''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 297
  • 491
  •   1
Отговори
# 30
Skin с това описание трябва да ни кажет какво работиш Grinning Особено с тениската не Гънс много ме впечатли

# 31
vmarinska честито!Със здраве да се пръскаш!Би ли споделила за аромата подробности плс,тотално непознат  Rolling Eyes

# 32
Този на Alfred Sung го имах, подведох се от описанията, които го наричат "свеж". Ами ... не е. Поне не в класическия смисъл на искрящи цветя или цитрус. Отгоре е сладко, като праскова сладко, в развитие става зелен и леко пудрен. Приятен аромат, но не се спогодихме ...

# 33
  • Истанбул
Ехо  bouquetЗдравейте HugЗа мен офисните са =Кабошар=Грес,Диорелла=КД,Адорабли=Манго,Палома Пикасо,абе въобще нещо не твърде сладко и ванилено Hug
Опишете ми тази прословута Палома, моля. Praynig Има ли нещо общо с класическата Органза? В руския сайт бях чела едно мнение, че била нещо м/у Кноуинг и Органза. Но повечето я сравняват с Агента. Не познавам Агента, но ако дори минимално се доближава до Органза ще се взимаме. Grinning
За мен няма нищо общо с Органзата,ако сложиш малко Ноуинг  newsm78може би,но най=много прилича на Метресата=но на прима виста,т.е помирисваш блотера и това е ,въобще повече не се задълбочаваш.За мен Органзата е парфюм=топка,Паломата е кутия=малко по-ръбат,Органза =млада оперна певица,Паломата= млада дипломатка Heart Eyes

# 34
  • София
Прада Ирис
Тес  Hug   bouquet

# 35
За колко време ви пристигат пратките от фрагранс директ?Аз поръчах на обяд и вече е изпратена, пък и ми е любопитно като първа поръчка

# 36
  • In The Middle Of Nowhere
Различно, от 3 дни до седмица - при мен и в двата варианта  Peace
пп: от мин петък я получих във вторник, но зависи от пощите, може и в понеделник.

# 37
В момента не мога да преценя кое би било подходящо за офисен аромат. Ще си помисля малко и ще споделя мнение.
Жаки кретам я горе долу, тичам и по разни задачи, много ми шантаво и объркано в последния месец.
И тъй като преживявам кофти период реших да не се пръскам с нито едно от съкровищата ми, защото и аз като повечето от вас свързвам ароматите с емоции и спомени. Не искам да намразя нещо от скромната ми колекция. В момента ползвам някаква нова тоалетна водичка на Avon, която ми харесва засега и е доста приятна за жегите, за съжаление никак не е трайна, но е 30 мл. и се побира перфектно в чантата, затова имам възможността да подновявам често. Казва се Simple elements

# 38
Да знам ги, коя от трите имаш? Не се притеснявай знам, че всичко ще се оправи. Ти си позитивен човек и нещата ще се подредят в твоя изгода Simple Smile  Hug
Аз напоследък съм в ужасна депресия...но това ми се случва доста често и съм свикнала вече Confused

# 39
  • Враца
vmarinska честито!Със здраве да се пръскаш!Би ли споделила за аромата подробности плс,тотално непознат  Rolling Eyes

Олеле!  ooooh!   съвсем не съм по описанията, в смисъл не мога да кажа повече от това , че ми прилича на Boss Woman, но ето рони Бо се е справила отлично. Точно такъв е и все пак бих добавила свеж по някакъв начин па макар и "не в класическия смисъл на искрящи цветя или цитрус" . Simple Smile

Към момента ми харесва, още не мога да кажа дали сме се спогодили напълно, защото го имам от днес, но като количество е 90 милилитра и смятам, че по някое време ще бъде разменен Simple Smile

# 40
# 41
Жаки, даже не знаех, че са 3  ooooh! На шишенцето пише perfect cotton

# 42
И аз това най-много харесвам от трите Grinning Прилича ми малко на Today на Avon

# 43
Today не ми е познат  Embarassed

# 44
  • Варна
Похвалвам се! Вчера получих този подарък за РД, който мина отдавна, но... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт