''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 283
  • 491
  •   1
Отговори
# 225
  • виртуално
Изпратен е на 05 август от Англия - до края на тази седмица трябва да ми е в ръцете  Heart Eyes

# 226
  • София
Понзайте кой си прибра поръчката от 26.06! Laughing
Само дето ми се струва, че няма да се спогодим с аромата, а уж не беше на сляпо... ooooh!
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Eau-de-Star-1229.html

# 227
  • виртуално
И аз го чакам същото - значи има надежда  Praynig

# 228
  • София
Понзайте кой си прибра поръчката от 26.06! Laughing
Само дето ми се струва, че няма да се спогодим с аромата, а уж не беше на сляпо... ooooh!
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Eau-de-Star-1229.html

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Честитоооооо! Еее, видя ли, че Ф. е сайт на място  Mr. Green !

# 229
  • София
 Peace Peace Peace
Абсолютно, само комуникацията с клиентите им куца. Mr. Green

# 230
  • София
Peace Peace Peace
Абсолютно, само комуникацията с клиентите им куца. Mr. Green

Я пусни скайпа... Mr. Green

# 231
  • София
Пуснат е...
Сори за офф-а. Embarassed Embarassed Embarassed
Ох, нещо ме дразни в този парфюм...ще го пробвам още един ден и заминава в размените. ooooh!

# 232
Момичета, и по скайпа ли си бъбрите Simple Smile, срещи заформяте.Интересна работа newsm78

# 233
  • София
Момичета, и по скайпа ли си бъбрите Simple Smile, срещи заформяте.Интересна работа newsm78

Aaa, Моника, недей така... Срещите се заформят публично... че да може който иска да се присъедини...
А по скайпа си говориме за да избегнем тоновете спам... Mr. Green

# 234
Страшни сте Grinning.
От няколко време ме гризе да питам или да не питам, ама не мога да си мълча Laughing.Защо сте се раделили в две теми за парфюми и са се оформили два лагера и един, ако пише там не пише тука?А сега ще ме погнете, ама не се сдържах newsm78

# 235
  • София
Страшни сте Grinning.
От няколко време ме гризе да питам или да не питам, ама не мога да си мълча Laughing.Защо сте се раделили в две теми за парфюми и са се оформили два лагера и един, ако пише там не пише тука?А сега ще ме погнете, ама не се сдържах newsm78

Доста хора (включително и аз) пишат и в двете теми...  А иначе аз не мога да ти отговоря, когато се присъединих към форума вече си бяха две теми.

# 236
Skin с това описание трябва да ни кажет какво работиш Grinning Особено с тениската не Гънс много ме впечатли

Ами работя в една френска агенция за недвижими имоти, правим и проекти за изграждане на малки фотоволтаични централи. Звучи високопарно, но шефа се стреми да изгражда доста приятелски и непринудени отношения с клиентите (работим само с французи). Та така - всеки се облича както си иска и носи парфюмни ядрени бомби  Joy

/извинявам се че чак сега ни в клин ни в ръкав отговарям, но малко поизтърах темичката, чак сега прочетох въпроса.

# 237
  • София
Еххх, дошъл ми е Жадора - една мила, красива и прелъстителна стотица... Heart Eyes
Сега е момента да се обясня в любов на Фрагранса, и да затворя диспута....

Дошъл ми е още и Исатис Ирис...който е на сляпо и нямам търпение да го пробвам....

# 238
Страшни сте Grinning.

По времето като започнах да пиша, беше само една тема. Например Монда беше много активна в нея.

После ме нямаше, явно са станали някакви караници. Този нарекъл някой парфюм еди-как си, другия го приел лично, изпокарал се народа, минала метлата ...

Аз пиша и в двете теми, като има за какво да се изкажа.  Crazy

П.П. Ох, днес не се сдържах и поръчах 100 мл. Елексира на Чудесата на Ерме. Това прави втори скъп парфюм за този месец да поръчвам ...  Blush

# 239
  • Бургас
Ох, нещо ме дразни в този парфюм...ще го пробвам още един ден и заминава в размените. ooooh!
и аз в събота го носих /от виалче/, ама ......... като ще е ангел, да е истинския ангел, този един такъв воден, блед ..... и на мен не ми допада  Stop но пък вкусове разни, може пък като се "разносите" да се заобичате

Общи условия

Активация на акаунт