''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 241
  • 491
  •   1
Отговори
# 105
Aз 20 мл може да ги влача и половин година...Жадор го имам от февруари- да липсват 10мл най-много....

# 106
  • Истанбул
Doбро утро   bouquetЗа протокола около 850 мл,обаче ако броим и Кьолнската вода дето е цяла дамаджана от 800 мл и става завидно количество.Мен все ме питат защо рафтовете на шкафа на банята са пълни с парфюми и аз казвам ,че това е унаследена от детството някаква травма Mr. GreenНавремето по  соца нито имаше голямо разнообразие от парфюми ,нито майка ми е имала толкова козметични продукт=по=скоро по отношение на козметиката беше доста скромна.А аз все исках майка ми да ходи лакирана,тупирана и напарфюмирана,това което не успях да постигна в детството си го избивам сега.Щото не е нормално човек да има 25 лака за нокти и то все в една тоналност.Обаче всеки луд с номера си,следователно и мен така ще ме приемат

# 107
  • виртуално
Добро утро

Абе аз не разбрах, Рапунцел получи ли си Insolence  ???

Като го получа - ще се чуе, чакам го идващата седмица

Но пък вчера получих JLo Glow after dark - много топъл, леко сладък , фруктов, добре балансиран аромат.

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 09:09 от Рапунцел

# 108
Здравейте и от мен-момичета Simple Smile Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете Simple Smile Поздравления за хубавата тема  bouquet Искам да ви попитам какво мислите за-Trussardi Essenza del Tempo  Simple Smile познат ли ви е този аромат и харесва ли ви Simple Smile

# 109
  • Враца
Здравейте, момичета!

Когато онзи ден ви попитах спомняте ли си парфюм "Бич може",
изобщо не предполагах, че днес ще държа такъв в ръцете си!

А това се случи благодарение на Атти.
Благодаря, Атти
за това , че ме върна в детството ми и събуди мили спомени в мен!  Hug

# 110
  • Sofia
Хахахааа, верно ли? Смятай се за първенец след някой и друг ден, аз така се поливам, че 20 мл нищо не са за мен  hahaha

Това ще е само докато реша да сметна моите.  Joy

# 111
  • виртуално
Хайде смятай ги ...............

При мен бройката е голяма, но почти всичките са от 30мл ( имам само 1бр от 100)

# 112
Получих си Magie noir от Фрагранса. Party
Ами какво да кажа...интересен аромат е, загадъчен, елегантен, но ... сладнее мииии.
Какво ми става на последък, не понасям сладки парфюми и това е. Искам нещо "зелено" и не точно...нещо, като Органза. Не мога да съм вечно с нея, но и замяна не и намирам.  Sad

# 113
  • Бургас
Ами какво да кажа...интересен аромат е, загадъчен, елегантен, но ... сладнее мииии.
Какво ми става на последък, не понасям сладки парфюми и това е. Искам нещо "зелено" и не точно...нещо, като Органза. Не мога да съм вечно с нея, но и замяна не и намирам.  Sad
как е възможно Черната магия да ти е сладка, а Органза - не

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 13:54 от ga_aMa_He

# 114
как е възможно Черната магия да ти е сладка, а Органза - не
Crazy И аз не знам. Органза ми е орехово-зелена, е магията ми е цветно-сладка. Laughing

# 115
  • Бургас
 Simple Smile Здравейте, момичета! Досега не съм писала в темата, макар че има известни симптоми на парфюмманиачка...Имам един въпрос Boss femme със стъклена капачка ли е като Gucc II например или е пластмасова. Малко тъп въпрос, но спорим тук е една приятелка  Laughing тя твърди , че е оригинален , мен нещо ме съмнява, нищо , че Баркопедията го потвърждава уж...

# 116
  • София
Щото не е нормално човек да има 25 лака за нокти и то все в една тоналност.Обаче всеки луд с номера си,следователно и мен така ще ме приемат
Аз и от това страдам,а и лосионите за тяло и опа...много мании станаха,явно много неща имам да избивам Laughing

magnetichna,rosi81 ,добре дошли!  bouquet

vmarinska,natia честити парфюмчета! Hug Да си ги пръскате с кеф Grinning

Относно количеството събират ми се някъде около 1100мл.Но аз яко се поливам,така че е доста променлива величина.
Жаки,завиждам ти за пестеливото ползване Embarassed

# 117
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, момичета!

Когато онзи ден ви попитах спомняте ли си парфюм "Бич може",
изобщо не предполагах, че днес ще държа такъв в ръцете си!

Моля те кажи в БГ намира ли се този парфюм?
Веднъж майка ми ми разказа за този парфюм от времето на соца и мен мн ме заинтригува, в смисъл че на нея й е бил любим(не че е имало някакво разнообразие, че да си избира любими), но ... бих искала да я зарадвам  Grinning

# 118
Имате ли впечатления от парфюмите на Arman Basi?

# 119
  • Враца
black_angel1, бе на мен не ми стана точно ясно от къде ги е взела Атти.
Трябва тя лично да каже, като се появи . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт