''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 217
  • 491
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 sohappy

Към офис ароматите аз бих сложила -Аква ди джио, Eclat d`Arpegе на Lanvin и други подобни леки, свежи и трайни.

# 61
Сега гледах реклама на една австрийска парфюмерия BIPA. На всички летни парфюми правят 20% отстъпка....това тука никога няма да го направят!!! #Cussing out
И да ви кажа за една случка, като бяхме заедно с Ноар в Бонжур...."уж" има намаление на парфюмите на J Lo...само дето цените, които бяха сложили за "преди" бяха пълна измислица.

# 62
senaчестито!със здраве да си го ползваш!Много е красив!Дали е от чужбина? Rolling Eyes
natia страхотен аватар както винаги!/чак сега /виждам,че ангелчето е с откъснати крилца и с тези 2 рани какво ще го правим? Иначе преди Палома Пикасо ми звучеше доста ретро.Може би и шишенцето е малко изчистено и строго/според мен/,но сега ме запалихте за тест,а няма къде.....
В офисните аромати бих причислила и и може би
Жаки,кеф,кеф,кеф....виж какво открих тук:
http://donna.bg/product.php?id=3129  Heart Eyes

# 63
Mиши, няма 50мл от него. Има само 50мл пълнител без пулверизатор
Изглежда така

# 64
  • Варна
Благодаря. Mi6i, oт Рим е купуван Wink, от бутика на Пучи Embarassed

# 65
Жаки,а това само пълнителят ли е? newsm78 аз имам подарено малко шишенце за дамска чантичка с пулверизатор,към 15 мл е.Би ли станало,ако се пълни с това?
sena ,мерси.Кога ли ще се появи и тук  Rolling Eyes

# 66
Би трябвало да е пълнителя. Просто 50мл шише няма. Само 25мл и тестер 100мл. Не ми харесва, че пишат погрешна информация в сайтовете си и така заблуждават хората.
Питай ги ако можеш по телефона какво е, за да си направиш сметка дали искаш да го пълниш в твое шишенце
А и за тази цена продават тестерите от 100мл. В ибей дали го има  newsm78...трябва да проверя
http://cgi.ebay.com/LA-ROSE-ANGEL-THIERRY-MUGLER-Perfume-3-4-oz- … ksid=p3286.c0.m14

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313& … ee-All-Categories
имат...по-добре си вземи от там (ако имаш възможност де) Peace

# 67
Момичета да се вмъкна в една от любимите ми темички. Браво на вас, страхотни отзиви давате за парфюмите   bouquet.
Към темата за офисните парфюми гледам да не са много тежки. Основно използвам 212 на Каролина Херера, Rush на Gucci,Love in Paris на Nina Ricci, зимата и Allure на Chanel и др.

Да Ви питам как ви се виждат Mania на Armani и The one на Dolce&Gabbana? Кой бихте избрали newsm78
В голяма чуденка съм.

# 68
И двата ли ти харесват еднакво? Аз и двата не ги харесвам, но по-приятен ми е Манията. Важно е ти как си ги усещаш Peace

# 69
А Манията като чели по ми харесва по кремест стои, но път The one ми е по траен на кожата и по секси аромат.

# 70
  • София
От известно време ми се върти една идея..да си сметнем литрите парфюми в гардеробите. как ви се струва? дали да е в отделна тема, или в някоя друга? Може да е анкета...Може би ще е интересно кой какво количество държи. Mr. Green
Единственият е адски секси, Манията ме отвращава на кожа...не знам защо.

# 71
Моите скоро ги смятах, около 750 мл имам  ooooh!

# 72
Да Жаки, аз преди като излезе Манията въобще не я харесвах, а мой приятелки се бяха пощурили по този аромат, а сега път обратното сега вече ми харесва. Забелязвам се напоследък, че това което преди не съм го харесвала вече ми харесва. Незнам защо така  #Crazy

# 73
Ох тоя The One ми е всичко друго, но не и секси.
Mimozaw ако обаче на тебе ти е секси и по-траен от Манията си вземи него.

Аз ако почна да смятам литри ще излезнат....
грубо мога да кажа след няколко минути

# 74
  • София
Хаха, утре ще сметна и моите!

Общи условия

Активация на акаунт