гърлото, била проведена анкета, и от дума на дума стигнали до съществото на проблема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт