По колко плащате за ток

• 36 555
  • 368
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е нали беше от този месец да се спре тримесечното? Оф някъде съм проспала нещичко. Аз пък да ви кажа при мен какво ме учуди. Плащах две прогнози и на изравняване примерно 80лв сумирах и разделих на три равни и си викам ще увелича прогнозите за да ми е добре третият месец. Така и направих от сайта увеличих прогнозите и очаквайки този месец по-малко изравнение получих пак същото както с по-малките прогнози при едно и също потребление на ток  Shocked. Сега се пуля как е възможно.

# 361
Въпрос - че нещо се обърках - към тези с "тримесечните сметки" - означава ли, че 1) плащате веднъж на 3м. ток.. или 2) плащате 3м. по 100 лв примерно и на 4тия месец ви излиза за тез 3м. уравнение - + или -, кой каквото си е потребил?
Или можете и 1) или 2) да си изберете  newsm78
Laughing Плащаме две прогнозни сметки и една изравнителна.

Еvка, февруари е крайният срок, мисля че всички възможни институции са се произнесли по въпроса, така че следващото тримесечие (т.е. ноември, декември и януари) следва да е последно за отчитане по този начин. Но дали наистина ще се случи, само един Господ знае  Laughing.

# 362
  • София
Въпрос - че нещо се обърках - към тези с "тримесечните сметки" - означава ли, че 1) плащате веднъж на 3м. ток.. или 2) плащате 3м. по 100 лв примерно и на 4тия месец ви излиза за тез 3м. уравнение - + или -, кой каквото си е потребил?
Или можете и 1) или 2) да си изберете  newsm78
Плащаме 2 месеца равни сметки /прогнозни, не е ясно на каква база обаче/ и на третия месец минават да отчитат и ни пращат третата изравнителна сметка за тримесечието.

Нали от февруари 2010 уж щеше да се връща ежемесечното отчитане? Така поне слушах по новините преди време, но всяко нещо така или иначе е предпоследно.  Whistling

# 363
.....
Нали от февруари 2010 уж щеше да се връща ежемесечното отчитане? Така поне слушах по новините преди време, но всяко нещо така или иначе е предпоследно.  Whistling
И аз им слушах глупостите  ooooh! - как мислели за потребителя, защото , виждаш ли, ако започнели ежемесечно отчитане, щели да влязат в големи разходи за инкасатори и това щяло да се отрази на крайната цена. А когато преминаха на тримесечното и съкратиха една камара служители, не намалиха цената заради намалените разходи  #Crazy.
Уф, много се ядосвам  Crossing Arms. Загрижили се, моля ти се, за потребителя. Какви думи ми идват на клавиатурата само  #Cussing out. Монополисти *************

# 364
  • София
Да, искали повишение на цената...
А иначе от инкасаторките се отърваха много елегантно преди време - накараха всички да се явят на изпит, уж за тяхната безопасност, но изпита беше наистина сложен и нито една инкасаторка май не го издържа.

# 365
две равни вноски Shocked и после като дойде изравнителната  #Cussing out #2gunfire #Cussing out едвам се чудя как да я платя.  ooooh!
аз съм за едномесечното отчитане  Peace, техен е проблема как ще го постигнат. ще работят повече, ще влагат инвестиции - нищо няма да им натежи при тия цени дето плащаме  Naughty

# 366
С два климатика--70-80 лева. Тримесечното не ми пречи, направихме си го по 100 лева и имат да ми дават  Joy

# 367
  • София
Моя ток излезна-103лв. без няколко ст. за трите месеца от 08 до 10 месец. Много съм щастлива защото тези 3 месеца изразходвах макс. което мога-по 3 перални на ден,готвене по час всеки ден.Сега заявих 40лв. на месец да си знам за себе си!Надявам се д амахнат това 3 месечно отчитане,че да е по ясно!Сменихме този месец почти всички крушки с енергоспестяващи това се надявам допълн. да ни снижи разхода!

# 368
Към EVN сме.Плащаме между 40 и 50лева.Отопляваме се с дърва,готвя на газ.Много пера,често на забавен старт,за да ползвам нощната тарифа.Бойлера по-често е на нощна тарифа.Уредите ни са клас А.Само енергоспестяващи крушки трябва да си купим.В нас светят едновременно по 5-6 крушки,само ходя след домочадието и загасям.

Общи условия

Активация на акаунт