Тайната на дългата и здрава коса - 72

• 52 187
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
А иначе само тези ли са им шампоаните на милва:с хума и катранен?

# 196
# 197
аз да кажа за маската - много добре ми се отрази, то и друго не очаквах де Laughing обаче се чудя дали ще е добре да я нанасям само по дължината без корените, че от тривитаминола ли, от зехтина ли на 1,2 места като че ли е леко слепена, явно не съм я отмила добре, въпреки, че търках 2 пъти с шампоана Rolling Eyes

# 198
  • в моя свят
Преди малко си купих шампоан Милва с хума от кварталната аптека за 1.90лв. Поръчах и този с катран,че в момента го нямаха.Казвате,че от този с хума се исушава косата.Аз във всяка маска за коса слагам и хума и косата ми става много хубава.За това предполагам,че няма да ми се исуши косата,защото по принцип хумата ми действа много добре. Друго не съм ползвала на Милва освен хининова вода,скоро си я взех и за 2 пъти ползване съм доволна.

# 199
Здравейте и от мен  Hug следя темата от доста време и изпълнявам всичко стриктно свързано с "Бърз ръстеж на косата"....какво ли не съм пробвала като започнем от домашните маски с бадемово,рициново масло,стимулант на Икаров, тривитаминол (опаковка и половина ),хининова вода (задължително) и вече съм отчаяна до краен предел защото резултата не е много голям ... а би трябвало след толкова много грижи...освен това се старая минимално да я горя с преси,маши и всякакви прически,които биха и се отразили зле... косата ми не е боядисв  Animal Snailана ,но определено расте бавно и незнам на какво се дължии...знам че търпението е велика сила НО ДОКОГА?! Sad моля ви вдъхнете ми надежда..  #Crazy  smile3511

# 200
Здравейте и от мен  Hug следя темата от доста време и изпълнявам всичко стриктно свързано с "Бърз ръстеж на косата"....какво ли не съм пробвала като започнем от домашните маски с бадемово,рициново масло,стимулант на Икаров, тривитаминол (опаковка и половина ),хининова вода (задължително) и вече съм отчаяна до краен предел защото резултата не е много голям ... а би трябвало след толкова много грижи...освен това се старая минимално да я горя с преси,маши и всякакви прически,които биха и се отразили зле... косата ми не е боядисв  Animal Snailана ,но определено расте бавно и незнам на какво се дължии...знам че търпението е велика сила НО ДОКОГА?! Sad моля ви вдъхнете ми надежда..  #Crazy  smile3511

Значи нещо от храненето според мен.  Thinking Яж повече риба, бадеми, фъстъци.

# 201
От колко време полагаш такива грижи? И за колко време с колко см искаш да ти порастне косата? Косата ратсе с определен темп. Генетично е.  Peace

# 202
Преди малко си купих шампоан Милва с хума от кварталната аптека за 1.90лв. Поръчах и този с катран,че в момента го нямаха.Казвате,че от този с хума се исушава косата.Аз във всяка маска за коса слагам и хума и косата ми става много хубава.За това предполагам,че няма да ми се исуши косата,защото по принцип хумата ми действа много добре. Друго не съм ползвала на Милва освен хининова вода,скоро си я взех и за 2 пъти ползване съм доволна.
От коя аптека го купи аз никъде не намерих Simple Smile

# 203
поддържам една и съща дължина около година Sad иначе с тривитаминол си правя маска от месец и половина,преди това превех с рициново масло като ми свърсхи с бадемово накрая ги смесвах и двете масла ...а още преди това със стимуланта на Икаров...от доста време се крижа за косата си   newsm78 ...и аз си мислих че може да е на хранителна основа пих дори житамини Geratamin и още едни маи бяха  Fitoval ако не се лъжа макар че направих пълен курс ... иначе може да се каже че косата ми е пораснала с около 1-2 см...но определено мисля че е малко   smile3507

# 204
А за тази година колко пъти я подстрига?

# 205
MissKiller И аз съм така мила  Hug не се притенявай явно си е ген. За почти година коста ми е пораснала с 4 см някъде, а са и постригвани само веднъж  връхчетата. И аз много се грижа за нея. Не е боядисвана, но пък я третирам химически на 6-7 месеца  Confused Затова и полагам такива грижи Simple Smile

# 206
а защо не я оставиш малко да си почине от всякакви маски и след това пак да продължиш.Доколкото разбрах от доста време не си я оставяла без маски newsm78.Възможно е,ако си пренаситила косата да има обратен ефект,а и не се вманиачавай в дължината.Важното е да изглежда жива и лъскава,а не дълга и проскубана.

# 207
Анч постригвала съм се веднъж и то само връхчетата ,така следях фризьорката колко ще ми вземе,че горката жена чак доста се изнерви  Grinning иначе косата ми е жива,лъскава и здрава ... но въпреки това искам да ми покрие гърдите та дори и да стигне малко до началото на коремчето и съм си казала че такава дължина ще поддържам ... и чааакам и чааакаам  Sad

# 208
VIKI_I  как я третираш химически   newsm78

# 209
VIKI_I  как я третираш химически   newsm78

Изправям е  Embarassed Като къдрин само че за изправяне  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт