''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 202
  • 491
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Еее, Жаки, браво! Честит Иносънт, и пожелавам да го свързваш със страхотни спомени от предстоящото море...!  Hug

А новата Ескада и мен не ме впечатли - нищо особено....

Ти според мен ще събереш всичко на Тиери Мюглер  Mr. Green  Shocked  Money Или поне ти го пожелавам!

# 451
  • In The Middle Of Nowhere
Жаки, към 70 лв излиза този сет  Peace
А някой може ли да ми каже, че така  и не разбрах това refillable e флакон без пулверизатор така ли??

# 452
Не, има си пулверизатор. Но като ти свърши парфюма не мяташ шишето, а може да го пълниш пак и пак Simple Smile
Стига да имат тaкава машина за пълнене. Но в БЗ няма. (поне няма за Иносент)

# 453
  • In The Middle Of Nowhere
Аха ясно, мерси  bowuu

# 454
В голям филм се вкарах и сега имам нужда от помощ  Embarassed
Пробвах днес една Прада, която беше в тъмно розова кутийка. А под нея имаше същото шише, но в светлорозова кутия. Помислих, че са ЕДП и ЕДТ, обаче сега като взех да търся, не мога да се ориентирам. Някой може ли помогне  Praynig
А както можете да се досетите, спешно я искам.

# 455
  • София
http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-1045.html

Ето тук Prada е със светло розова кутийка...

А другото вероятно е Tendre.... Хм, Тендър е в още по-светла опаковка... почти бяла...

# 456
И аз така помислих, но не беше в торбичка и нямаше помпичка.

# 457
  • София
Ами те по принцип нямат помпички и торбички... С помпичката си е отделен  вариант май...

Ето ги:

# 458
Би трябвало да е втората- и течността и кутията бяха по-тъмни.

# 459
  • София
Би трябвало да е втората- и течността и кутията бяха по-тъмни.

Втората е просто Прада... Mr. Green  Peace

# 460
Сега се сетих да ви питам нещо....забелязали ли сте, че всичките парфюми на Мюглер имат в кутиите една малка книжка. С нея можеш да се регистрираш за клуба на Мюглер (Thierry Mugler Circle)....но в този Иносент нямам такава книжка!!!!!
Иначе изглежда супер оригинален....и кутията и шишенцето. Имаше даже стикер на кутията, че купувам оригинал и името на дистрибутора. Това за 1ви път го виждам.

# 461
  • София
Сега се сетих да ви питам нещо....забелязали ли сте, че всичките парфюми на Мюглер имат в кутиите една малка книжка. С нея можеш да се регистрираш за клуба на Мюглер (Thierry Mugler Circle)....но в този Иносент нямам такава книжка!!!!!
Иначе изглежда супер оригинален....и кутията и шишенцето. Имаше даже стикер на кутията, че купувам оригинал и името на дистрибутора. Това за 1ви път го виждам.

Дано скоро забележа ... Не съм си взимала нищо на бранда, но се точа на една звезда, така че, надявам се, скоро..... Mr. Green Единствения парфюм, в който съм имала книжка е Fragile...

# 462
Ами честно казано се очудих. Имала съм Иносент и преди 3 години и си имаше книжка, както и Angel и Alien.
Незнам този защо няма....а вътре в кутията има надпис, че те очаква покана...странно
Даже и О де Стар имаше книжка  Thinking
Шишенцето е една такова мъничко и красиво...направо ще ми е "отново" жал да го пръскам....и красивата синя течност да намалява. Следващият път ще си взема 75мл....а жалко, че няма и 100 Blush
Много ми харесва капачката....преди имах 75мл и шишето има различна капачка от този, който е 50мл

# 463
  • София
Чакат да ги поканиш вкъщи един по един  Mr. Green

Може би просто вече не слагат такива книжки,аз поне за БЗ мисля че трябва да са 100% оригинали

# 464
Gift Set - 1.7 oz Eau De Parfum Spray Refilable + 3.3 oz Body Lotion + .8 oz Shower Gel    $49.69
Е цената наистина е убиец!
А само лосиона за тяло беше към 70лв в БЗ.....много го исках, но това са вече доста пари за едно лосионче

аааа...сетих се също, че питах в БЗ дали имат пълнителите за Garden of Stars....имаха и 50мл струват към 147лв #2gunfire

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 18:40 от Jackie

Общи условия

Активация на акаунт