Тайната на дългата и здрава коса - 72

• 52 214
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Момичета моля ви кажете ми откъде в софия да си купя тази маска с чесън
 http://www.astra.bg/lorys_garlic.htm
 също искам и тази
.
Въобще къде продават тази макра маски?  Praynig

Аз съм гивиждала в Пловдив в магазин Лекси,няколко вида,но в предишната тема някой каза ,че просто предават повече блясък

# 106
Днес сутринта си купих адзе-то и сега съм намазана със смес от него, с лимонов сок, ракия, малко мляко, бадемово масло... от всичко по 1с.л., а от витаминола - на око. Нямам търпение да видя дали ще има и какъв ще въде резултата.
Ще пиша после какъв е бил ефектът.

# 107
hevens door, къде в Пловдив се намира този магазин Лекси? Ще съм ти много благодарна, ако ми дадеш координати   bouquet

# 108
  • В полите на Пирин планина
Kryptonite добре е маската след корените да се нанесе и по дължината, защото някои от със тавките заглаждат косъма и му придават по-добър вид.

# 109
Момичета моля ви кажете ми откъде в софия да си купя тази маска с чесън
 http://www.astra.bg/lorys_garlic.htm
 също искам и тази
.
Въобще къде продават тази макра маски?  Praynig

В Била ги има  Peace

# 110
Lady Incandescent Мерси много:) с мойта коса до кръста здраво мацане ще падне, нооо... няма как:) Аз миналия път два жълтъка бях сложила и си стана една чаша смес едва ли не, за цялата коса кой знае колко ще трябва да направя! Laughing

# 111
VIKI_I, в Билла ги продават.  Peace Аз много се бях замислила дали да не си купя някоя.

Във вторник сутринта си сложих стимуланта на Икаров. По принцип си мия косата през 24 часа, но след намазването ми беше чиста около 36 ч.
Това е голямо постижение за моята коса.

Аз слагам в маската с маслата тривитаминол или само масло и кисело мляко, и жълтък евентуално понякога. Не се чувствам добре, като смеся много съставки.

# 112
Благодаря момичета  Hug Ще отскоча утре до Била, ще си взема и ще дам отзиви  Flutter

# 113
Иха, след маската с адзе-то, косата ми стана мн мека и ве4е седи накъдави кучури, без да има нужда д й слагам балсами и разни спрейове за лесно разресване... само че лошият аромат си остана. Joy Rolling Eyes

# 114
Иха, след маската с адзе-то, косата ми стана мн мека и ве4е седи накъдави кучури, без да има нужда д й слагам балсами и разни спрейове за лесно разресване... само че лошият аромат си остана. Joy Rolling Eyes
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е:адзе-то,ако може и снимка или линк да го видя?Да не е от индийските мазила newsm78?

# 115
  • Бургас
Извинявам се за тъпия въпрос,но какво е:адзе-то,ако може и снимка или линк да го видя?Да не е от индийските мазила newsm78?

ами добре е да прочетете 1-ва страница,1-ви пост  Peace

# 116

ами добре е да прочетете 1-ва страница,1-ви пост  Peace
Благодаря за насоката,но т.к. маската я правя много отдавна и не се бях зачитала скоро в нея,че е новото име на тривитаминола.
А за индийските мазила в предната тема някой беше споменал,че си ги е порачал.Отзиви имали от някой за тях?

# 117
  • Бургас
Сега остава и мен някой да ме светне за индийските мазила. Wink Аз съм пропуснала за тях.  Rolling Eyes

ell_ell   Hug

# 118
Мацки, пак минавам да ви навестя  Hug
Купих си вчера балсам на тази марка http://www.syoss.de/index.php?id=17&L=1

Довечера ще пробвам как е и мога да дам отзиви, но ми е интересно, защото за първи път ги виждам в магазинната мрежа, а ги водят и професионални продукти....   Rolling Eyes

# 119
Бира с таратор , този балсам е от Пикадили,нали?
http://www.piccadilly.bg/adv.php?open=296&town=3
Сподели отзиви след като го използваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт