''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 230
  • 491
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Някой да ме завърже, искам да си купя 3 скъпи парфюма наведнъж... Crazy Crazy Crazy

# 316
 1crib ще ги гледаш вече от разстояние  Mr. Green
Но може да споделиш кои са трите парфюма Flutter

# 317
Момичета,някой да е пазарувал и да се е възползвал от това или поне да е в час с тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407381.0
Понеже гледам,че доставят и от www.fragrancenet.com
 Thinking

# 318
  • София
И на мен ми е любопитно кои са.

И аз допреди малко се колебаех между 3,не чак толкова скъпи обаче и накрая се спрях на Хипноуз.
Ако не съм обявила фалит следващата седмица може и класическата отрова да си взема. Laughing

# 319
Миши, до колкото знам този магазин ти иска 30% от сумата на стоката, която си поръчала

Poison и аз ще го взимам, но ще чакам да дойде есента. Искам да си го нося с черни дрехи и ботуши Grinning

# 320
Тази тема е като спам  Shocked постоянно ми излиза на нови отговори, ще ме уморите  hahaha

# 321
Тази тема е като спам  Shocked постоянно ми излиза на нови отговори, ще ме уморите  hahaha
Тя за това се казва размисли и страсти  Grinning

# 322
  • София
Пет сааааа: #Crazy #Crazy #Crazy

И този, но него го няма онлайн поне:

# 323
  • София
Някой да ме завърже, искам да си купя 3 скъпи парфюма наведнъж... Crazy Crazy Crazy

Е добре де, един със сигурност се сещам кой е... ама втори и трети....?

Аааа, даааа.... Mr. Green Не ти се отразявам добре май.... newsm78

Нямам вина само за един от тези.... Twisted Evil

# 324
Е кога станах 5....то не, че и аз не искам още толкова....ама няма как да стане Grinning
и аз искам Класик от поне година....ама само го мотам. Имам за още 2 пръскания от виалче

# 325
  • София
 Joy Joy Joy
Спирам всякакви срещи с теб. Иначе ще трябва да ти пратя децата да ги храниш ти, обаче да те предупредя, че са като прахосмукачки. Joy

# 326
я ходете и се пръскайте няколко дни подред с тея парфюми в БЗ и мерака минава....аз преди го правех и те взеха, че ми омръзнаха и така не ги купих намислените неща
А сега пък видях реклама на това Miami Playboy добре, че е за мъже Mr. Green

# 327
  • София
ЕЕЕ, няма начин. Първо това означава до 13 часа да съм без парфюм а после там не мога да се изкъпя с аромата, а само да се цвъкна. Не е начин, не е...
На мен новото Булгари ми хареса.  Mr. Green

# 328
Понякога не ми пука грам и си се напръсквам всякаш парфюма е мой Grinning Вили като беше в София се пръсна с тоя на Герлен по който бяха бая народ луди...забравих му името вече
Тес го описваше като магически сладолед май

# 329
  • София
Магическия елексир Laughing и аз съм от лудите по него Crazy

Общи условия

Активация на акаунт