На плажа, в парка, по поляни, забава е голяма с наш'те Юнски малчугани :)

• 15 848
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, мами!

Благодаря за милите думи, определено е стряскащо да имаш бебе и да чакаш още едно,
но пък и се радвам и все някак си ще се оправим Simple Smile

На морето беше много хубаво, окъпахме я Катето няколко пъти - така трака със зъби, но в същото време се заливаше от смях и радост. Най-весело беше, като я вкарвахме с лодка, единия път даже си направи съня там, че и мама и тати да се окъпят спокойно в морето.
За съжаление всички ни хвана летният вирус и почивката приключи злополучно с повръщане и разстройство. Катерина се стопи за 2 седмици, сигурно е 8 килограма, а аз много се уплаших да не съм навредила на малкото бебе, но вече сме добре и се надявам отново да й укрепим имунитета, че идва зимата.

Много хубаво това с яслата, нас не ни приеха, но аз и не съм била настоятелна в търсенето на ясла - нали оставам вкъщи, а и майка ми ще бъде доста свободна в идните месеци и засега тя ще помага. По-нататък обаче ще се ходи на ясла, защото не искам да лишавам малката от игрите с връстниците й. А и повечето ни другарчета няма да са в парка, а в яслата и ще ни е скучно Wink

Рони, Вививън, наистина страхотни питки!

И ние вече имаме зимно комплектче, за малко да се обзаведем и с обувки, но ще изчакам още, че ме е страх да не й умалеят много бързо.

Ние засега сме в Русе, да укрепнем малко край грижите на бабите, а по-нататък ще видим как ще се оправяме.

Айде, целувки на всички сладури!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 11:05 от Meg_H

# 226
Valero, моят съвет е да попиташ за отзиви за съответната детска ясла и така да решиш дали да го пускаш там. За съжаление при нас я няма тази опция като при Вивиан или при Веси да отидеш предварително да се запознаеш с условията или да седиш първите дни с детето заедно. Въпреки това аз събрах достатъчно мнения на близки и познати за яслата и така решихме да я пишем като първо желание, при все че има една ясла, която е на 2 мин от нас Peace
Диди утре ще обядва в яслата Flutter

# 227
Бюти, зайчето не е наше, само ходим да го тероризираме  Embarassed

Meg_H, ако ви се намери свободно време се обадете да се запознаем  Hug

За яслите няма да коментирам. Следя темата специално за Русенските ясли и градини в подфорум Детски ясли и градини http://www.bg-mamma.com/index.php?board=77.0

Vivian*, много пораснала твоята красавица  Heart Eyes

Мaya,  Hug за теб и  Hug за твоето голямооо съкровище Зара, пълно с изненади  Wink

Всички дечица са повече от невероятни  Hug

Да не пропусна да отбележа, че Митето ще си има братче  Flutter

# 228
 wavey wavey waveyЗдравейте мили мами приемате ли нови членове newsm78
аз се казвам марина и имам син георги роден на 14.06.2008
ще ми бъде приятно да се запозная с вас newsm51 newsm51
smile3525

# 229
Добре дошла, блондHug

рали, супер! Ще имаш още един жив и здрав юнак другата година!  Hug

# 230
  • Miami
Привет мацки  Simple Smile

Ние се завърнахме, нагушках си сладкото момченце  Heart Eyes

Не съм купила ботушки, защото не можах да преценя точно кой номер. Иначе много ми харесаха едни на Geox. За сметка на това обаче му купих екипче спортно, бодита, няколко блузки, играчки.

Рали, честито  Hug

Бюте, с операция се лекуват разширените вени. Сега обмислям кога точно да я направя, защото трябва някой да ми помага за Жорко поне седмица-две.

# 231
Добре дошла blond   bouquet ,   Hug и за Георги .

Кори , винаги когато тръгна да пазарувам, нося в чантата си картончета с очертанията на крачетата на Камелия и Сашко,лесно се налагат в обувка и сандал, за ботушки незнам дали ще вършат работа  newsm78 

# 232
Здравейте на всички
Марти също е на ясла утре ще споделя нашите преживявания

лека нощ на всички

# 233
Добър вечер момичета благодаря за топлото посрещане Hug  bouquet

# 234
Кори, дано си намериш бързо някой, който да гледа Жорко!  Hug
Не мога да свикна още с новия ти аватарLaughing

# 235
Здрасти   Блонд , ще  се  радвам  да  споделяш  при  нас  Hug

Бюти  ,забравих  миналия  път  да  пиша как  се  смях  и  аз  на  една  такава  ситуация с  оса - слизам  до  килера  за  прането ,като  се  връщам  сестра  ми  взела  един  лист  и  пищи  и  се  крие  ту  от  едната  страна  на   Зара  ту  от  другата ,а  Зара  застанала  в  средата  и  духа  с  уста   Laughing ,гледала  от  мама  
 Днес  беше  малко  по  стресово  но  педагозите  си  знаят  работата ,  нашата  възпитателка  ни  отдели  веднага  като  и  казах  че  ни  идва  в  повече  стреса  покрай  приблизително  30  деца  играещи  заедно  навън ,но  за  това  пък  приятелите  се  познават  в  такива  ситуации - най - добрата  приятелка  на  Зара (към 2 години  по   голяма  от   нея) неотлъчно  до  нея  Heart Eyes,  не  съм  се  връщала  в  най раните   си детските   спомени  отдавна,но  днес  ми  стана  много  свидно, даже  писах  меил  на  моята  тогавашна  най - добра  приятелка  Flutter
 Кори   лошо  с  разширени  вени ,дано  намерите  някой  за  помощ  Hug
 Рали  да  е  жив  и  здрав  Малчо  и  батко  му  да  му  се  радва  много ( да споделя  че  от  4  години  съм  орисана  покрай  мен все   да  има  бременни ,но  като  тази  година  всички  да  се   готвят  за  момченце  не  е  било  Wink )

bouquet 

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 00:47 от Мaya

# 236
 Hug о мамчета, толкова сте ми свидни, а нямям време нито да чета, нито да пиша...  ooooh!

# 237
Добър вечер на лудите като мен дето не спят по това време и утре ще гледат така  Crazy но аз редовно си го правя този номер вече свикнах, а и Ивко става по моето време..е почти винаги..

blond добре дошла при нас  Hug я разкажи нещо повече за твоя Жорко.

rallii браво мъжка майка и то със стаж, и ти заформяш като мама Радост футболен отбор  Party

Кори дано всичко мине безболезнено и бързо да се възтановиш, а Жорко направо го пращай на почивка при някоя баба.

Аз отново да се плача и то за пореден път сигурно вече ставам досадна обаче моят син отново е болен  ooooh!  Tired обаче този път (да не чува дявола де) се лекуваме само с хомеопатия и дано кашлицата не стане по сериозна че лошоо, засега давам Студал.Иначе само хрема и от вчера и кашля като днес по сериозно .. ако и утре е така ще идем при на мама Радост лекаря хомеопат и да ни спасява той.

penda благодарско за идеята с картончетата  Hug то не е сложно да се сети човек ама и замисляне трябва нали  Whistling

Къде излипсваха повечето мами еии тия морета не свършиха ли вече?? Мимчето май при роднини каза че ще ходи ама се забравиха там.

Лека нощ отивам да спя най после...голям монолог му праснах  hahaha

# 238
искам да попитам майчетата, които вече пуснаха децата си на ясла няколко неща , които ме вълнуват по темата:
1. какви пантофки за ясла им купихте, каква да е подметката - мека или твърда, марка?
2. с какво обличате детето си на яслата?
3. кога проходи мъничето ви?
малко в телеграфен стил пиша, ама и аз искам да пускам Дамян на ясла, приети сме, което е невероятно постижение, но..........това ходене ме мъчи! Проходи, т. е. направи първи самост. крачки края на юли, но още е нестабилен, ходи си , но навън задължително пада и то на уста, т.е. цепи си устната, носа, все пораженията са в тази част, бърза, направо подтична, спъва се и бам по лице. Колко време трябва да мине според вас, за да започне да ходи достатъчно добре, за да го пускам на ясла? С каишки го водя и е перфектен, но като се затича и залита право с главата напред.Благодаря ви предварително за вниманието.

# 239
Хилоу!  Mr. Green
Лека бременност желая на всички чакащи майчета! Много усмивки и радостни мигове за бъдещите батковци и каки!   Grinning Peace

Кори, дано намерите решение и нещата се развият по най-добрият начин за вас!  Hug

Ооооох, с тия ясли направо ми се свива сърцето.  Confused Едно такова ми е минорно насторението напоследък. Предстои да пускам Дея след около седмица-две на ясла и направо не знам как ще го преживея. Много, ама много ми е мъчно!  Cry Нямам избор за съжаление.  Sad Трябва да работя.
Дано да свикне бързо милата ми звездичка и да се чувства добре!  Praynig Peace

Една от любимите ми снимчици  Heart Eyes:

Ето я и нея сериозна:  Mr. Green

И усмихната както в повечето случаи  Sunglasses:

Желая хубав ден на всички!  Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт