''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 215
  • 491
  •   1
Отговори
# 345
За мене букет от праскова и цветя е само това
Biserka_a dа не съм минала аз покрай тебе Grinning
Не са праскови  Thinking по-скоро кайсии

# 346
  • In The Middle Of Nowhere
Може да сложим и това
Аз веднъж попитах продавачка..уникален аромат се носеше,оказа се,че се е пръскала  дезодорант Би Ю/сорри нещо се повреди латиницата ми/ Grinning

Сега се сетих за онази реклама(може и да сте я коментирали) дето клиентката пита пробдавачката какъв й е парфюма и тя каква, че ухае на прах за пране/с парфюм/  Laughing

пп: дано да разгадаете парфюма, че и на мен ми стана интересно кой е Rolling Eyes
Biserka_a, другия път спираш и питаш  Naughty  Wink

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 20:18 от black_angel1

# 347
Jackie , знам ли, ако си идвала скоро към Плевен, може и ти да си Wink
Мен точно това ме впечетли- уникална комбинация, без да доминира прасковата или букета, перфектните пропорции са постигнати .Чак ми се замая главата...

# 348
E значи не съм аз.
Тая реклама е просто ужасна....няма да си купя парфюм, защото праха за пране ми мирише достатъчно силно  Laughing

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 20:23 от Jackie

# 349
Здравейте момичета!Чета ви с огромен интерес!Описанията  на парфюмите са невероятни!Все едно някой прочут"нос" е писал статия  bouquet
Та да мина на въпроса:)Вчера покрай мен се разнесе едно ухание...Лек дъх на праскова, след това букет от цветя и накрая нещо сладко...Беше ми неудобно да спра момичето и да го питам с какъв парфюм е, но ако има Рай и там има аромат-това ще да е Simple Smile
Някой може ли да ми помогне с инфо за парфюм с мирис на праскова+цветенца:)
Благодаря , че ме изчетохте:)  bouquet

Като прочетох описанието ти веднага ми изникна в съзнанието...Майкъл Корс.Почти всичките му парфюми ми носят такова усещане - дъх на плод,много цветя и топла сладост. "Рай" е точната дума Peace

# 350
Здравейте момичета!Чета ви с огромен интерес!Описанията  на парфюмите са невероятни!Все едно някой прочут"нос" е писал статия  bouquet
Та да мина на въпроса:)Вчера покрай мен се разнесе едно ухание...Лек дъх на праскова, след това букет от цветя и накрая нещо сладко...Беше ми неудобно да спра момичето и да го питам с какъв парфюм е, но ако има Рай и там има аромат-това ще да е Simple Smile
Някой може ли да ми помогне с инфо за парфюм с мирис на праскова+цветенца:)
Благодаря , че ме изчетохте:)  bouquet

Като прочетох описанието ти веднага ми изникна в съзнанието...Майкъл Корс.Почти всичките му парфюми ми носят такова усещане - дъх на плод,много цветя и топла сладост. "Рай" е точната дума Peace

Сърдечно ти благодаря!  bouquetОще утре тичам до Мола да проверя , дано да ги има Simple Smile

# 351
Здравейте момичета! Отдавна не съм оисала тук, но ви чета когато имам време. Искам да ви питам някой ползвал ли е този парфюм и какво ви е мнението за него   http://www.fragrancedirect.co.uk/Gres/Gres-Cabotine-Eau-de-Toile … 50ml/invt/0000846

# 352
Имам много голяма дилема....
този или този

Или и двата?

Пък и двата са червени.... Flutter

# 353
  • Балчик
Жаки, аз съм за и двата. И аз като теб сега се боря кой да избера, ама моето е по-зле. избирам между 3 или и 3-те? newsm78  Laughing

# 354
Ха,Джаки!Ето,че и ти си на топличка червена вълна ....но нали и 2-та аромата ги имаш Rolling Eyes

# 355
Имам ги, но въпроса е кой от двата да взема с мене? 1-во се замислих дали да взимам и Angel la Rose но ще стане много. Трябва ми вечерен аромат (силно еротичен)....а те и двата са такива  Blush

# 356
  • In The Middle Of Nowhere
Аз бих взела отровата, другият не го долюбвам  Rolling Eyes

# 357
Той реално погледнато Ръш е колкото една кутия цигари....няма да заеме много място Grinning

# 358
  • София
Ми как - и двата, естествено! (да не кажа и трите  Mr. Green ) И се обзалагам, че ще получиш основно такива съвети  Grinning

# 359
Aмииии щом настоявате и двата да ги взема.... Grinning няма как Wink
Утре най-после ще ходя до Beauty Zone да пробвам туй-oнуй
И ако всичко върви по план ще купувам Sunkissed

Общи условия

Активация на акаунт