На плажа, в парка, по поляни, забава е голяма с наш'те Юнски малчугани :)

• 15 955
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
       Здравейте момичета,
 Кори ти за ботушки,аз пък якенце взех на моя...хич не ми се иска да идва зима Rolling Eyes,искам вечно лято и слънчице Sunglasses

Р О Н И  много хубава питка, голяма сладурана малката Паола!!!

Ние от 15 сме на ясла ,  Галче дано да е минало добре днес Simple Smile

Чао и хубав ден !!!

# 211
Кори, аз пък ще търся пантофи за ясла Crazy

Пети, много сме доволни от първия учебен ден и аз и "ученичката". Аз от родителската среща (дават всяка сутрин плод, сутрин имат творчески занимания, следобед свободни игри, и т.н.), а Диди не знам от какво Mr. Green, но изглеждаше много щастлива и дори като ми я връчи госпожата и тръгна да ме води обратно в групата Laughing
Стискаме палци на всички скорошни "първолаци" Hug

# 212
Здрасти и от нас  Hug.
С тия отпуски  съвсем ни хвана мързела да пишем , ама то и време не остава .
Ние сме ок , Валчи със всеки изминал ден заприличва все повече на голям- малък човек. Дяволийте му се увеличават , знанията и уменията също . А на мен ми е все по забавно да гледам света през неговите очи .
Аз също смятам да го пускам на ясла пролетта , но днес бяхме на детски РД и майките там такива неща ми разказаха  #Crazy. Та сега се колебая , но дотогава ще го измисля .
Бременните мами - newsm10, много ви се кефя  . Ако имах възможност и аз бих се се присъединила кам отбора , но ще поизчакам още малко  Wink. Трудно , трудно , колко пък ще ни е трудно - само първите 20 г.  Joy .
Кори - да се похвалиш с покупките . И аз започнах да поглеждам вече за есенно - зимния сезон , още е рано ама ....
 Hug на всички дребосъци и хубав ден .

# 213
. Трудно , трудно , колко пък ще ни е трудно - само първите 20 г.  Joy .
Да, и аз така мисля - трудно, трудно, колко да е трудно... една съученичка има дете колкото Митко, с разликата, че има и едно на 3 и едно на 5  Crazy ей тва вече не знам дали бих си причинила съзнателно и умишлено  Mr. Green
Хайде всички, които тръгват на ясли много да се забавляват и да бъдат здрави!
Рони, много добре изглежда питката, с тези крачета е супер!
Хайде поздрави от мен, след малко снимки от лятното екскурзионно ще пусна!

ей такива ботички му взех на Митко http://p-media.laredoute.fr/intl/Products/picture/3/324157732_XP_3.jpg надявам се да са му удобни, когато дойде времето, а иначе едни малки маратонки пума му купих за есента, ярко червени  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 14:51 от offioly

# 214
и майките там такива неща ми разказаха  #Crazy

И какво толкова са казали Confused

# 215
Джи Джи, много весели снимки! Simple Smile

МаЛе, ако НАН3 му харесва и е подходящ за възрастта му, няма смисъл да го сменяш, според мен. Аз в БГ купувах Хипп 3. Само дето много трудно намирах Био. Обикновеното на Хипп в розова опаковка беше с вкус на ванилия...  ooooh!

рали, зайчето у вас ли остана или му се радвахте за малко?

Кори, дано разрешиш проблема по най-добрият начин! То как, всъщност, се лекуват разширени вени?  newsm78

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 22:33 от Бюти

# 216
Здравейте и от мен, за всички мами   bouquet и за всички мъници   love001
И аз не съм писала има няма 10-тина дни, използвам всяка минутка за разходка навън и не остава време да седна пред компа .
В сряда и ние ще правим прощъпулник на Ками, вече ходи що годе стабилно, къде пада - става, важното е че има желание и не се отказва след всяко тупване по дупе . Крачетата по питката на Паола ще ги "откраднем" като идея са супер, Рони благодаря за идеята  smile3525 .
Ние още сме във Варна, в четвъртък ще пътуваме с пуф-паф за София, на Ками ще и е за пръв път - дано да и хареса, докато бате Сашко се е возил вече 8 пъти и всеки път е в еуфория / ще става машинист-пилот и бодолаз / водолаз  newsm62 //

Прибираме се да направим изследванията на Камка за яслата, че и тя милата ще е ученичка на 15.09 .
Успях да им посбера "чейз" за яслата/градината/ от Варна, останаха ни май анцунг и пантофи за бате да купуваме, че искат и дрешки 2-3 чифта за смяна в нашто ОДЗ .

Ето и една снимка на мойте бандити :

Момичета, лятото си отиваааааааааа newsm45 , децата растат, аз почвам работа, мъжа - побеляла му косата.....Нямам думи...

Обичам да ви чета,  newsm20 за настроението с което ме зареждате, пожелавам ви приятен и слънчев ден и  Hug

# 217
Хехехе, днес моя дивак решил да пробва какво става, ако вървиш с хавлия на главата... резултатът беше, че се тресна в шкафа, дори два пъти  Crazy После пак си слагаше хавлията на главата, ама поне си остави малко видимост  hahaha

От днес го оставям да се учи с лъжичката сам! Слагам го в средата на кухнята, без дрехи, и с нецапаща каша... ето и резултата  Mr. Green

# 218
Гали, Митко ще го схрускам ей така, както си е изцапан с нецапащата каша Joy

Ние понакупихме малко гардероб за ясла. За 3 блузки и панталонки + пантофки = 50лв Money. За първа необходимост достатъчно + наличното, което й става от пролетта. После още, ако се наложи Wink

# 219
  • София
Здравейте,

Не само, че Марти е редовен "ученик", ами и майка му всеки ден вече се срамува от белите, които прави Embarassed. На две на три - почти прескочил решетката на кошарата за спане, от едно люлеещо се конче се хвърлил през прозореца на пластмасовата къща, поливал прозорците с шишето за вода.

Иначе и аз вече тръгнах на работа и засеге ми е добре, толкова бързо ми минава времето.
И аз купих едни маратонки на пума, намалени. Яке купих още пролетта. Гледам все от намаления да пазарувам Wink

Хайде успех на всички малки "ученици" и на големи "каки и батковци" Hug. Аз иначе не бих се справила с две, не че е невъзможно, но засега ще ми е доста трудно. Предпочитам второто да родя като си поподредя живота. Но всеки сам си знае и си преценява, но за децата няма по-хубаво от братче/сестриче на същата възраст ( от опит знам Wink).

# 220
Гали, радвам се че ученичката и ти сте доволни от първият учебен ден  Peace

Веси, палав, но е хубаво, че се  е адаптирал и се забавлява  Peace

Видях снимките на Паола и се сетих, че мога да покажа и аз подобни от прощъпулника, който правихме на 29.07.2009г.

Питка, която правих с много любов  Heart Eyes:

Много се чуди, докато тръгне ( чаршафа като че ли я караше да се чувства несигурна):

Като стигна до нас се хвърли в баща си, после седна и след дълго оглеждане и умуване...

Избра мишката на компа, парите и дървено чукче за съдия:

Снимките ги извадих от видеото и не са с много добро качество.

Днес ходихме да питаме за места по яслите.
Утре сме на изследвания, в петък внасям документите и другия понеделник, т.е на 7.09. започва ясла. Много бързо, не го очаквах.
Говорих с директорката надълго и нашироко за всичко. Разгледахме яслата с мъжа ми, видяхме къде ще си играе, къде ще спи, гърненцата, мивчиците и всичко.
Леглата не бяха кошарки, но казаха, че имат и група с кошарки ако искаме ще я сложат там. Притеснявам се, че много се върти и да не падне. Разбрахме се, и че ако не иска тяхното гърне да занеса нейното. В началото може би ще я взимам наобед докато свикне.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 08:40 от Vivian*

# 221
Вивиан, браво на бъдещата кака, много е сладка Heart Eyes

Аз все пак чакам някой да ми каже за какви страхотии в яслите става дума, защото от днешната представа, която добих за гледането и възпитаването на децата в нашата ясла, не останах с подобно впечатление Confused

# 222
Та....Моето  диване   реши  че  няма да   боледува  и  днес  ме  води  на  детска  Joy ,  в  началото  като  отворих  вратата  беше  шокирана  от  толкова  много  ПОСЛУШНО седнали  деца и  не  искаше  да  влиза  и  с  побутване  я  вкарах  вътре , стоях  с  нея  30  мин.и  през  които  послушанието  премина  в  умело  контролирана от възпитателките  анархия  Mr. Green ,накрая  едвам  я  хванах за  да  си  тръгваме ,утре  сме  за  цял  час  там,да  видим  какви  ще  ги  дъФчим , възпитателката  през  цялото  време  се  опитваше  да  се  внедри  в  игрите  и  Joy ,но  ме  притеснява  че  само  с  големите  си  има  работа  имаше  едно  само  което  скоро  ще  стане  на  2  години  и  никакво  внимание  не  му  обърна  Sad  .....  Скоро ще  има  "родителска  среща" . Целта  е да се запознаят    родителите  на  децата  от  групата помежду  си  и  децата  по  нататък  като  започнат  да  си  гостуват  по  приятелски  да  са  спокойни,че  мама (и  тате евентуално) са  приятели с  майката  и  таткото  на  приятелчетата си, а   и си помагат  тези  които  са  на  половин  ден  детска  а  родителите  с  плаващо  работно  време...
Снимки  не  правихме  днес ,но  за  да  не  ни  забравите  ето  един  последовател  на  Папарацo ,който  позира  сам  за  снимка   и  накрая  с  мама  ...та  разбрахте  коя  ни  е  предпочитаната  играчка  тези  дни  smile3509
Лека  вечер!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 00:44 от Мaya

# 223
Привет .
Мнага хубави питки - да му се дояде на човек
offioly- много ти е сладко Митачето , и се справя чудесно .
Галче - чак страхотии не са , но като всяка майка и аз си имам своите опасения .
В общи линии ставаше дума за деца без надзор и грижи , със лошо отношение от страна на персонала . Примери не искам да давам -такива всеки може да намери , и добри и лоши , не е там въпроса . В крайна сметка и на  нас това ни предстои .
Като пиша това не искам да  налагам някакво мнение , просто споделям  Peace . Силно се надявам да са единични случаи , и дано не се случва на нашите деца .
 smile3524

# 224
Здравейтеее!

Майка ми е детска учителка и да ви кажа през годините (от както  се помня говоря) никога не съм виждала лошо или безхаберно отношение от учителките. Аз цял живот съм около детските градини. Е не са перфектните гледачки, но няма да ви оставят детето ако падне случайно, цялото в кръв, да реве и никой да не му обърне внимание, каквито истории съм чувала. Така че, поне според мен, не че няма и лоши учители, но те са единици.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт