Благодаря за милите думи, определено е стряскащо да имаш бебе и да чакаш още едно,
но пък и се радвам и все някак си ще се оправим

На морето беше много хубаво, окъпахме я Катето няколко пъти - така трака със зъби, но в същото време се заливаше от смях и радост. Най-весело беше, като я вкарвахме с лодка, единия път даже си направи съня там, че и мама и тати да се окъпят спокойно в морето.
За съжаление всички ни хвана летният вирус и почивката приключи злополучно с повръщане и разстройство. Катерина се стопи за 2 седмици, сигурно е 8 килограма, а аз много се уплаших да не съм навредила на малкото бебе, но вече сме добре и се надявам отново да й укрепим имунитета, че идва зимата.
Много хубаво това с яслата, нас не ни приеха, но аз и не съм била настоятелна в търсенето на ясла - нали оставам вкъщи, а и майка ми ще бъде доста свободна в идните месеци и засега тя ще помага. По-нататък обаче ще се ходи на ясла, защото не искам да лишавам малката от игрите с връстниците й. А и повечето ни другарчета няма да са в парка, а в яслата и ще ни е скучно
Рони, Вививън, наистина страхотни питки!
И ние вече имаме зимно комплектче, за малко да се обзаведем и с обувки, но ще изчакам още, че ме е страх да не й умалеят много бързо.
Ние засега сме в Русе, да укрепнем малко край грижите на бабите, а по-нататък ще видим как ще се оправяме.
Айде, целувки на всички сладури!

,
но аз редовно си го правя този номер вече свикнах, а и Ивко става по моето време..е почти винаги..
обаче този път (да не чува дявола де) се лекуваме само с хомеопатия и дано кашлицата не стане по сериозна че лошоо, засега давам Студал.Иначе само хрема и от вчера и кашля като днес по сериозно .. ако и утре е така ще идем при на мама Радост лекаря хомеопат и да ни спасява той. 
Нямам избор за съжаление.
Трябва да работя.
: