С шкембе си е най-добре 8

• 32 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Хайде момичета още малко остана! И да не спазите реда важното е всяка да гушне по едно живо и здраво бебче! Hug

# 76
Само побутвам темичката Wink
При мен нищо ново, ходя на тонове и прегледи и . .. чакам
 Hug Heart Eyes

# 77
Малко остана Hug После снимки на бебето Heart Eyes

# 78
  • Варна
И ние чакаме да се похвалиш скоро, още малко остана. Hug.

# 79
Само побутвам темичката Wink
При мен нищо ново, ходя на тонове и прегледи и . .. чакам
 Hug Heart Eyes

И ние чакаме да се похвалиш Hug Heart Eyes

# 80
Красито скоро не е писала  newsm78.

# 81
Цитат
Красито скоро не е писала  newsm78.
Ами няма нищо ново затова Grinning
ходя редовно до София на прегледи и водите за сега си стоят все височки но поне не се увеличават.Бебораната си е застанала напреки сигурно така и е удобно LaughingДоктора каза да си изберем дата от 30.10 до 9.11 за секцио и сега съм в размисъл,да не избера някоя кофти дата Grinning( нали има кармични дати според Алена)
Е аз пък си направих маи пълен отчет Hug

# 82
Време беше някой да побутне темата  Laughing

Красе, радвам се че сте добре!  Hug

mnbvcx не е писала скоро  newsm78

# 83
Краси,радвам се че всичко е ок.8  ноември е празник - Архангел Михаил.

# 84

Peace
аз пък за теб се бях размислила - дали не си ме изпреварила Wink
гушкам всички и стискам палци за който има нужда Hug Heart Eyes

# 85

Защото и аз нямам с какво да се похваля, продължавам да чакам, вече имам чувството, че никога няма да родя. В неделя отидох до болницата с надеждата, че е дошъл моментът, защото изкарах доста тежка нощ, но набързо ми попариха радостта. Разбойникът явно никак не бърза. Вече е около 3500гр., или поне така се предполага, но кога ще тръгне, само той си знае.
Хвърлям по някое око и не спирам да стискам палци на всички  fingerscrossed   Hug

# 86
Защото и аз нямам с какво да се похваля, продължавам да чакам, вече имам чувството, че никога няма да родя.

Сега като те чета и ми стана забавно, ама и при мен беше така с Дарето, та знам какво е. Ще родиш - обещавам!   Grinning Скоро - до седмица. Peace

Прити, сладуранче, Красе, мъничко остана и при вас. А после каква радост ви чака. Че и нас покрай вас. Hug

# 87
  • Варна
Добре, че Pretty побутна темата, че всички да се отчетат. Ама то наистина малко ви е останало и скоро ще ни затрупате с радостни новини.

# 88
Е браво отчетохте се най-после раздвижи се любимата ми тема. Още едно някое тумбаче не се е отчело, нещо се спотайва Мерри Crossing Arms

# 89
Момичета, влизам с молба за едни стиснати палчета за мен и бебка.
Сутринта бях на запис на тонове, тоновете спаднаха за момент след което се вдигнаха и записа продължи още един час през който слва Богу беше ок, за всеки случай утре ще ходя пак.

Общи условия

Активация на акаунт