''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 275
  • 491
  •   1
Отговори
# 240
А кой е първият?

# 241
  • София
Страшни сте Grinning.
От няколко време ме гризе да питам или да не питам, ама не мога да си мълча Laughing.Защо сте се раделили в две теми за парфюми и са се оформили два лагера и един, ако пише там не пише тука?А сега ще ме погнете, ама не се сдържах newsm78

По времето като започнах да пиша, беше само една тема. Например Монда беше много активна в нея.

После ме нямаше, явно са станали някакви караници. Този нарекъл някой парфюм еди-как си, другия го приел лично, изпокарал се народа, минала метлата ...

Аз пиша и в двете теми, като има за какво да се изкажа.  Crazy

П.П. Ох, днес не се сдържах и поръчах 100 мл. Елексира на Чудесата на Ерме. Това прави втори скъп парфюм за този месец да поръчвам ...  Blush

Ех, Рони, браво! И аз се чудя, ама май много ще ми стане... А цената е  #Crazy

# 242
Цената е добра, според мен.

Първият е YSL - Elle Intense.

+

=

smile3513

# 243
  • София
Цената е добра, според мен.

Първият е YSL - Elle Intense.

+

=

smile3513

ХАахахахахахахах  Joy  Joy  Joy

Ама ще седят чудесно в колекцията ти нали....? И ще те радват, радват.... Hug   bouquet

# 244
Аз харесах Elle,а този дали е по-хубава Elle Intense. newsm78

# 245
  • виртуално
Аз се чудя между Eau De Merveilles и Elixir Des Merveiles  newsm78
каква е разликата и кой е по-лек и лесен като аромат?

# 246
  • София
Със сигурност елексира е по-тежък...според мен всички елексири са по-силни. newsm78

# 247
Ами ... на мен ми харесва, очевидно  Whistling

Elle Intense е по-тъмен, по-наситен, по-плътен ... както всяка интенс или еликсир версия.

За другия въпрос - по-лека е водата - Eau De Merveilles. Стои цитрусово-воднисто-пипереста. Еликсира е горчив и смолист.

Не знам кой е по-лесен за носене, и двата са достатъчно особени ...

# 248
С малко закъснение добро утро и от мен  Laughing Аз да споделя със сродни души - моята мания почна да придобива болестен характер май, почнах да купувам по парфюм на ден. Днес си поръчах новото Chloe, че отдавна го мисля и ми дойде настроението  Mr. Green Сега чакам с нетърпение.

# 249
  • Балчик
Хайде и аз да се отчета с пристигнал днес парфюм от Ибей- Агент провокатор, цяла 100-ца. Много съм щастлива, защото минито, което имах ползвах много пестеливо, а ми се иска да се олея с тази прелест. Party

# 250
  • Враца
Честито на lalique, честито на Джемма !  smile3501
Ползвайте си ги със здраве и да знаете, че ви завиждам  smile3516
ама благородно ей! Wink

# 251
За мен да категоризирам един аромат като офисен е равносилно на това да го нарека посредствен и безинтересен, не знам защо така....
За мен също.
Изобщо офис порядъкът, включващ облекла, аромати и пр., ми изправя косата от ужас. Слава богу, че засега не ми се налага да се пипвам като корпоративен робот. dont

# 252
Да се похваля и аз.  Blush 
Днес  получих  Bvlgari Jasmin Noir  и  бленувания  Thierry Mugler Alien,  Булгари-то  ми е  втора  опаковка,  но Alien- a  ... още   не  мога да му се   нарадвам   Two Hearts
Ще ви следя, за   да  си набележа  следващия   Wink

# 253
 Grinning Здравейте
Честито на всички за новите им парфюми.
Klemy aз много отдавна бях споменавала, че в О де Стар има нещо странно и хич не е лесно човек да го хареса...
В началото бях влюбена в него, но после нещо стана и не съм го носила с години.
За въпроса защо са 2 теми мога да отговоря....но предпочитам ако някой път се видиме пак лично да кажа, защото все пак има хора, които не пишат, но четат! А аз не съм много по интригите Sunglasses

# 254
  • У дома... някъде
Аз вчера получих този парфюм http://www.puma-fragrances.com/en-us/flowing-w.php с душ гел към него,а на мъжът ми ето този http://www.puma-fragrances.com/en-us/jamaica2-m.php.Като цяло ароматите им са много готини,но има ли някой отзиви за тях като трайност?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт