Тайната на дългата и здрава коса - 72

• 52 174
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
А може ли да ми кажете някакъв дневен крем за лице като за мен, обаче за склонна към акне кожа Confused
Мила, тука за коса си говорим  Mr. Green  Whistling  Hug

# 256
аз я изхвърлих вече и без това беше останала малко  Rolling Eyes

Но ще пробвам първата,че днес я купих все пак не каза,че е гадна да видим какъв ще е ефекта от нея. Thinking

За тази ли маска говориш:

Моля те кажи като я пробваш какъв е ефекта, че и аз искам да си я купя  Crazy

# 257
  • в моя свят
И аз съм от малкото доволни от шампоан на Милва, косата ми е много хубава и мека.Аз също малко се зачетох в другата тема за козметиката и не видях там добро мнение за никой шампоан.Излиза,че на нашия пазар няма качествен такъв дори и в професионалните серии.И какво остава да избираме по-малкото зло.И вече SLS и SLES не ми се струват толкова страшни както някой други вредни съставки на шампоани за които пише CI

# 258
  • Бургас
аз я изхвърлих вече и без това беше останала малко  Rolling Eyes

Но ще пробвам първата,че днес я купих все пак не каза,че е гадна да видим какъв ще е ефекта от нея. Thinking

За тази ли маска говориш:

Моля те кажи като я пробваш какъв е ефекта, че и аз искам да си я купя  Crazy

да за същата,веднага щом я изпробвам ще пиша  Peace

# 259

Днес си купих на Шаума с масло от макадамия(оранжева опаковка).Много гъста ми се видя.Една такава на буци.Мирише приятно.

Аз имам шампоана от тази серия - единственото, с което се различава от другите шампоани е миризмата (на мене ми е малко странна), дано да е добра маската, макар че аз не бих очаквала чудеса от купуваните маски  Wink

# 260
Здавейте, аз се върнах от море ии след жалкия ми опит да си направя маска и с чесън деня в който заминах на море да ви кажа: не се лъжете, който и да ви казва че се отмива и маха миризмата - мнееееее Grinning стоях си до... абе 4-5 дни сигурно с трушиената смръдня, като при суха коса след първия-втория ден беше вече ок, но иначе при всяко мокрене, миене на косата, влизане във вода и тн ефекта беше поразителен!  Laughing незнам приятеля ми как не ме изхвърли  някъде навътре в морето да не му осмърдявам повече живота Laughing но иначе ефекта от маската си беше хубав - косата ми беше мекичка, хубава, за косопад - от едно слагане не виждам голяма разлика хич даже... Но няма да повторя във всеки случай!!! Laughing

# 261
Гадооост!  #Cussing out Измих си косата с хума+прясно мляко+мед, не стига че не се изми добре, ами и стана проскубана, не мога да я среша.. косата ми по принцип е суха, а сега стана направо мазна, като кокошка съм. Предпочитам да си се мия с шампоани, ако ще и да са бъкани с консерванти, отколкото с домашни продукти. Не правете тази грешка !  Naughty

# 262
Гадооост!  #Cussing out Измих си косата с хума+прясно мляко+мед, не стига че не се изми добре, ами и стана проскубана, не мога да я среша.. косата ми по принцип е суха, а сега стана направо мазна, като кокошка съм. Предпочитам да си се мия с шампоани, ако ще и да са бъкани с консерванти, отколкото с домашни продукти. Не правете тази грешка !  Naughty
Наскоро в една от темите тук четох, че ефекта на миене се постига с яйце, защото съдържа природни пенители, сред които лецитин. Докатато хумата абсорбира мазнината по косата и стяга косъма. Предполагам че косата ти си е омазнила заради млякото, особено ако е било с висока масленост  Thinking Много неприятно наистина. Пробвай да полееш вода и ябълков оцет или  лимон - мисля че така се измиваше добре. Успех  Hug

# 263
chudo,надявам се да споделиш какъв е ефектът от маската.Въпреки че съм ползвала на Шаума и Глис-струват ми се еднакви,не особено добри.
Взех си Elseve anti casse маската и пак на Елсев балсам за изправяне.Балсамът не ми хареса,а маската ще я пробвам утре и ще споделя.

# 264
chudo,надявам се да споделиш какъв е ефектът от маската.Въпреки че съм ползвала на Шаума и Глис-струват ми се еднакви,не особено добри.
Взех си Elseve anti casse маската и пак на Елсев балсам за изправяне.Балсамът не ми хареса,а маската ще я пробвам утре и ще споделя.

Ами добре ми е косата от маската.Не мога да кажа ,че е лоша.Не ми я омазни. newsm78
От купените маски най-много съм доволна от Шаума(кафявата).

Но по принцип никоя маска не може да замести ефекта на отварата от коприва. Peace

# 265

Ами добре ми е косата от маската.Не мога да кажа ,че е лоша.Не ми я омазни. newsm78
От купените маски най-много съм доволна от Шаума(кафявата).

Но по принцип никоя маска не може да замести ефекта на отварата от коприва. Peace

Ще ми кажеш ли какви са пропорциите за отварата с коприва

Гадооост!  #Cussing out Измих си косата с хума+прясно мляко+мед, не стига че не се изми добре, ами и стана проскубана, не мога да я среша.. косата ми по принцип е суха, а сега стана направо мазна, като кокошка съм. Предпочитам да си се мия с шампоани, ако ще и да са бъкани с консерванти, отколкото с домашни продукти. Не правете тази грешка !  Naughty
Наскоро в една от темите тук четох, че ефекта на миене се постига с яйце, защото съдържа природни пенители, сред които лецитин. Докатато хумата абсорбира мазнината по косата и стяга косъма. Предполагам че косата ти си е омазнила заради млякото, особено ако е било с висока масленост  Thinking Много неприятно наистина. Пробвай да полееш вода и ябълков оцет или  лимон - мисля че така се измиваше добре. Успех  Hug

Точно така само с жълтък-става много обемна косата,но след втори пореден път не е вече така,но ако се редува един път шампоан,1 път жълтък става,но жълтъкът няма да измие маската и иска доста хладка вода.

# 266
havens door,
не слагам определени пропорции.Слагам три,четири стръка да се варят в една средна по големина тенджера.Изчаквам да изстине и накрая на къпането си обливам косата с отварата и след това изплаквам още веднъж с по-хладка вода.

Но есента  намирам коприва.Септември,октомври си правя процедурата.
Чудя се дали тази година да не се запася и да си изсуша коприва.Дали ще върши същата работа сушената коприва?

# 267
Здравейте, не знам точно къде трябва да пиша, затова ще ме извините ако не съм уцелила темата нали  Embarassed Та на въпроса... понеже използвам пресата и машата почти постоянно си взех Loreal Studio HotStraight за да не се уврежда уж, а преди на навия всеки кичур на машата или да го изправя на пресата си го пръскам с лак. Всеки казва, че не трябва да си го пръскам, защото много се увреждала косата и се разваляла самата маша/преса, само че аз не си ли сложа лак, то се разваля след 2 часа примерно. Не знам какво да правя newsm78 Може би вече някой е отговорил на подобен въпрос, за което се извинявам, но не намерих нищо

# 268
Здравейте, не знам точно къде трябва да пиша, затова ще ме извините ако не съм уцелила темата нали  Embarassed Та на въпроса... понеже използвам пресата и машата почти постоянно си взех Loreal Studio HotStraight за да не се уврежда уж, а преди на навия всеки кичур на машата или да го изправя на пресата си го пръскам с лак. Всеки казва, че не трябва да си го пръскам, защото много се увреждала косата и се разваляла самата маша/преса, само че аз не си ли сложа лак, то се разваля след 2 часа примерно. Не знам какво да правя newsm78 Може би вече някой е отговорил на подобен въпрос, за което се извинявам, но не намерих нищо

И аз бях така. Точно по този начин развалих 2-те си преси  Blush Но сега си слагам преди изправяне бадемово масло, прави мокър ефект, защитава косата и ефекта е траен. Същото правя и преди къдрене само че аз се къдря с ролки, мисля че с маша ще стане още по-добре Simple Smile

# 269
Kжете продукти, предотвратяващи късането на коса и цъфтежа, моля ви. желателно е да са ампули серуми, а не балсами . Мерси много.

Правя си маската с тривитаминола - имам три направени досега, но явно се иска време. Слагам на връхчета масло жожоба, но въпреки това са страшно чупливи. Горният ми слой коса е като слама Sad

Общи условия

Активация на акаунт