Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за Trussardi Essenza del Tempo?
Какво означава "Бич Може"?
Какви са правилата за изпращане на парфюми чрез пощата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за Trussardi Essenza del Tempo?
-
Какво означава "Бич Може"?
-
Какви са правилата за изпращане на парфюми чрез пощата?
Правилата за изпращане на парфюми варират в зависимост от конкретната пощенска услуга и държавата. Обикновено парфюмите се считат за опасни материали и имат специфични ограничения и изисквания за опаковане. За да получите точна информация относно изпращането на парфюми, препоръчително е да се консултирате с пощенската служба или да проверите техните официални уебсайтове.
-
Защо хората се оплакват от обслужването в пощите?
-
Какви са впечатленията от парфюма "O de Star"?
Особено с тениската не Гънс много ме впечатли
Здравейте
За мен офисните са =Кабошар=Грес,Диорелла=КД,Адорабли=Манго,Палома Пикасо,абе въобще нещо не твърде сладко и ванилено
Има ли нещо общо с класическата Органза? В руския сайт бях чела едно мнение, че била нещо м/у Кноуинг и Органза. Но повечето я сравняват с Агента. Не познавам Агента, но ако дори минимално се доближава до Органза ще се взимаме.
може би,но най=много прилича на Метресата=но на прима виста,т.е помирисваш блотера и това е ,въобще повече не се задълбочаваш.За мен Органзата е парфюм=топка,Паломата е кутия=малко по-ръбат,Органза =млада оперна певица,Паломата= млада дипломатка

съвсем не съм по описанията, в смисъл не мога да кажа повече от това , че ми прилича на Boss Woman, но ето рони Бо се е справила отлично. Точно такъв е и все пак бих добавила свеж по някакъв начин па макар и "не в класическия смисъл на искрящи цветя или цитрус" .