подсъзнанието може всичко 13

• 78 956
  • 456
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, не мога да изтегля книгата "Подсъзнанието може всичко" от линка, който сте дали: http://truden.com/download-file-103.html/
Пробвах поне 10 пъти, постоянно ми изписва нов код  Thinking
Кажи речи от една седмица не се чувствам хич добре, по цял ден ми е лошо, вие ми се свят, не мога да пазя равновесие, като седна постояно сякаш нещо ме люлее, десният ми крак изтръва и това е откакто стана земетресението миналата сряда, много се уплаших, дайте съвети за някакви упражнения, нещо за четене, което да ми помогне, тук има много информация, но в момента не мога да отсея най-точната, в безизходица съм момичета, помогнете  Praynig

и при мен беше така, но успях накрая
ако искаш дай ми мейл на лични да ти я пратя  Grinning

# 136
     Аз я изтеглих от линка на Спиралата, който е даден на първата страница на темата "Сайтове с електронни книги"!
    Сега проверих, преди да пиша, има я.
    Извинявам се , че  не го слагам тук, но нямам идея как става точно, по- точно не съм сигурна.

# 137

Кажи речи от една седмица не се чувствам хич добре, по цял ден ми е лошо, вие ми се свят, не мога да пазя равновесие, като седна постояно сякаш нещо ме люлее, десният ми крак изтръва и това е откакто стана земетресението миналата сряда, много се уплаших, дайте съвети за някакви упражнения, нещо за четене, което да ми помогне, тук има много информация, но в момента не мога да отсея най-точната, в безизходица съм момичета, помогнете  Praynig

за да преодолееш по-бързо уплахата ,ти препоръчвам тази тема "Цветолечението на д-р Бах "
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366128.0
попитай там ще ти кажат коя есенция е подходяща  Hug

КАто се поотпуснеш , можеш да започнеш с утвърждения :
Идеално здрава съм.
Чувствам се прекрасно  физически и душевно.
Моето тяло е в идеална хармония със Земята и Вселената.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • Добрич
Аз съм на хомеопатия, вчера ми изписаха да взема еднократно Aconitum, цветолечението беше съвместимо с хомеопатията нали
Ще пиша и в темата за цветолечението, защото вече не издържам, като парцал съм, нямам сили
А утвържденията мога ли да ги започна сега или когато се поотпусна малко?

# 139
kartel4e, пробвай заедно с утвържденията, както те е посъветвала Ели, да послушаш и мантри  Wink
Ето тази например - http://www.youtube.com/watch?v=g263N4XzoZo&feature=related
Ако не се лъжа Писка Лиска я беше пуснала преди време. Много е релаксираща, приятна за слушане и ми стана една от любимите мантри  Heart Eyes

П.П. Ето един коментар за тази мантра  Hug
"This mantra helped me to get rid all mental illness,
i would definetly recomended everyone to perform this kind of meditation.
we know all of our negative emotions leads to our negative thoughts and distrations,
but with this meditation makes opposite."

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 12:01 от mijjjka

# 140
  • Добрич
kartel4e, според мен трябва да попиташ лекуващия те хомеопат за съвместимостта на двата препарата /на Бах и хомеопатичния/, особено ако няма 10-14 дни от приема на конституционното лекарство.

/Тъй като си от Добрич, предполагам, че ходиш при д-р Стойчев. Попитай го./

# 141
Сетих се и за още една -  Зелената мантра   Heart Eyes - http://www.youtube.com/watch?v=lqcWl6VAB_M&feature=related
Тя е специално за предоляване на страхове и безпокойствия  Grinning

# 142
  • Русе
Сетих се и за още една -  Зелената мантра   Heart Eyes - http://www.youtube.com/watch?v=lqcWl6VAB_M&feature=related
Тя е специално за предоляване на страхове и безпокойствия  Grinning

Слушам я вече. Чудесна е  Hug

# 143

А утвържденията мога ли да ги започна сега или когато се поотпусна малко?

можеш веднага , но без да се насилваш, просто се отпусни и имай доверие
можеш да прибавиш нещо от себе си ,според състоянието ти , но внимавай да не използваш частицата " не"  Peace

да и мантрите са много отпускащи . Успех   bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
  • Добрич
Благодаря ви момичета за ценните съвети  Hug сега от мен се иска постоянство и позитивно мислене

# 145
Важно е действието, а не резултатът. Просто направи каквото трябва. Може да не ти е по силите, може да не ти е писано да видиш резултата. Но това не означава да престанеш да вършиш каквото трябва. Може никога да не разбереш какво ще произлезе от стореното от теб. Но ако бездействаш, нищо няма да се получи.

ГАНДИ

Hug

# 146
mijjjka, извинявай че не писах по-рано. Аз си купувам всички книги и дискове на Дорийн, включително и Karma Releasing от www.amazon.co.uk.   bouquet
Вела, медитацията е следната: стоиш си боса на килима и си представяш че корените от ходилата ти преминават през етажите и пода и достигат чак до ядрото на земята. След това, помоли земята да вземе отрицателната ти енергия и да ти даде положителна. Представи си как положителната енергия се влива в теб през ходилата ти, стига до коленете и кръста ти, до пръстите на ръцете, минава през шията и стига до върха на главата ти. След това струята бяла положителна енергия/светлина излиза пред главата ти и достига небето, после се връща надолу под формата на фонтан и те окъпва цялата. Дано да съм го обяснила добре.  Simple Smile  bouquet
Еlena_ , с твоят лотос до мен медитирам! Тези дни ще ти пиша на личния. Heart Eyes
Амитола, и аз съм влюбена във всички медитации на Дорийн, но по принцип (не само от нейните) като започна нещо ново при мен явно става някакво изчистване, защото в началото сънувам кошмари или ми се вие свят и други такива.  Simple Smile   bouquet
Darena, благодаря ти. Много се радвам че ти харесват преводите. Намери ли медитацията? Пиши ми ако имаш нужда от нещо.  bouquet
Nikolexa и Dani Avramova, благодаря за информацията!  Hug

# 147
  • София
Писка Лиска - Два дена медитирам с последните добавени от Амитола медитации на Дорийн и при мен се получава изчистване. Днес направо съм болна. Даже вдигнах 38 градуса температура. Цяла нощ сънувам нещо и се въртя, като се събудя обаче не си спомням. Точно си мислех дали е вирус или е нещо друго, защото е много силно и ме боли навсякъде в тялото, сякаш се откъсва нещо от мен.

mijjjka - слушах мантрите днес и много ми допаднаха.  Heart Eyes

# 148
Здравейте, момичета!
От няколко дни чета темата. Няма да имам време да се връщам да чета всичко, но ще следя от любопитство като начало Wink
Имам един въпрос: Има ли специални изискавания за слушане на мантрите?
mijjjka  Hug

Хубав ден на всички!

# 149
Няма никакви изисквания. Остава само личното усещане към коя точно да се насочите. Целта на всяка мантра е да реласира тялото, да отпусне и да подпомогне при желание медитацията ни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт