''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 214
  • 491
  •   1
Отговори
# 360
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не знаех, че въпросът е от ергономична гледна точка  Grinning в такъв случай взимай всичко  Wink

# 361
Незнам защо като пътувам някъде помъквам един сак само с козметика....
И ще излезне, че и цялата ми дамска чанта ще е пълна с парфюми...(и гримове)

# 362
Жаки,вземи и 2-та,обаче по-еротично на мен би ми действал Ръш,а сега де? Rolling Eyes
Ако ходиш до БЗ и още не си пробвала това Ferre rose/но не Rose Princess!!!/,направи го заради мен плс...и после сподели впечатления.

# 363
Aз миналият път се сетих да го пробвам...но се оказа, че е било Роуз Принцес. Записвам си сега да пробвам само Роуз Grinning
И ще пробвам пак Angel Peony и ако има и някакви нови неща...например този Скарлет

# 364
Аз пък днес съвсем неочаквано изнамерих в шкафчето виалче на Naomagic Ами шоколад и цветя усетих, но някак си много химически ми звучеше. Нито шоколада - шоколад, нито цветята - цветя. Незнам...не ми хареса. Rolling Eyes

# 365
Някой може ли да ми помогне с инфо за парфюм с мирис на праскова+цветенца:)

Sea and Sun in Cadaques - Salvador Dali е осезаема праскова, също и Dreaming - Tommy Hilfiger

Искам да ви питам някой ползвал ли е този парфюм и какво ви е мнението за него   
http://www.fragrancedirect.co.uk/Gres/Gres-Cabotine-Eau-de-Toile … 50ml/invt/0000846

Последната ми статия в парфюмния блог е за него.
http://perfumewiki.net/2009/08/main/gres-cabotine-1990/

Свежо, зелено-цветно, приятно парфюмче, без претенции за шедьовър. Имам по-ясен спомен за Fleur de Cabotine, него наистина го харесах.

# 366
  • Бургас
Жаки, беше питала за превода на Peony - Божур   Peace

# 367
Понеже и аз съм същата като тръгна на почивка и се почва едно чудене кой парфюм да взема и накрая вземам 4-5 и пак са ми малко.Тази година се изхитрих и имах 10 парфюма с мен Simple Smile.От стари мострички на парафюми си отлях от 10-на и бях много щастлива.Да не се смесват парафюмите напълних мостричките с оцет и стояха 2 дни и селд като ги измих с вода нямаше помен от предишния аромат Simple Smile.Имах разнообразие от парафюми и си спестих място за дрешки и обувки Mr. Green

# 368
Някой може ли да ми помогне с инфо за парфюм с мирис на праскова+цветенца:)

Sea and Sun in Cadaques - Salvador Dali е осезаема праскова, също и Dreaming - Tommy Hilfiger

Искам да ви питам някой ползвал ли е този парфюм и какво ви е мнението за него   
http://www.fragrancedirect.co.uk/Gres/Gres-Cabotine-Eau-de-Toile … 50ml/invt/0000846

Последната ми статия в парфюмния блог е за него.
http://perfumewiki.net/2009/08/main/gres-cabotine-1990/

Свежо, зелено-цветно, приятно парфюмче, без претенции за шедьовър. Имам по-ясен спомен за Fleur de Cabotine, него наистина го харесах.

Подкрепям за Sea and Sun in Cadaques, другите не ги познавам. Парфюмчето на Дали е зряла, сочна праскова. Много ми хареса, когато го пробвах, и определено някое лято ще си го взема.

Миши, последното, което бих казала, че усещам в Insolence, е праскова. Shocked

По въпроса с пътуванията, почивките и парфюмите - това лято открих "щастливия" си парфюм за подобни събития, който за моя радост е 15 мл миниатюра, и се получи чудесно. Писна ми да се товаря като кобила и да тракам с шишета, да им треперя и пр. Но сега развих някакво суеверие и избягвам да го пръскам в обикновен, делничен ден, за да не ми се развалят красивите спомени. Mr. Green

# 369
  • София
Здравейте!
Аз съм болна и работя отвкъщи днес. Поради тази причина и нищо не съм поляла върху себе си, просто е безсмислено. Confused

# 370
  • София
И един нов Адикт - Dior Addict 2 Eau Fraiche:

Не харесвам Адикт 2, ама знае ли човек, този може и да ми допадне... Crazy

# 371
  • Варна
Понеже и аз съм същата като тръгна на почивка и се почва едно чудене кой парфюм да взема и накрая вземам 4-5 и пак са ми малко.Тази година се изхитрих и имах 10 парфюма с мен Simple Smile.От стари мострички на парафюми си отлях от 10-на и бях много щастлива.Да не се смесват парафюмите напълних мостричките с оцет и стояха 2 дни и селд като ги измих с вода нямаше помен от предишния аромат Simple Smile.Имах разнообразие от парафюми и си спестих място за дрешки и обувки Mr. Green
Ей това с оцета е страхотна идея. Peace Аз имам 2 много красиви шишенца за чанта, отвън са метални златисти, обаче веднъж в момент на скръндзотия ги напълних с рефански ментета и сега не мога да си ги ползвам.

Днес съм с 5-то Авеню и неочаквано за мен го усещам много приятен, особено в комбинация с боди лосиона. В началото има много силна цветна нотка, но само първите до 5 мин, после уляга. Струва ми се обаче нетраен. Все пак го намирам за много приятен аромат и се чудя защо го спряха от просизводство. Гледам, че повечето имате 5-то авеню в гардеробчето си. Вие как го усещате и  в какви дни и поводи го носите?

# 372
Не знам дали е коментирана, но аз се замислих за новата Есакада?  Thinking Онзи ден си взех зеленото Булгари и ми дадоха мостра на Ескадата, сега съм с нея и май стои добре на кожата ми.  Thinking

# 373
Noir тоя нов Адикт, от снимката само ми лъха яко на цитруси, които обонянието ми няма да понесе. Mr. Green Дано не съм права. Между другото тия от БЗ не ми отговориха изобщо. Joy

# 374
  • София
Noir тоя нов Адикт, от снимката само ми лъха яко на цитруси, които обонянието ми няма да понесе. Mr. Green Дано не съм права. Между другото тия от БЗ не ми отговориха изобщо. Joy

И на мен не ми звучи обнадеждаващо, ама.... даже още по-добре!  Joy Засега единствения Адикт, който харесвам (съответно и имам) е О Фреш...
А за БЗ... незнам защо така, дай ми текста на мейла, който им пращаш да пробвам и аз....

Общи условия

Активация на акаунт