Да ти е жив и здрав! Вие как сте? Отдавна не си писала....
Гали, ти най-важното от цялата рецепта ще спестиш.
Аз на всичко слагам чесън за аромат. Дори на Мишелините манджи.
А пък таратор как обичаааа това дете ... сигурно заради чесъна.
,а бяхме само за час ,не знам какво ще се правят като е за по цял ден ,а има и още малки хлапета в групата....
, пак съм я нарисувала да следя дали се увеличават
Знам, че така лишавам семейството си от полезни неща, но не мога да се пречупя. Диди, ако и тя обича /а яде малко таратор първият ден на яслата/, ще ходят с тати си навън да ядат тиквички с кисело мляко и чесън
за вас!

))) 
/, ако има желаещи след като се пооправи времето....и айдееее.....
(

Първо изглеждаш много добре, направо страхотно и второ вече с 5 см разкритие толкова спокойна, мислеща за изпит
(Аз като направих 5 см разкритие и след 1 час родих 
Мен нещо не ме отразява на снимките.
, а когато види коли, камиони по Тв и вика ъъъъ и с ръцете имитира все едно кара кола. Същото прави и като го питаме "Дядо как кара кола"
Много интересно имитира дядо си как плува... Ох, то сигурно това са най-нормални неща, но аз толкова му се кефя как навързва нещата
Направих кюфтенцата,станаха вкусни(но с чесън).
Диди също много ги хареса, даже искаше да яде с вилицата направо от тавата 

Много ти благодаря!
Супер добре изглеждаш и си просто мама не суперуоман,а направо терминатор! Толкова дини си нарамила под 1 мишница и явно много добре се справяш! Успех на изпита, а след това и леко раждане! Да се похвалиш

и това се повтори 3! пъти, като веднъж не се обърка да целуне мен
Явно съм просто гледачката за сега...
днес му дадох за сефте цяло кроасанче с шоколад и определено му хареса
Ще изчакам още няколко месеца, и ще направя опит, но не мисля точно в тази негова криза да го лишавам от нея
И да вметна нещо - детето ми не е кърмено
Уточнявам това, т.к. според мен има разлика между кърмените и тези, които не са деца и ползването на биберони-залъгалки. Пак мое мнение