''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 183
  • 491
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Вчера пробвах Еликсира на ланкомския Хипноуз. Често казано едп ми харесва повече. Еликсира няма този бомбонено дъвков аромат, или ако го има не е така явно изразен, а аз имено него харесвам. Този е значително по-мек и не прави такъв прекрасен шлейф като едп, седи много близо до тялото. На ръката ми изчезна за отрицателно време, но в косите ми седи от вчера на обед и днес в негова чест не съм парфюмирана с нищо, оказа се че там проявява завидна трайност – дори колега с който днес работихме заедно го хареса много. Парфюма е красив, бих го ползвала с удоволствие ако го имах, но ако купувам ще се спра на версията във вариант едп. Пробвах и Черната орхидея, ами точно както очаквах – не ме плени. По съставки бях харесала Цветния воал и сега след като познавам и двата втория ми харесва повече и не бих се замислила да се сдобия с него ако изпадне изгодна оферта. Все пак довечера ще пробвам отново орфидеята на чисто. Една прекрасна дама ми даде виалчета на няколко трудно откриваеми аромата и ще се опитам тези дни да ви разкажа и за тях.

# 391
40 лева за стотица е много добра цена! Моя също е купуван от чужбина, но преди 2-3 години и беше по-скъпичък тогава, а и не е тестер. Но с удоволствие бих си взела следващия път тестер особено ако го намеря на такава цена  Heart Eyes

# 392
  • София
Лелеее, Миши, с какъв чай си ме почерпила. Joy сега пари за сутиени ще трябва да давам...като ми отеснеят моите. Crazy

# 393
  • София
Авче, ето отговора на БЗ:

Здравейте,
Това са цените на Bvlgari  Jasmin Noir
EDT 30 ml -85 лв
EDT 50 ml-153лв
EDP 30 ml 125lлв
EDP 50ml  178 лв
Поздрави,

# 394
  • София
Много здрави цени са надули, ужас!!! ooooh!

# 395
  • София
И от днес съм горд собственик на това:

Аромата е красота, едни сочни сливи, малко подправки, цветя... Mysterious Spicy Floral, както самите Диор го определят  Mr. Green

# 396
Авче, ето отговора на БЗ:

Здравейте,
Това са цените на Bvlgari  Jasmin Noir
EDT 30 ml -85 лв
EDT 50 ml-153лв
EDP 30 ml 125lлв
EDP 50ml  178 лв
Поздрави,

Златна си. Heart Eyes  bouquet Големи гадове, на мен не отговориха. Обаче верно са надули ценичките. Laughing Сега ще трябва да ръсна 178 за 50мл. ooooh! А аз си мислих че ще дам горе-долу толкова за 100мл. Crossing Arms
И честита ти Отрова. Аз я имам, и с кеф си я ползвам, и тормозя хора около мен, понеже много от тях не могат да я понесат. Mr. Green

# 397
  • Враца
аз пак си знам гет.бг, разликата е огромна  ooooh!

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=3_422_421&products_id=38553

# 398

Верно е огромна разликата. Ама хич им нямам доверие. ooooh!

# 399
И аз все се чудя, в сайтовете ли са фалшиви, или парфюмериите много надуват цените..  Rolling Eyes

Тук например цените са на половина : http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=304&products_id=35263

аз си взех 40мл за 104лв от Дъглас.

И какво да си мисля сега?

# 400
Noir,честито!Със здраве да се ползва!
klemy мила,шегичкааааа Joyако искаш -пиеш чайчето до желаният размер,после кафенце за задържане и готово!
Момичета,знаете ли дали в БГ се среща още това Gloria Cacharel
По темата от вчера с чуденката за прасково-цветният аромат дали има шанс да е това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Jessica-Simpson/Fancy-Love-6641.html
 newsm78 акцента е на прасковите тук и цветчета

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 20:17 от Mi6i76

# 401
  • виртуално
Днес имам двойна радост - получих TM Eau de Star и Angel Peony, който поръчах само заради шишето.
Звездата е разкошна, не знам защо всички го разменяте, докато Божура не е точно моят аромат - Лилията ми харесва повече.

# 402
Ах'че, не знам. Макар че тук момичетата поръчват и от гет, и от мегашоп, и досега май никой не е попадал на менте, мен ме е страх. От Ягодката поръчвам. От Фрагнанса също. Ама от българските не смея. Blush

# 403
Ах'че, не знам. Макар че тук момичетата поръчват и от гет, и от мегашоп, и досега май никой не е попадал на менте, мен ме е страх. От Ягодката поръчвам. От Фрагнанса също. Ама от българските не смея. Blush

Поръчвала съм и от двата сайта... Не ми се вярва да се изложат. Зареждат от проверени места. Flutter

# 404
  • Враца
Аз също съм доволна от гет.бг и мегашоп. И друг път съм казвала, че имам възможност за съпоставка с френски парфюми, в смисъл донасяни от франция и разлика няма.в магазините има космически наеми, заплати, осигуровки + печалба поне 30 процента . Поне аз така си го обяснявам. Пък и масово, чета че всички са доволни, а тук има не малко ценители и познавачи, на които не би убягнало някое менте. Тук един Alien 60 мл е на цена 188 лева. В нета го има за 105 лева. Разлика няма никаква , освен едни 83 лева. Simple Smile
Всеки си знае за себе си. Не агитирам никого. Изразявам мнението си. И заявявам, че ще продължа да пазарувам от нета и за съжаление само от БГ сайтове, защото от другите все още незнма как става. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт