Кори ти за ботушки,аз пък якенце взех на моя...хич не ми се иска да идва зима

Р О Н И много хубава питка, голяма сладурана малката Паола!!!
Ние от 15 сме на ясла , Галче дано да е минало добре днес

Чао и хубав ден !!!

.
. Та сега се колебая , но дотогава ще го измисля .
, много ви се кефя . Ако имах възможност и аз бих се се присъединила кам отбора , но ще поизчакам още малко
. Трудно , трудно , колко пък ще ни е трудно - само първите 20 г.
.
на всички дребосъци и хубав ден .
.
ей тва вече не знам дали бих си причинила съзнателно и умишлено 

и за всички мъници 
.
//
, децата растат, аз почвам работа, мъжа - побеляла му косата.....Нямам думи...
за настроението с което ме зареждате, пожелавам ви приятен и слънчев ден и 
После пак си слагаше хавлията на главата, ама поне си остави малко видимост 

. Аз иначе не бих се справила с две, не че е невъзможно, но засега ще ми е доста трудно. Предпочитам второто да родя като си поподредя живота. Но всеки сам си знае и си преценява, но за децата няма по-хубаво от братче/сестриче на същата възраст ( от опит знам
). 

:

, в началото като отворих вратата беше шокирана от толкова много ПОСЛУШНО седнали деца и не искаше да влиза и с побутване я вкарах вътре , стоях с нея 30 мин.и през които послушанието премина в умело контролирана от възпитателките анархия
,но ме притеснява че само с големите си има работа имаше едно само което скоро ще стане на 2 години и никакво внимание не му обърна
..... Скоро ще има "родителска среща" . Целта е да се запознаят родителите на децата от групата помежду си и децата по нататък като започнат да си гостуват по приятелски да са спокойни,че мама (и тате евентуално) са приятели с майката и таткото на приятелчетата си, а и си помагат тези които са на половин ден детска а родителите с плаващо работно време...
,който позира сам за снимка
и накрая с мама
...та разбрахте коя ни е предпочитаната играчка тези дни 
. Силно се надявам да са единични случаи , и дано не се случва на нашите деца .
Препоръчани теми