''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 179
  • 491
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честити ароматни придобивки!Дано ви носят много щастие и приятни емоции! Hug

Аз от няколко часа съм притежател на Хипноуз и не мога да му се нарадвам Party
Heart Eyes

Не че не започнах веднага да кроя планове за следваща покупка Whistling

# 436
  • София
ЕЕЕ, суопер, честито!!! С радост да си го изпръскаш!

# 437
Тес се изгуби някъде, дали не твори нова тема  newsm78

# 438
  • София
Боpислава, честито и със здраве! Какво си набелязала за следваща покупка...?  Mr. Green

# 439
  • София
Мерси!  bouquet

Класическата отрова Crazy
Тес се изгуби някъде, дали не твори нова тема  newsm78
Наистина Тес я няма от доста време Thinking

# 440
  • София
Отровата, мммм, да... добър избор...!

Жакииии, къде сииии.....? Чакам те цял деееенн....!  Mr. Green  Hug

# 441
Eто ме Simple Smile Бях на фризьор и преди малко се прибрах....

# 442
  • София
Eто ме Simple Smile Бях на фризьор и преди малко се прибрах....

Mr. Green Хайде чакам описания да чета.... Mr. Green

И за разхлаждане:

# 443
Днес до мене в салона седя Ирен Онтева....с жесток парфюм беше, но не я питах кой е....Sad
Трябва да се сетя вчера какво пробвах....че хич не беше малко. Blush

Изреждам в списък какво пробвах:  Mr. Green
- Целувката на дракона  ---------не ми хареса
- Аngel Peony ---------------определено ще го взимам
- Escada новата (даже не погледнах как се казва)----------не е зле, но нищо особено. Шишенцето ми хареса много и опаковката
- Sunkissed Glow - поне 30 минути го пробвах....пръснах се около 5-6 пъти---------ами не се получи между нас. пръснато на китката ми ухаеше на пот Sick
- Innocent---------какво да кажа БОЖЕСТВЕН АРОМАТ
- Ferre Rose ---------приятен и лесен за харесване парфюм, за мене пак нищо особено
- CK IN2U Heat for Her ------не е зле, хубав коктейл за лятото
- CK One Summer --------определено за мене НЕ става. Много лимони има
- Sisley (всичко, което имаха) --------------нищо не ми хареса....за тея пари да си гледат от Сисли работата

Това до колкото си спомням са нещата, които пробвах вчера в 2-та БЗ. И на Хемус и в Мола.
Сигурно влезнах и излезнах от БЗ поне 3-4 пъти....охраната ме гледаше вече странно. И накрая, защото дилемата беше огромна....говорих по телефона и със Зори (Noir)
и все пак за морето си взех Innocent
за "приличните" 110лв за 50мл....шишенцето е красота. Определено съм доволна.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 16:48 от Jackie

# 444
Борислава честито за Хипноуз!Много да му се радваш!Аз го имам от зимата и смея да твърдя,че пак бих повторила като свърши.Ланком са почитатели на ванилията/която обожавам/,има я в почти всеки техен аромат.
Честито и за Томи Гърл!Много емоции с новите придобивки,момичета!
Жаки,чакаме с нетърпение отзиви кое ти хареса и кое не. Heart Eyes

# 445
  • Варна
На печелившите - честито!
Жаки, интересни описания. Имам чувството, че харесваме едни и същи аромати. Абе не е ли височка тази цена за 50мл???

# 446
Видя ми се ок, като за парфюм на Мюглер. А и ги питах нямат ли от шишетата, които се пълнят....но казаха, че от тях не внасят. Ако цената вече беше 140-нагоре нямаше да го взема

Трябва да разкажа и още нещо.....в БЗ влезнаха 2-ма....да ги наречеме мутра и неговата мутреса. Разхождаха се все едно парфюмерията е тяхна Grinning Накрая мъжа отиде до рафта, където седи ALIEN и супер просташки извика на мадамата си....Еййййй тоя виждала ли си го...като ударението на "виждала" се сещате къде е!!!! Laughing

# 447
  • In The Middle Of Nowhere
А Innocent по-скоро летен аромат ли е или зимен и има ли нещо общо с Ейнджъл?

пп: до колкото разбирам във фрагранса има такова пълнещо се шише от 50 мл в сет с лосион за тяло и душ гел за $49 Peace и според мен разликата с този от БЗ е значителна.

# 448
За мене става за всички сезони. Бих го носила и лято и зима. И не усещам особена прилика с Angel. Определено си има собствен характер Grinning

Имаш на предвид разлика като цена ли? Там колко е? няма смисъл да си взимам пълнещо шише, след като в БГ не ги пълнят. Пълнят само Angel и Alien

# 449
Приличат си, според мен.

Повече прилика има с Angel от измитата Angel Le Lys и все пак недостатъчно, че да ме дразни, както самият Angel.

С кеф си го нося и съм обдушвана често от приятелят ми, понеже той обича да мириша на сладкиш  Mr. Green

И за лято става, но подозирам, че зимата ще ми харесва повече, сега сякаш му се губят част от съставките.

Общи условия

Активация на акаунт