106 в УСА

• 17 245
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Момичета черпя всички ви виртуално кой каквото му сърце иска, че днес съм именничка...  party023 beer Wine Glass cookно съм такава блейка, че забравих и така се бях разчистила.Добре, че бяха приятели и родата да звъннат да ме поздравят , че нямаше и да се сетя... ooooh!

Вики представям си колко интересно е било на видеозона.... Laughingникога не съм виждала до сега и си представям каква емоция е-особено като си знаеш, че е твоето човече....кога ще може да се види пола? Heart Eyes
А за снимките с удоволствие бих разгледала....много си падам по обзавеждане и дизаин...и без да ми се смеете въпреки, че в близката година не се очертава да купим къща аз от сега си знам какво искам, как да изглежда и си изрязвам от списания каквото ми хареса...
А за кухните-и аз искам нещо стилно и хубаво, не е задължително да е супер скъпо....но за сметка на мен мъж ми иска да е супер-ама той обича да готви и се справя мнооого добре.От цялата къща някой ден каза, че 6тиал да иска да зачета мнението му само за кухнята.Другото бил съгласен каквото аз кажа. newsm62

# 121
момичета, знаете ли откъде онлайн мога да купя jigsaw пъзели с по 4,6,8 парчета - нещо по-простичко, като за моето дете? Най- малкото, което намерих беше 12 парчета и ми се вижда сложно, като за начало.

Вики, метни и на мен едно линкче   bouquet

В мебелите съм на принципа или много скъпо или много евтино, обичам фешън лампи и столове уникати но нямам пари да си ги купя,  харесвам Икеа само, ако има кой да ми комбинира със стил, не харесвам изобщо 'онзи' американски стил, потъри барн - бла, итън алън - трипъл бла да не се обиди някой моля. Кой каквото ще да каже, от хубавата италианска мебел по-лачено няма  Sunglasses
И да, аз съм от тези дето биха си взели най- най- куфня, просто за да ми радва окото.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 05:38 от Лeни

# 122
Вики много е топло това чувство. Аз на първия УС не можах да видя нищо, защото плачех от радост и се смеех в същото време. Трябваше да си закрия очите и да дишам дълбоко, за да спра. После гледах снимките. На анатоми скан и аз имах чувството, че това се случва в нечии друг корем  Grinning много странно.
Мятай линк и на мен. Аз също снимах новата къща за родата, но не съм ги свалила. Ще ги сваля и ще метна на който иска.

Тук питам: Както казах не съм видяла много от Америка. Невада и Калифорния (ЛА и СФ). Когато ходих в СФ, Сан Хосе много зелено и красиво, но ми направи впечатление, че къщите нямат този V-образен покрив, а е равен и АС-то е на покрива. Това нещо нормално ли е или аз не съм била на правилното място. Споменаваха се едни сериозни цени и не можех да повярвам?

# 123
Ванхорн ...много ми стана мило как го описваш  Heart Eyes

Лени...щях да ти кажа Таргет ,не знам дали имат онлайн,аз от там съм купувала на Елла от по малките на брой дървени .

Сега ще ви ментна линк и на 3те  Simple Smile. За Мики да кажа че тя не знае че се нанесохме сега Януари и затова и картините по стените ми липсват че това ми е болка ,трудно решавам кое къде да закача .Да кажа също всегласно че обзавеждането ми е тип  малки деца в къщи, и аз искам нещо много изчистено и "бяло- черно" ми е любимо но не може за сега.Също кухненските ми шкафове ако можех бих си сменила за по модерен дизайн ,с половинката умираме за модерности но и това няма да пипаме за сега. Иначе смятам да задържа с мебели само по необходимост ,обичам да ми е празничко.Не съм снимала всички стаи за сега поради факта че са до никъде  Confused но съм решила преди бебчето да дойде да съм привършила и с тях.

# 124
и аз на опашката за линкове  Grinning, ще ми е интересно да разгледам. в икеа ходих веднъж, купихме евтино и симпатично килимче за стаята на дени, обаче мебелите не са ми по- вкуса. моят любим магазин е пиър1, обичам ратана и тиковото дърво, изобщо островното настроение, при този студен климат искам да ми е "топло"  у дома Simple Smile  ааа, сетих се да споделя (някои, всъщност, вече знаят), имам мания към пейсли мотив ( http://thumbs.dreamstime.com/thumb_343/1229069859IcUTu8.jpg ) , едва се сдържам да си купувам всяка дреболия (друго), на която я има тази шарка  Crazy

честито на мики и другите, които празнуват днес   bouquet

вики и ванхорн, много мили вълнения  Heart Eyes

# 125
Честито на именничките!    bouquet
Много ми е трудно и на мен да ги следя тези празници тук, та добре че сте вие да си припомняме взаимно.

Мерси много за мненията и идеите за столче. Хем ми се иска, хем ме е страх да не го ползва навсякъде, това ще е някакъв ужас - имам точно две скрични места, където си държа ценностите, остава и тях да набара.

Вики - и на мен това ми е философията в обзавеждането в момента - колкото се може по-малко неща и ако може закачени за стената. Пусни и на мен един линк да разгледам.

# 126
Тина, що  е това нещо, може ли пове4е инфо, може и на ЛС да не досаждам тук. Мерси!

Вики и Ванхорн, много ми е интересно и оби4ам да 4ета за такива преживявания за малки сладки буболе4ки  Heart Eyes

Викс, ако може и на мен линк, мерси!

Мики, не си само ти, аз постоянно сейвам снимки на обзавеждане от нета и линкове на магазини и дизайнерски студия...трябва да съм готова  в слу4ай, 4е изпадне имот от някъде или се върнем в Аризона, където ни 4ака къщата Laughing
4естит имен ден!!!

Атти, взимай смело стол4е, ако не е то пък ще се нау4и скоро кухненските да мести, така, 4е няма спасение Joy

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 21:07 от benson10

# 127
Пуснах и на вас линкчета !

мики извинявай , честит имен ден ,много здраве да ти носи името.  bouquet

Не мога да спя от киселини бе хора,вече 4 тъмс  взех и няма братче,изяжда ме направо  Sad

# 128
Вики, пробвай резенчета ябълка, хапка по хапка. Или дъвка. Много ме мъчеха и мене на времето, ама ще мине и това.

Страхотна е къщата, нямам думи направо!

# 129
Лени, ние имаме такива: http://www.infantino.com/Puzzles/Puzzles.html, не си спомням от къде бях поръчала; идват в собствена кофа; вътре са с по 2, 3, 4 парчета; сигурно имат и по-сложни. Антон сега додъфква марианините - но и с повече парчета да вземеш, няма проблем, те бързо израстват тези елементарните.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 01:30 от мишолина

# 130
Лени,
и друг път съм пускала тук любимия пъзел на другаря Данни, води се "floor puzzle" и горещо ти препоръчвам тоя тип:
http://www.melissaanddoug.com/dyn_prod.php?p=432&k=87140& … %20Floor%20Puzzle
4 картинки с по 12 парчета са, виждала съм го в Маршалс, но не помня от къде купих нашия.
Спокойно можеш и нещо от 24 части да вземеш, младежът ще го разбере по- скоро отколкото очакваш  Wink...

Забелязвам, че и Вики е очарована от тоя тип играчки и "помага", разбирай разваля, с мерак, даже държи по едно парче във всяка ръка и гледа умно  Thinking Laughing:

http://www.infantino.com/Puzzles/Puzzles.html ето тук също има разни, но моят син към тези от 2 части няма никакъв интерес, както установих.
А, Мишолина ти е дала линка вече...

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 13:44 от облак

# 131
Джена,аз за младежи препоръчвам от пъзелите с дръжки,има едни дето и звук издават ако го натикаш на място,голяма радост,инак дори инфантино стефан погледна едва на 3
тип
http://funandfunction.com/images/puzzles.jpg
*
Събирам книги детски за дарение в Бг у-ще.Ако имате нещо от децата (6+) и бихте искали да помогнете-моля пишете ми,идеята е много хубава и изпълнима Grinning Ако пък нямате, но бихте купили-имам списък с "пожелателни" книги.Мерси!
*
ехаааааааа мишолина,завидях благородно,децата много са пораснали
*
виктория-много неща са като за 1 път и насетне,уж си мислиш че знаеш=дръжки на каручки,всяко маймунче си идва с неговто си ноу хау а ти си учиш де ново до безкрай..

# 132
Благодаря много за идеите за термометри, Браун много добри отзиви има. Не се усетих обаче, че И за него ще трябват батерии. Милион играчки имаме с батерии и вече ми идва до гуша да купувам непрекъснато.

# 133
Вики, за киселините пробвай кисело мляко, на мен много ми помагаше! ПО лъжичка, на всеки 5-10 мин.

Биз, откакто сме го купили преди 3 години термометъра се е наложило веднъж да му сменим батериите.  Peace

# 134
Мерси много за мненията и идеите за столче. Хем ми се иска, хем ме е страх да не го ползва навсякъде, това ще е някакъв ужас - имам точно две скрични места, където си държа ценностите, остава и тях да набара.

Атти, вземи по-тежко столче, което да не може да носи лесно и да се чува, като го мъкне. Ние взехме едно (опитах се да ти намеря снимка, обаче не можах), което струваше около 14 долара от Lowes, което отгоре е квадратно, с 4 крачета, посредата има дупка за ръката, но е от масивно дърво. Първо, че отгоре е широко и е неудобно за носене от дреосък и моите ги бутаха, та се чуваше ако се приблжаваха до разни неща, където не трябва, второ тежи и не е лесно за носене.
Аз съм против тези със стълбичка, един път сме ползвали и Калин падна като малък.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт