Тайната на дългата и здрава коса - 72

• 52 174
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз да се похваля, че бях на фризьор и останах очарована! Мисля, че намерих точният човек.  Mr. Green Heart Eyes

Това е първият фризьор, който ме разбра какво искам. Сега ми е много хубаво на душата.  Mr. Green
стискам палци и следващите пъти да си доволна Peace
щото аз винаги първия път си мисля, че съм попаднала на точния човек, ама след 3тия път си променям мнението Mr. Green

# 181
  • София
Бирен шампоан съм виждала, че има и на Милва.  Peace

# 182
  • Бургас
Бирен шампоан съм виждала, че има и на Милва.  Peace

А отзиви за шампоаните на Милва имате ли?Виждала съм с хинин и разни такива,ама прекалено са евтини и затова се колебая дали изобщо си заслужава да опитам с някакъв. newsm78

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 16:22 от kloie

# 183

А отзиви за шампоаните на Милва имате ли?Виждала съм с хинин и разни такива,ама прекалено са евтини и затова се колебая дали изобщо си заслужава да опитам с някакъв. newsm78
В някои от предните теми имаше за този с хума много добри отзиви за мазна коса,аз обаче така и не го намерих по нашите магазини и аптеки Simple Smile

# 184

На мен тези на милва повече ми харесват от Елсев, Gliss kur и т.н. Ползвала съм катранения шампоан и съм много доволна. Не се пени толкова, което предполага, че няма SLES, но не съм разглеждала съставките, следващия път като си взема ще видя.  Whistling

# 185
Ето ги съставките: http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=443 SLES няма, но има SLS, както и бронопол.
Катранения не мирише ли доста силно?

# 186
Ето ги съставките: http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=443 SLES няма, но има SLS, както и бронопол.
Катранения не мирише ли доста силно?

Да, понамирисва  Sick но се свиква  Laughing Аз го ползвах против пърхут и за подхранване. А тези от първа страница никакви сулфати ли нямат или са само без SLES? И кой от двата сулфата е по-вреден ? Blush

# 187
Катранът  е много полезен за косата.Даже на хора с плешиви петна по главата им предписват да си мият косата с катранен сапун.

# 188
Купих си Себорал форте, хининова вода и бадемово масло Grinning На бадемовото масло пише, че след това трябва да се измия с качествен шампоан.. има ли значение с какъв шампоан се изкъпя след това?  newsm78

# 189
  • В полите на Пирин планина
Шампоан за измиване ползвам различен - според случая, но все пак маслата се измива малко по-трудно, особено, акос и прекалила с количеството  Peace

На Милва съм ползвала шампоана с хума, но много изсушава косата и спрях да го ползвам.

Анч, сподели коя тие фризьорката / нали сме градски   Mr. Green /, ако може, че на мен ми предстои подстригване  Whistling

# 190
И аз съм ползвала ш-на на Милва с хума- и на мен ми правеше косата суха.Но бих опитала отново на същата марка с хинин  Peace

# 191
От снощи започнах пак да си правя маската с тривитаминола Simple Smile И косата ми днес е супер Simple Smile
Тези шампоани на Милва от къде ги взимате? Аз бих пробвала този с катран, защото знам, че е много хубаво за косата. Мислила съм си даже да си купя катранен сапун, но от сапун косата седи една такава гадна като на клечки и усешането е неприятно  Peace

# 192
Ами Милвата можеш да ги намериш в аптеките   Peace Цената им е около 2-3лв  Hug

# 193
  • Бургас
Може и аз да ги пробвам на Милва,то и без това в банята вече място нямам. Mr. Green
Но няма да купувам с хумата щом толкова изсушава косата.Може да пробвам с катран или хинин.

# 194
Ами Милвата можеш да ги намериш в аптеките   Peace Цената им е около 2-3лв  Hug

Толкова ефтино  #Crazy Супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт