''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 224
  • 491
  •   1
Отговори
# 330
Ааа да, точно той. Слава Богу на мене не ми харесва....иначе при тази цена незнам какво щях да правя Grinning

# 331
  • София
Joy Joy Joy
Спирам всякакви срещи с теб. Иначе ще трябва да ти пратя децата да ги храниш ти, обаче да те предупредя, че са като прахосмукачки. Joy

Joy  Joy  Joy

Добре де, вместо да кажеш "Еее, супер, днес си имам нов парфюм" ти "Искам още 5". Така че не ме обвинявай мен, ти си толкова податлива, че си няма накъде повече... Mr. Green  Joy Имаш нов от днес, пусна го в чантата, хвърли му кутията и го забрави...  newsm78
А и два от тях са ти на сляпо... Елексира е за покупка сега - цената е уникална, а и е за по-хладно време, тъкмо да започнеш от рано подготовката за зимния сезон.. Crazy Ел не харесвам, там няма какво да кажа...

А Гутиетата и те са красоти....

Оххх, не ти е лесно.... Mr. Green  Hug

# 332
  • София
 newsm43 newsm43 newsm43
Виновна, виновна... ooooh! ooooh! ooooh!
Ужас...отивам да се скрия някъде.
Може да са на сляпо, ама надушвам, че сме от една порода.

# 333
Ааа да, точно той. Слава Богу на мене не ми харесва....иначе при тази цена незнам какво щях да правя Grinning
Ама на мен меракът ми по него не е минал  Mr. Green
Но съм във фалит в момента. Още не са ми платили, където работех до преди малко повече от месец Crossing Arms
Вече не издържам и не смея да ида да подуша нищичко, че ще лудна и после няма кой да ми помогне, ще затъна в заеми и няма да има излизане  Joy hahaha
Освен да ходя да пусна едно тото в Италия  Whistling

# 334
А нямат ли намерение да ти плащат скоро?

# 335
Klemy,споко! PeaceИ аз съм така.Най-най желанията ми се насочват бавно към есенни аромати,които да ми носят топлина и уют.Дали,защото в сф се развали времето,мисля,че тук лятото приключи.Като най-спешни определям за себе си не е задължително да са в този ред,но са най-спешните ми желания.

# 336
Споко, само утре дъжд и после пак жега Grinning

# 337
А нямат ли намерение да ти плащат скоро?
Уж получих обещание, че до 10-тина дни вече трябва да ми платят, пък да видим Tired

# 338
  • София
Искам да питам Жаки като спец по Ангелите:
Кои Ангели приличат на Ангела, но са по-леки?
Нещо хич не мога да се ориентирам от всичките варианти. Embarassed

# 339
Имаш на предвид от серията Garden of Stars ли?
От тях най-много на оригиналният Angel приличат Rose и Peony. Rose най-много...той си е почти копие на Angel. Усещам лека прилика и в Lyss. Но виолетката за мене няма нищо общо с Angel.
Rose не го усещам лек. По-скоро леки са ми Лилията и Пеони (така и не разбрах как му казваме на български Blush)
Най-добре е да ги пробваш на живо всичките....аз много пъти ги усещам различно. Но май Лилията ми е най-лекичка

# 340
Здравейте момичета!Чета ви с огромен интерес!Описанията  на парфюмите са невероятни!Все едно някой прочут"нос" е писал статия  bouquet
Та да мина на въпроса:)Вчера покрай мен се разнесе едно ухание...Лек дъх на праскова, след това букет от цветя и накрая нещо сладко...Беше ми неудобно да спра момичето и да го питам с какъв парфюм е, но ако има Рай и там има аромат-това ще да е Simple Smile
Някой може ли да ми помогне с инфо за парфюм с мирис на праскова+цветенца:)
Благодаря , че ме изчетохте:)  bouquet

# 341
Biserka_а ,добре дошла! ох,аз бях така в началото,обаче вече спирам смело и питам.Прави ми впечатление,че няма жена,която да не се зарадва на подобен въпрос.Та това си е комплимент!И без това мъжете са дървени когато трябва да правят комплимент на жена...толкова искам да ти помогна ,обаче могат да са доста аромати,нали се сещаш...

Истината може би е някъде тук. Peace

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 19:51 от Mi6i76

# 342
Mi6i76 , благодаря ти за топлото посрещане  bouquet
Аз обикновено ,като си взема някой парфюм и винаги ми заприличва на друг.Този път обаче уханието беше уникално!И една диря след ,като отмина остави...Чак ми се прииска да я следвам, докато се отмирише парфюмчето LaughingСтранното  е, че в тази горещина почти не усещам парфюмите, а този  така се открои....

# 343
Aз на други хора винаги им усещам много силно парфюмите. И повечето пъти винаги знам с какво са се пръскали....само веднъж се впечатлих много от един парфюм на моя съседка, и не знаех кой е, но не я питах.... Blush

# 344
Може да сложим и това
Аз веднъж попитах продавачка..уникален аромат се носеше,оказа се,че се е пръскала  дезодорант Би Ю/сорри нещо се повреди латиницата ми/ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт