подсъзнанието може всичко 13

• 78 879
  • 456
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома
Винце, сега виждам за къщата... Честито!!! Само радост да ви носи! Simple Smile

Аз също благодаря за темата. Връщам се да дочета старата, не мога да ви насмогна  Hug

# 46
  • GYM
Прекрасна нова тема, Мижжжкаbouquet
ЧервеноВинце, честито, много прекрасни дни на щастие да изживеете в новата къща Hug
Лени, страхотни  новини, не съм се и съмнявала Hug
Относно медитациите...Бях прекъснала с години Embarassed Не ми носеше необходимото спокойствие и умиротворение..Но сега, като възобнових практикуването - нещата се случват просто от само себе си ...Идва даден момент от деня, медитирам и чувствам пълно блаженство Blush Понякога визуализирам, понякога просто се наслаждавам...Чувствам как изчиствам нежелани  остатъци от миналото, чувството е на освобождаване и е много приятно Heart Eyes
Пожелавам ви ПРЕКРАСЕН ден Hug

# 47
Здравейте мили дами  Heart Eyes

Много се радвам, че ви е харесала новата тема  Blush Тя е плод труда на всички нас и аз благодаря за приноса на всяка една!!!       bouquet
Радвам се, че доста хора се включват и че темата ни така живна  Hug

За Крион моето мнение също е да си остане тук. Темата ни е обща и не виждам слисъл да се обособяват отделни малки под-темички и да се разпилява информацията. Но пък ако настоявате, винаги може да се отдели  Hug

...нямам възможност да се разпръсквам и засега чета, следя и участвам /скромно/ само в тази тема ....

И аз така  Laughing

Лили, още едно доказателство, че получаваме това, което си пожелаваме. Затова, когато пиша конкретно желание винаги допълвам "Получавам това или нещо още по-добро...", защото не винаги знаем кое е най-доброто за нас.

nikolexa, много интересен пост. Аз пък защо си мисля, че духовните ни водачи никога не са били в тяло?  newsm78

Г-жа Шуши , да, искам да ги усетя. Но може би наистина още не съм готова... Май не всички хора, дори и тези, които са навътре в тази материя, могат да ги почустват. Например самият Лий Керъл казва, че няма усещане за своите водачи.
Четох в Крион, че било хубаво да им се говори на водачите ни. Не само при искането на импланта, ами по принцип да им говорим - как се чувстваме, от какво имаме нужда, какво искаме... И то на достатъчно висок глас  Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 11:18 от mijjjka

# 48
  • София
mijjjka - Чак сега видях оформлението на темата. Страхотно е !  bouquet

# 49
От известно време следя темичките, но рядко пиша. Много ми е интересно всичко, за което се пише тук. Но имам един въпрос във връзка с ангелите:
Когато ангелите се отзоват на молбите ви, за да ви помогнат или да сбъднат желанията ви, как сте сигурни, че това са служещи на Бога същности/същества, а не дошли да ви изкушават паднали ангели?

# 50
Здравейте и от мен  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Много съм изостанала  Tired. Още не съм прочела предишната тема а , имаме нова . Мише    bouquet
Много хубави неща сте споделили. Продължавам да чета.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Здравейте. Hug
Като закъснял отговор на интересен казус за подялба на имот между роднини и ненамесата на авторката, за която четохме, пускам нещо, което е сред любимите ми. Нека всяка от нас извлече поука за себе си.

Из „Вторият пръстен на силата” от Карлос Кастанеда

Дон Хуан вече ме беше изправял пред дилемата, че не мога да помогна на себеподобните си по никакъв начин. Всъщност, според неговите разбирания, всяко усилие от наша страна да помогнем е тиранично действие, продиктувано единствено от собствения ни егоизъм.
Един ден, когато бях с него в града, аз вдигнах един охлюв, който беше насред тротоара, и внимателно го пъхнах под някакво пълзящо растение. Бях сигурен, че ако го бях оставил насред тротоара, минаващите хора рано или късно щяха да го стъпчат. Смятах, че като съм го преместил на сигурно място, го бях спасил.
Дон Хуан изтъкна, че предположението ми е лекомислено, защото не съм взел под внимание две важни възможности. Едната беше, че охлювът може би е избягвал сигурна смърт чрез отравяне под листата на пълзящото растение, а другата възможност беше — охлювът да има достатъчно лична сила да прекоси тротоара. Чрез моята намеса аз не бях спасил охлюва, а само го бях накарал да загуби това, което с толкова усилия бе спечелил.
Поисках, разбира се, да върна охлюва обратно на мястото, където го бях намерил, но Дон Хуан не ми позволи. Той каза, че съдбата на охлюва била един идиот да пресече пътя му и да го накара да загуби инерцията си. Ако го оставя там, където съм го сложил, той може би ще е в състояние отново да събере достатъчно сила, за да отиде там, накъдето е бил тръгнал...

Разбрахте ли?  Grinning Просто не бива да се намесваме в чуждите процеси.

# 52
  • Семейството е винаги с мен:)
От известно време следя темичките, но рядко пиша. Много ми е интересно всичко, за което се пише тук. Но имам един въпрос във връзка с ангелите:
Когато ангелите се отзоват на молбите ви, за да ви помогнат или да сбъднат желанията ви, как сте сигурни, че това са служещи на Бога същности/същества, а не дошли да ви изкушават паднали ангели?

Ангелите никога няма да те накарат да направиш нещо отрицателно, нараняващо или отнемащо от другите, за да получиш своето. Те изхождат от Любовта и Добротата, и заради това тяхната награда/удовлетворение е нашата благодарност към тях Heart Eyes

# 53
Пак съм аз  Hug
Лично и аз бих предпочела Крион да си остане в тази тема, но се притеснявах да не досадя, тъй като имам доста въпроси  Blush

Четох, че водачите са двама. Присъстват от началото и тяхната цел е да ти служат и помагат. Не са имали инкарнации и затова е добре да им се обясняват някои неща.
Не напускат до края на живота, освен ако не е поискан неутрален имплант. Тогава на тяхно място идват 3 висши водача.
Подкрепям напълно, че трябва да им се говори на глас /колкото и налудничаво да е/.  Laughing

didiela няма да объркаш тялото си  Laughing Малката паяжинка те свързва с него. Ако усетиш нещо и изпитваш желание да влезеш бързо, кажи си, че искаш да се прибереш. Hug

# 54
Изчетох ви  Hug.

Аз също предпочитам да обсъждаме Крион тук. Скоро ударих 40така (но се чувствам на 25г.) и не си направих подарък , но вече си избрах : поръчвам си цялата поредица на Крион. СВалих си книжките и ме грабнаха много и сега ги искам на книжен носител  Grinning.
Имплант ще искам през зимата ,че сега не мога да си позволя депресии, а четох ,че почти при всички се проявяват.

Винце ,честито и от мен . Много щастливи мигове в новия дом   bouquet
Mamagemelar Фокусирай се само върху най -важното си желание, другите ги остави за после. Едно по едно ги карай.Махни съмнението. Ще стане  Peace Praynig. Казваш ,че го виждаш изпълнено , тогава и се почувствай щастлива от това. Отпусни се  Flowers Four Leaf Clover    Hug

За медитациите - аз също мислех ,че истинска медитация  е излизане от тялото , също повлияна от книгите на ШЪрли Маклейн. Затова ми се виждаше страшничко . После открих и други начини за медитиране. nikolexa много добре си го описала  Hug.

И аз съм от отбора на тибетките. АМА как така ги зарязвате ,  нали не трябва да се спират  Naughty.Чувствам се супер и психически и физически от Петимата тибетци. Правете ги   bouquet!

Лиске   Hug Благодаря за ангелската  порцийка, дай малко и от "Знаци от горе"  Wink

Гушки и цунки за всички  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Четох, че водачите са двама. Присъстват от началото и тяхната цел е да ти служат и помагат. Не са имали инкарнации и затова е добре да им се обясняват някои неща.

Да, така трябвало - да им се обяснява подробно и на глас  Laughing
Защото често пъти те се чудели какво става, защо "скъпото същество", към когото са "зачислени" страда и не знаят как да му помогнат, туй като не разбират същността на проблема, предизвикал страданието или мъката.
Беше ми направило впечатление, че когато искаме изобилие трябва изрично да упоменем каква сума е нужна ориентировъчно за охолен живот в страната, в която живеем, защото те не знаели  Laughing
Изобщо много от житейските неща в нашия триизмерен свят не са им ясни, но ако тръгна да им обяснявам всичко на глас...  Crazy
Ще трябва насаме да се обясняваме как стоят нещата  Whistling

Мисля си обаче следното, не знам дали съм права - излиза, че духовните ни водачи се учат всъщност от нас  Wink

Elizabeth_ , хареса ми притчата за охлюва! Аз често правя така точно с охлюви... Но вече няма.

# 56
Привет и от мен.  smile3525И аз ви чета редовно,но не пиша. Сега се включвам да честитя на  Винцето  bouquet  и да й пожелая много щастливи мигове в новата къща.
Мижжжка, прекрасно оформление на темата  Hug
 И при мен нещата взеха да се случват Hug Бавно , но сигурно.  Желая на всички много усмивки и нови желания  Heart Eyes

# 57
Точно така  Laughing "Изказването на онова, което искате и от което се нуждаете, трябва да бъде на глас."

Поради факта, че те не са наясно, кое как е, трябва да им се обясни. Laughing

Миналата седмица исках нещо да стане. Мислих го доста, обясних го наум добре... Ефект нямаше. Вчера си "поговорих" с тях. Беше монолог, но все пак на глас  Laughing След 1 час, резултат имаше. Laughing
Друг пример -  1 месец се мъчих с едно нещо. Разбира се, че наум казвах какво ли не. След монолога, резултата беше на следващия ден  Shocked /при положение, че в най-добрия вариянт, очаквах резултата след 5 работни дни/

И след като може - какво мислите, относно това, че броя на всички е константа и всички се познаваме  Rolling Eyes

Другото, което ми стана интересно е за въртенето и искам да питам, какво мислите. И то в частност за лечение. Слагам и малък цитат:
Ако имате въртеливо движение наляво (обратно на часовниковата стрелка), над екватора, или на нулевия паралел, това е лек тласък за вашия поляритет. Това е, така да се каже, "фино завъртане" (настройване). Полезно е за здравето и поддържа равновесието. Движението надясно (в посока на часовниковата стрелка) над нулевия паралел е за лечение, защото чрез въртенето надясно се създава доста повече енергия

# 58
Мисля си обаче следното, не знам дали съм права - излиза, че духовните ни водачи се учат всъщност от нас  Wink
А някога да ти е хрумвало, че си едно, макар и недостъпно за теб цяло с онова божество, на което се молиш за помощ? Духът просто е повече от човека и е над него.
И още нещо - вие всъщност измолвате сбъдване на желанията си, нали? От Бог, ангелите, или в каквото вярвате? Нали знаете кой може всичко?
Хм, за мен, скъпи дами отправната точка е просто погрешна. Оставам далеч от това да искам от Висшите сили пари...или пък здраве...или онези неща, които вие наричате възвишени от рода на любов, да идете на почивка, да срещнете партньор  и пр. Идеята за мене е на първо място да не бъда зависима от желанията си и по-точно от техните резултати.
Мислех, че искате самотрансформация Embarassed

# 59
Г-жа Шуши, напълно те разбирам! И при мен беше така като прочетох книгата. Купих я защото имах много въпроси относно как да ги чувстваме и виждаме, а се оказа че вече се е било получило само че не съм знаела. Simple Smile Аз не си ги виждам, но ги чувствам много силно и ги чувам.  Heart Eyes
Vili_2703, ако това е името ще го почувстваш вътре в себе си (колкото и изтъркано да ти звучи Simple Smile ). Имената при мен дойдоха изведнъж, едно след друго по време на медитация във формата на много силна мисъл. Бях помолила за тях предварително. Много съм щастлива че ги знам. Heart Eyes
Lilian_V, Elena_ i Radosti, страшно се радвам че ви е харесало! Ще пиша още при 1ва възможност. newsm51

Само да ви кажа нещо набързо: По съвет на Дани реших да започна да медитирам с кристали в/у чакрите. От 2 дни си мисля къде да намеря подходящ магазин и помолих моите ангели да ми ги помогнат. Днес си обикалях из един мол в който пазаря от години и си мислех ще е доста трудно да намеря кристал за всяка чакра. Изведнъж се обръщам и виждам една сергия на средата на мола - беше специално за камъни и никога досега не бях я забелязала. Почнах да ровя за книжката из чантата си за да видя какви кристали ми трябват за всяка чакра, но още преди да си отворя устата човека който продаваше се приближи и ме попита дали ми трябват камъните за чакри.  Shocked Върнах се вкъщи с всичко необходимо и сега ги пречиствам на слънце. 

Прегръщам всички! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт