''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 210
  • 491
  •   1
Отговори
# 45
sena ЧЕСТИТООО Grinning Mного хубаво изглежда
  kyllmg

# 46
Аз нищо не виждам. newsm78 Какъв е подаръка.

# 47
до колкото скивам това  Blush
Нали? Blush

# 48
  • Варна
Да, нещо стана с картинката, но мисля, че сега е ОК.

# 49
Охооооооооо Пучи  Flutter Ха честито, със здраве да си го ползваш и после да споделиш мнение Flutter

# 50
Aз я виждам снимката
тая седмица купих 2 парфюма, а ми е толкова сдухано, че мога да купя още 2-3 Sad
А как ме е яд, че при мене имам само пусният Уиш и Brazil Beat
Tова Пучи много ми харесва на външен вид....на какво ухае? Види ми се свежичко Thinking

# 51
  • Варна
Мерси Heart Eyes въобше не ми е свежо. Още не съм го разучила, но от остатъчната миризма има нотка, която ми напомня на нещо от Ange ou Demon, макар че нямат нищо общо newsm78

# 52
  • София
Хопс! - да не ви изпусна, ама то май ви изпуснах... после ще чета, пиша и наваксвам  Peace

# 53
  • София
La Prairie пускат три нови аромата:

Не знам за ароматите, но флаконите се убиец... Heart Eyes

# 54
  • София
Хоп и аз да се разпиша Laughing

sena,супер е подаръка!С кеф да се го ползваш  bouquet

Аз от днес имам нова фикс идея-Армани код,ама ще трябва да изчакам,че и аз тази седмица се обзаведох с 2 и трети вече  #Crazy

Относно офисните парфюми,споделям вашите мнения,че трябва да е нещо леко,ненатрапчиво и лесно за харесване,но би било страхотно да работиш в среда,където не е необходимо да се съобразяваш прекалено много и можеш да се цъкаш с каквото ти душа иска Grinning.

# 55
Няма ли да ми кажете нещо за Палома Пикасо? Sad Има ли сладост в нея? Какъв аромат е, става ли за лятото?

# 56
  • София
Няма ли да ми кажете нещо за Палома Пикасо? Sad Има ли сладост в нея? Какъв аромат е, става ли за лятото?

Познавам го от скоро, много хубав шипър е, на мен много ми допадна - в Уиш Листа ми е.. Mr. Green Не мисля че има сладост в него, и като повечето шипри има известна острота. Ако очакваш типичен летен аромат, то Палома въобще няма да оправдае очакванията ти. Аз примерно обаче бих го носила и лятото, ако го имах...

# 57

Познавам го от скоро, много хубав шипър е, на мен много ми допадна - в Уиш Листа ми е.. Mr. Green Не мисля че има сладост в него, и като повечето шипри има известна острота. Ако очакваш типичен летен аромат, то Палома въобще няма да оправдае очакванията ти. Аз примерно обаче бих го носила и лятото, ако го имах...
Оооо мерси Ноир.  bouquet
Не искам типична свежарка, а по скоро нещо елегантно, силничко, но не сладко. Rolling Eyes

# 58
В университета например хич не ме интересува дали е шантав аромата или не....и мене колегите ме морят с всякакви ужасни Омнии и Долче и Габани Grinning
Aз за това там нося Фентъзи и Хипнотичната Отрова ...

Само да дойде зимата...зареждам се с един Poison и изваждам черните и метълски дрехи. Mr. Green Това лято вече ми омръзна с това отвратително време...предпочитам студ

# 59
  • София

Оооо мерси Ноир.  bouquet
Не искам типична свежарка, а по скоро нещо елегантно, силничко, но не сладко. Rolling Eyes

Aaa, така да, мисля че тогава си се насочила правилно... Peace Ако имаш възможност обаче тествай...! Шиприте по мое мнение не са много за поръчка на сляпо...

Общи условия

Активация на акаунт